Ultima actualizare: azi, 13:14
furturi din locuinte, Negresti Oas
Locale

Suspecţii celor 25 de furturi din locuinţe au fost trimişi în judecată

furturi din locuinte, Negresti OasPoliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au finalizat cercetările în  cazul celor doi sătmăreni suspectaţi de comiterea a 25 de furturi din locuinţe, din zona Negreşti-Oaş, propunând trimiterea în judecată a acestora pentru infracţiunile săvârşite.

În urma probării activităţii infracţionale a celor doi suspecţi, Vasile S., de 44 de ani şi S.V., de 17 ani, a rezultat că aceştia au comis în perioada mai 2012  – ianuarie a.c., 25 de furturi din locuinţe, cauzând un prejudiciu de aproape       300.000 lei.  Suspecţii acţionau conform aceluiaşi plan: alegeau case nelocuite, mai ales din zona Negreşti-Oaş, ai căror proprietari erau plecaţi la muncă în străinătate, şi, profitând de acest aspect, pătrundeau prin efracţie în incintă, furând bunurile de valoare găsite.

În cursul lunii ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului de Ordine Publică şi de luptătorii de acţiuni speciale, au efectuat mai multe percheziţii domiciliare în localitatea Odoreu, în urma cărora au fost reţinuţi cei doi suspecţi şi au fost ridicate bunuri provenind din comiterea infracţiunilor de furt. De altfel, pe parcursul anchetei, poliţiştii au recuperat 11 televizoare LCD, dar şi aparatură electrică şi alte obiecte de uz casnic, furate de suspecţi din locuinţe, bunuri ce au reintrat în posesia părţilor vătămate.

La finalizarea cercetărilor în acest caz, dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti-Oaş, care a coordonat activităţile de urmărire penală, propunându-se trimiterea în judecată a celor doi suspecţi pentru furt calificat în formă continuată. Bărbatul de 44 de ani, reţinut de poliţişti, se află şi în prezent în Arestul I.P.J., pe numele său instanţa emiţând mandate de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Fabrică de preparate din carne de pui, de peste 1 milion de euro

SC AVE Golden SRL va investi peste 1 milion de euro într-o fabrică de preparate şi semipreparate din carne de...

Închide