Ultima actualizare: ieri, 21:29
Locale

Fabrică de preparate din carne de pui, de peste 1 milion de euro

deybatereSC AVE Golden SRL va investi peste 1 milion de euro într-o fabrică de preparate şi semipreparate din carne de pui, pe strada Şoimoşeni, din municipiul Satu Mare. În sala mică a Primăriei Satu Mare a avut astăzi loc dezbaterea publică a Planului Urbanistic de Detaliu.

În momentul de faţă firma are 48 de angajaţi dar doreşte să se extindă prin realizarea unei investiţii de 1,1 milioane de euro, proiectul fiind finanţat în proporţie de 50% din fonduri europene nerambursabile.

Administratorul societăţii, Bogdan Bodea, a precizat că după ce investiţia la hala de producţie va fi finalizată, numărul angajaţilor va creşte la 65 de persoane. Acesta a menţionat că produsele firmei sunt distribuite momentan în judeţele Satu Mare, Sălaj şi Bihor, dar urmează şi Braşov, respectiv Arad.

Potrivit administratorului, firma va produce 5-6 preparate şi semipreparate.

Terenul se află în Municipiul Satu Mare, pe strada Şoimoşeni, în zona industrială şi este proprietate privată a SC AVE GOLDEN SRL, având o suprafaţă de 3180 mp. Prin proiect se propune construirea unei hale de producţie având funcţiunea de fabrică de preparate şi semipreparate din carne de pasăre.

bodea bogdan

Accesul auto şi pietonal se va realiza din partea estică a parcelei din str. Şoimoşeni. În interiorul incintei se va amenaja o platformă betonată necesară manevrării autovehiculelor de mare capacitate, se vor amenaja 16 locuri de parcare pentru autoturisme mici.

Prin soluţia adoptată se va menţine o suprafaţă de 20% a spaţiilor verzi. După realizarea investiţiei, zona va fi plantată cu pomi şi arbori decorativi, plantaţii de aliniament pe lângă alei şi se va încerca ameliorarea considerabilă a peisajului existent.

 

2 comentarii

  1. BARBU GHEORGHE Răspunde

    Poate ati putea fi interesati si de o fabrica noua cu stampila ovala.
    Detalii revista industria carnii.ro
    tel.0725363383,o763572492

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cod galben de lapoviţă şi ninsoare. Prefectul a dispus reactivarea Grupului operaţional judeţean pentru fenomene meteo periculoase

Având în vedere faptul că ultima atenţionare meteo de “cod galben” emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie vizează precipitaţii sub...

Închide