Ultima actualizare: azi, 13:54
Locale

Liviu Dragnea este președintele interimar al PSD Satu Mare

Liviu Dragnea, PSD Satu Mare

Liviu Dragnea

După mai multe dispute interne, PSD Satu Mare are un nou preşedinte. Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a fost desemnat preşedinte interimar al filialei judeţene a PSD Satu Mare, senatorul Valer Marian anunţând că nu mai candidează întrucât se va ocupa de „misiuni în străinătate”, el având şi probleme de sănătate.

Conducerea interimară a filialei judeţene a fost votată în conferinţa judeţeană care a avut loc astăzi la Casa de Cultură a Sindicatelor, primind voturile celor 711 delegaţi. Astfel, noua conducere interimară este următoarea: președinte – Liviu Dragnea, vicepreședinți – Dorel Coica, Mircea Govor, Toma Betea, secretar general – Ioan Viman, trezorier Gabriel Mihaly, membri în birou: Paula Mare, Doina Iura, Ciprian Ardelean, Aurelia Fedorca, Vasile Mitrașca, Octavian Petric și Valer Marian.

 În discursul său, Valer Marian a arătat că de când a preluat preşedinţia a făcut din PSD Satu Mare partidul numărul 1 în judeţ.

Senatorul a declarat că nu mai doreşte să candideze pentru un nou mandat de preşedinte întrucât agenda nu îi va mai permite să se ocupe de probleme din partid. El doreşte să fie mai activ pe plan naţional, dar şi pe plan extern, având programate deja vizite în Taiwan şi Africa.

Marian a mai declarat că speră ca PSD Satu Mare să „se debaraseze de cele câteva lichele care au mai rămas”, propunându-l pe Dragnea în funcţia de preşedinte, datorită faptului că a sprijinit foarte mult organizaţia judeţeană.

Marian a prezentat pe scurt rezultatele unui sondaj de opinie efectuat săptămâna trecută pe raza judeţului, care arată că USL conduce cu 54,3%, fiind urmat de UDMR cu 30,7%. Pe partide componente a USL, PSD are 38,3 iar PNL16,6%. Persoanele care se bucură de cea mai mare încredere sunt Adrian Ştef, Mircea Govor şi Dorel Coica.

Au fost invitaţi şi reprezentanţii celorlalte partide, senatorul dând cuvântul invitaţilor, mai puţin preşedintelui filialei municipale a PDL Satu Mare, Claudiu Ardelean.

Atât Ovidiu Silaghi cât şi Adrian Ştef au declarat că la nivelul judeţului este nevoie ca USL să existe şi la alegerile următoare, pentru ca românii să fie la conducere.

La rândul său, primarul Dorel Coica a spus că este un moment deosebit, bilanţul organizaţiei este unul pozitiv. El a mulţumit echipei extraordinare care a adus victoria USL în Satu Mare, dorinţa sa fiind de a dispărea animozităţile din partid.

În cadrul conferinţei, delegaţii au mai adoptat o rezoluţie privind susţinerea fostului ministru de Interne, Ioan Rus, în funcţia de vicepreşedinte PSD la nivelul regiunii de nord vest, dar şi o rezoluţie privind includerea judeţului Satu Mare într-o regiune alături de judeţele Cluj, Bistriţa – Năsăud, Maramureş, Sălaj şi Bihor.

 “Acceptarea de către mine a preluării interimatului funcţiei de preşedinte nu a fost o decizie pe care am luat-o pe negândite, nu este o decizie uşoară, şi o să mi-o îndeplinesc cu foarte multă seriozitate şi determinare. Nu am luat-o pur şi simplu aşa, ca să fie. Voi veni cel puţin o dată de două ori pe lună în Satu Mare şi nu numai la şedinţe de partid ci şi pentru a discuta chestiuni de administraţie, de proiecte. Am două veşti, una bună că sunt dispus să vă ajut ce tot ceea ce pot, şi pot, cu tot ceea ce ştiu, şi ştiu, şi o vestea proastă: că trebuie să munciţi”, a spus Dragnea.

 PSD Satu Mare are 7.251 membri, în ultimii doi ani înscriindu-se 1.560 de noi membri. În judeţ PSD are 19 primari, 12 viceprimari, 149 de consilieri locali şi 7 consilieri judeţeni. 

 

 

62 comentarii

 1. Lupu insingurat Răspunde

  Marean,pari cam trist.Nu trebuie sa fi trist ,iti ramane jucaria preferata Gura Targului.Chiar daca in ziua de astazi nu o mai citeste sau crede nimeni cu siguranta o vei duce pe noi cai de progres si civilizatie,viitorul te va gasi din ce in ce mai ocupat sau preocupat.Parol!

  • satmarean Răspunde

   Domnule senator Valer Marian sa nu fiti trist ! Alaturi de domnul primar Coica ati avut victorii , atat la locale, cat si la parlamentare(unde, desigur, daca ati fi aruncat o femeie in lupta electorala ati fi avut rezultate mai bune!).Ati fost nr.1 in PSD Satu Mare-ati avut realizari! Si, oricum, nu plecati pe Luna, puteti avea multe realizari si fapte bune pentru satmareni si de-acum incolo !

 2. irina Răspunde

  functionari publici participa la adunari politice , d-le Valer Marian, unde sunteti cu spiritul d-voastra de dreptate si libertate la cuvant.

  • Papa Francisc Răspunde

   Intrebari pentru Valer Marian:

   1. ce s-a intamplat cu cele 500.000.000.000 datorii la buget ale amicului Govor?
   2. aveti vreo contributie la prescrierea faptelor dlui govor?
   3. ati facut interventii pe langa procuror de caz?
   4. cunoasteti averea pe persoane interpuse ale lui govor? si la cat se ridica?
   5. recent ati facut trafic de influenta la inalti functionari pentru schimbarea anumitor directori?
   6. impreuna cu prefectul sunati in fiecare zi la bucuresti ptr schimbarea anumitor oameni?
   7. este adevarat ca l-ati implicat si pe relu fenechiu?
   8. este adevarat ca ati intervenit ptr angajarea anuitor persoane la anumite institutii?

   asta nu este tot.

  • irina basina Răspunde

   irina pentru cultura ta generala (care dupa cum vad este in imediata apropiere a unei amibe) in Constitutia Romaniei drptul la optiunea politica este garantata. De asemenea in Statutul Functionarului Public este interzis ocuparea unei functii politice si nu se interzice sa fi membrul unui partid sau sa participi la o adunare politica, indiferent de natura ei. Pentru alte detalii legate de acest subiect studiaza Constitutia si legiile in vigoare, inclusiv directivele UE (poate asa o sa iti creasca IQ-ul devastator spre cel al unei limfe). Si pentru curiozitatea ta specific blondelor – nu sunt membru de partid si nici nu fac politica, dar mai citim si noi, ca nu e greu…..cel putin pentru unii….parerea mea

   • Prosti da culti Răspunde

    Poate doreai sa zici nimfa si nu limfa.Parerea mea,mai citeste!

    • Intelighenția superioară Răspunde

     Prosti da multi – citeste si tu ce spune dex *límfă f., pl. e (lat. lympha, izvor, apă limpede, d. vgr. nýmphe, ninfă [!], zeiță de apă – adicătelea cum se zice pe la Diliorman (!)- dacă tăceai dobitocule înțelept (hahahahaha) rămâneai!

     • Prosti cat dexu

      Boule care esti tu bou,se pare ca de la atat citit nu mai faci diferenta dintre litera M si N ,parerea mea!In postarea initiala ai scris liMfa ,boule ,adicatelea un lichid incolor care…( vezi dex,daca tot e cartea ta de capatai).Definitia din dex pe care o redai mai sus se refera la liNfa cu N adica ,retardat analfabet ce esti tu,parerea mea.Pe viitor e bine sa te abtii,inept corigent ce esti,parerea mea.NiMfa la care faceam referire este o pasare,un soi de papagal precum esti mata papagalule care esti tu papagal,parerea mea.

   • satmarean Răspunde

    Nu esti asa de istet cum te crezi, regret s-o spun, in schimb esti mic si rau !Chestia asta nu am scris-o eu,IRINA 1 -cat de tampita ma crezi?! Nu ma bag in lucruri la care nu ma pricep.Nu toate femeile irina/Irina sunt eu.Chiar ma bucur ca au aparut aceste clone, nu ma supara,dimpotriva, le apreciez daca incearca sa transmita un mesaj bun, coerent si care sa insemne ceva! Eu am hatarat sa semnez doar “satmarean”- e important mesajul, daca exista,si nu voi fi niciodata o catea afurisita, isterica si nedreapta ! Si, spre informarea ta, nu toate blondele sunt idioate si tembele, asa cum nu toate brunetele sunt destepte si cu bun-simt !

    “irina spune:
    29 martie 2013 la 16:49

    functionari publici participa la adunari politice , d-le Valer Marian, unde sunteti cu spiritul d-voastra de dreptate si libertate la cuvant.”

  • Papa Francisc Răspunde

   Adi Stef (PNL) s-a ….. de aceea Babut Dan este city-manager!A, si sa nu o uitam pe Brigitte de la Consiliul Judetean! E frumos tipu…ce sa ii faci? Il place femeile!

 3. Sile Răspunde

  Ole, ole, dintosul nu mai e!!!
  A iesit si Bombo, asa ca poate pleaca impreuna in Congo!

 4. vasile Răspunde

  In sfarsit a sosit raspunsul lui Ponta la intrebarile senatorului dement. Bine lucrat domnule Ponta! Felicitari ! P.S. Sa nu uitati ca mai e unul de rezolvat: Mircea Govor – banditul sef de la judet

 5. satmarean Răspunde

  In primul rand , putea sa fie numit interimar domnul primar Coica ( oricum, a facut politica si s-a implicat in alegerile parlamentare destul, fiind locomotiva PSD,uitand nitel de Pimarie…), dar faptul ca VICEPREMIERUL ROMANIEI A DEVENIT SATMAREAN ESTE FABULOS ! Este extraordinar ca mesaj ! Pune oraselul nostru pe harta interesului national ! Investitorii vor afla ca exista un loc, numit Satu Mare, unde domnul vicepremier al Romaniei , nr. 1 dupa premierul Ponta, domnul LIVIU DRAGNEA este legat ombilical, chiar daca vremelnic, de SATU MARE !!! Este extraordinar ! Inseamna ca de la Bucuresti vor veni multi banuti, multi, multi, ca vor veni fonduri multe, multe, si multi investitori care , poate unii dintre ei, vor auzi pt prima data de Satu Mare!!! Este fabulos !

  P.S.Domnule Boc, oraselul Satu Mare a devenit brusc un alt centru de interes din Ardeal ! La Cluj vor opri investitorii straini sa-si bea doar cafeaua si sa-si faca plinul la masina! Indiferent cine a avut aceasta idee -este genial ! Vicepremierul Roamniei a devenit satmarean ! Va dati seama cate asteptari avem de la dumneavoastra domnule vicepremier Liviu Dragnea ?! Va dati seama cate sperante de bine ne punem acum in PSD, in domnul premier Ponta – in definitiv, acum suntem indreptatiti cum nu am fost niciodata!

  Domnule presedinte intermar al PSD Satu Mare Liviu Dragnea avem asteptari ENORME de la domnia-voastra ! Sa nu ne dezamagiti , sub nici un chip, cand va veti intoarce la Bucuresti ! Sunteti eminenta cenusie care misca lucrurile in tara ! SI SUNTETI DIN ACEST MOMENT …SATMAREAN ! Iar acest lucru va obliga ! Sa fiti binevenit la Satu Mare !

  • Decoff Răspunde

   Prietene esti usor cam euforic,pe langa saleuri s-a dat si de baut la sedinta?cu siguranta in Sm sunt multi,multi bani,dar nu de dat ci de luat o parte din ei deja se duc catre firmele lui Dragnea.Dragnea este interimar deoarece in PSD SM sunt numai loaze care nu au reusit sa se puna deacord unul cu altul ,numai indivizi santajabili de catre Marian,fricosi si tampiti,trist dar asta-i realitatea.Cafeaua de la Cluj e asa de buna incat nici unul fara papile gustative nu o va schimba pe posirca satmareana preparata de de PSD.

   • satmarean Răspunde

    Prietene,CU TOT RESPECTUL,esti un pic ciudat…Te manifesti exact ca dna Monica Macovei care, de la Bruxelles, ca europarlamentar al Romaniei, facea un rau imens tarii, facand un lobby invers, negativ, defaimator si distructiv ! Daca am suparat prin entuziasmul meu, imi cer scuze tuturor partidelor din opozitia PSD . Sa explic – PDL a avut Presedinte si premier ,ce s-a facut pt Satu Mare !? RAspundeti voi! Recunosc, s-a facut imens pt Cluj, de dl Boc ! UDMR s-a aflat si el la guvernare ?! DA! Ce s-a facut in Satu Mare ?! Raspundeti voi!…

    Nu aveti interes sa faceti lobby constructiv pt Satu Mare ?! Se face prea multa politica la toate nivelurile – local si central. Oamenii, interesele loc chiar nu conteaza ?!

    Faceti lobby constructiv, urmariti interesul satmarenilor si nu va ganditi la notorietatea PSD-ului local prin aceasta mutare DACA VIATA VA DEMONSTRA CA VOR FACE TREABA !!!

    P.S. Daca PSD Satu Mare nu va face treaba nici cu dl Dragnea-

    • satmarean Răspunde

     (CONTINUI IDEEA, calculatorul ma saboteaza…)

     Deci, daca PSD Satu Mare nu va face treaba nici cu dl. Dragnea, BUCURATI-VA TOATE PARTIDELE ! Vi se simplifica treaba ! PSD Satu Mare nu va mai castiga alegerile urmatoare ! Nu e simplu ?! Nu este corect?! Sau tocmai asta este, va e teama…

     Este corect sa nu va ganditi la PSD , ci la satmareni !!! La binele lor!!!

  • satmarean Răspunde

   IRINA 1, calmeaza-te! ia o gura de aer, sau una de apa, sa te linistesti

 6. Daniel Răspunde

  Aici iti dau dreptate Vasile, insa daca Govor nu mai aduce bani, ce le mai ramane?? Una peste alta, remarc faptul si apreciez ca primarul Coica ,,l-a curatat,, pe Valer, cu sprijinul lui Dragnea, insa Dragnea sa faca bine sa dea bani la primarie ca prietenul lui de pe malul Dambovitei nu prea a facut mai nimic si imediat il apuca un an de primarie. Cat despre Valer, sunt mai multe variante, poate merge la africani sa se interneze, poate calculeaza factura la apa in desert sau va povesti africanilor cum e sa fi procuror comunist. Oricum excursia e pe gratis. Valere! ai crezut ca o sa iti mearga la nesfarsit asta? Ca in cazul lui Horica Anderco, ai crezut tu ca o sa poti da primari jos? Ei bine, roata s-a invartit, te-a dat jos pe tine un primar.

 7. Marcel Răspunde

  Doru Coica locomotiva PSD-ului? Ceea mai tare veste pe care am auzit-o astazi, pe langa faptul ca Dragnea a preluat interimatul la Satu Mare. Daca nu era Marean asta Dorel Coica nu ajungea primar la Satu Mare. Trebuie sa-l felicit pe d-nul Dragnea pentru ca si-a asumat interimatul la organizatia psd din Satmar.

 8. Liberal Răspunde

  telemormanizarea continua….

 9. careian Răspunde

  si uite asa continua afacerea marean-coica-kovacstulipan de carei…banu vorbeste la ei ca de romani…prea putin ii intere…..fac udmristii ce vor la carei ca au spatele intarit cu pesedisti

 10. zsolti Răspunde

  se zvoneste ca insusi presedintele SUA a intervenit pe langa Putin care l a sunat pe Dna Merkel care a cerut pareria reginei Marii britani sa l convuga pe Barosso sa i dea ordin la Ponta ca Valer Mariam sa nu candideze

  • Bee guevara Răspunde

   Partial adevarat ce spui.De fapt niste extraterestrii care erau fani ai papei ,suparati ca acesta a fost demis de catre Marean au intervenit la Barak si de aici toata tevatura de care spui.Partea nasoala este ca Kim Jong-un este un mare fan al lui Marean va ataca America pentru a spala rusinea castorului si de aici sfarsitul planetei.Astfel ieri pe la orele 19 chiar bunul Dumnezeu desi ocupat cu inrositul oualelor si prepararea fripturii a trimis un arhanghel intr-o sticla de wischi la Marean si i-a propus sa faca un turneu cu capra in lume si apoi pe luna,pentru a demite extraterestrii si a imbuna comunistii.Vezi declaratia privin misiunile in strainatate.

 11. Un alt Satmarean Răspunde

  Dragi sătmăreni, acum ati aflat răspunsul: doctorul nostru nu pentru bani si pentru finanțare a fost la București PE BANII PRIMĂRIEI (a sătmărenilor) ci pentru interesele personale sau de partid!

  Un singur drum: bilet de avion tur-retur 700Ron, cazare 500Ron, masa: plătește Dragnea deoarece firma lui a câștigat licitația la Apaserv! Iar noi ocolim gropile in oraș si vom mânca fasole de ziua orașului! Super!

 12. Daniel Răspunde

  Asta asa este. Coica a fost la Bucuresti sa discute despre mazilirea lui Valer, si va amintiti ca a spus ca va merge dupa o saptamana iar sa vorbeasca despre proiecte mai detaliat. A mai spus ceva de atunci? Nimic. Si Coica e un alt politician care serveste alti clienti politici, iar Dragnea face bani pe spinarea noastra, vine sa se imbogateasca din contractele pe care le fac astia care ne conduc, de aia lui Valer l-a tot pus la zis, ca el face parte din alt grup, dar nu e un sfant nici el, ca el vroia ca banii sa mearga in alta parte, si nu acolo unde vrea Coica. Eu zic sa le dam lor toti banii, sa se lafaie in jeepuri si vile, amante calatorii si mese bogate, ca nici asa nu o sa se faca nimic la Satu Mare, doar vorbe si manipulare in presa pentru prostime. Nu zic, si altii fura in alte orase, dar se si face ceva, astia fura cu nerusinare domle.

  • satmarean Răspunde

   Daca nu vor face treaba vor fi trantiti la toate alegerile urmatoare ! Au tot interesul sa faca traba ! Daca NU, noi, oamenii simpli, cei cu stampila de VOTAT in mana , decidem…Este asa de simplu!…

   • satmarean Răspunde

    E mult mai complicat, IRINA 1. Recomand calduros sa te lasi de politica 😉

    • satmarean Răspunde

     Nu fac politica , am doar opinii sincere , oneste , recunosc ca de multe ori sunt virulente, si le vreau aplicat fiecarei situatii…
     Nu fac politica.Nu iubesc nici un partid.Dar voi, cei care faceti politica sunteti prea partinitori si nu vedeti cat de simplu par lucrurile atunci cand nu apartii nici unui partid !

     Caz in care devine interesant…A inceput sa-mi placa…tot mai tare…cu ce te deranjez ?!..E loc pt toti sub soare ! Noapte buna!

     • satmarean

      Faci rau laudand in stanga si in dreapta personaje despre care nu ai prea multe informatii. Asa cum il ridcai in slavi pe Babasan in campania electorala… dupa care te-ai cait nevoie mare. Poate gratie osanalelor tale a castigat cateva voturi… Deci cine face politica?
      Asta ca exemplu, ca erai tare nedumerita

     • satmarean

      Si azi ai ajuns sa il lauzi pe valer marian…

     • satmarean

      Cu tot respectul , esti nedrept ! Mi se pare corect sa reactionez la faptele, actiunile oamenilor politici, indiferent de partidul din care provin. Astazi domnul V. Marian a facut fapte bune, a produs bucurii multor oameni ! Inclusiv mie, care m-am bucurat stiind si intuind ce mult a insemnat ce a facut astazi! Bineinteles ca am apreciat cea facut! Era normal! Firesc, daca nu apartii nici unui partid…

      Spune-mi din atatia parlamentari de Satu Mare – cine a facut ceva dupa ce au castigat si ne-au obtinut votul ?! UDMR e preocupat cu regionalizarea doar , ignorand niste copii minunati de nationalitate maghiara si care ne-au reprezentat nu doar orasul, ci si tara,in Ungaria !( Nu am zis nimic sa nu supar UDMR , dar nu stiu din care partid faci parte asa ca…) Au facut ceva ?! N-au facut nimic, nici pt satmareni si nici pt maghiari !!! Urat !

      Daca esti corect si impartial vei recunoaste ca au fost destule momente cand am dat de pamant cu dl. V.Marian s-au cu altii ! Este avantajul de a nu apartine nici unui partid !

      Da, l-am sustinut pe Babasan pt ca am crezut atunci in el, si a luat multe voturi de la dl. Illyes, nu de la dl. Coica ! Daca m-a dezamagit, e alta treaba, gresesc, revin, rectific, “ma caiesc”, cum spui, dar asta nu ma va opri – chiar daca m-a suparat urat de tot!- sa il sustin daca se schimba si devine un om bun si onest, corect, in primul rand cu colegii de partid! Eu iert usor daca merita omul!

      Si ca sa concluzionez, reactionez la fapte, actiuni -bune/rele , indiferent de la ce om politic provin , nu laud in stanga si dreapta , ci apreciez si ma bucur pt faptele bune ale lor ! Cand exista! Asta pt ca nu-i cunosc si nici nu vreau sa-i cunosc! Si nu fac politica !!!

      Dar, ai dreptate…De ce ma zbucium atata ?!…

 13. Irina Răspunde

  Sub conducerea lui Dragnea PSD Satu Mare va deveni invincibil! In mai 2014, toti mortii satmareni vor vota PSD-ul!

 14. Raul Răspunde

  Dragnea a venit la Satu Mare cu un Jaguar XF făcut la comanda, de valoare peste 70.000 de euro. Asta spune totul.

  • Mariuca Răspunde

   Unde ai vazut tu Jaguar XF la Dragnea? Cand el defapt a venit cu avionul si a plecat tot cu avionul. Ai scris comentariu aiurea doar sa te bagi in seama 🙂

 15. [email protected] Răspunde

  Eu zic sa-i tragem toti o m.ie atotstiutorului ,,daniel-rahatel!!!O merita din plin!

 16. Dracu sa te duca Răspunde

  Valere ți a venit scadenta vei plăti încet toate temele care le ai făcut in oraș împreuna si la comanda lui Govor.urmează colegul tau cel mă mare tepar din istora județului Govor .v eti plăti amândoi suferintele sat are ilie pe care i ATI terorizat ani întregi.culmea după ce a ți câștigat puterea.totul se plătește in viața.

 17. Silvia Răspunde

  Prietene, hai sa vedem ce a facut UDMR pt judet: a reabilitat spitalele din judet, a castigat 100 de milioane de euro pt sistemul de apa si canalizare, a obtinut bani pt depozitul ecologic, daca mergi pe str.Odoreului vei vedea ca au inceput lucrarile de inchidere. Cre a facut PSD-u in 9 luni de guvernare ? Da-mi o singura realizare !

 18. john Răspunde

  Schimbarea sefilor , bucuria prostilor ! Macar dl.Valer mai iesea in conferinte de presa si ne povestea ce banditisme sunt prin zona ( binenteles mai putin gasca lui ) . De acum o sa fie liniste si pace ,o sa fure cu totii la greu , bizonul satmarean o sa fie multumit ca-i liniste , coica si stef o sa puna catarge , festivitati diverse cu pensionari si apararea civila , etc. Intre timp sutele de milioane de euro de la apaserv o sa ajunga in buzunarele cui trebuie . Urmariti cu atentie ascensiunea lui danutz de la apaserv si o sa va dati seama .

 19. vasile Răspunde

  nu am nimic cu Liviu Dragnea, dar chiar nu avem un sătmărean de-al nostru pentru aceste zile la conducerea interimară a PSD. Va aduce Liviu Dragnea bani mulţi în schimbul acestei funcţii?

 20. ardelean Răspunde

  au venit sa sustina pe coica care afacereste la greu cu spitalul carei si da mai departe la centru!
  nu dejaba au facut cartile si la psd carei ca sa poata continua jaful de la spital impreuna cu tulipanulsef jeno!
  astia au bani in loc de ochi si calca peste cadavre ca sa isi umple buzunarele!
  ditamai organizatia psd judeteana si nu au un om capabil sa fie presedinte…….

 21. alex Răspunde

  Numai la PNL nu se vrea nicicum schimbare…la UDMR, PDL si acum PSD s-a facut schimbarea!

 22. zuzu Răspunde

  PSD SATU MARE ESTE IN COLAPS!!!! DOAMNE AJUTA-I S-O TINA TOT ASA!!!! NU AU FACUT NIMIC USL-ISTII DE CAND GUVERNEAZA TARA!!! SUNT NISTE NEMERNICI INCAPABILI, HOTI SI MINCINOSI!!! HUUOOOOO USL!!!!!

 23. satmarean Răspunde

  Irina draga, VM nu a facut o fapta buna, a fost doar matrasit de DC.

  • satmarean Răspunde

   Recunosc , a fost matrasit, ai dreptate.Nu il laud pe V.M., ci actiunea sa plina de bunatea ,i-am vazut chipul in poze , de la eveniment, si chiar se bucura, ca un copil pt ca oferea bucurii…Ca om nu-l apreciez deloc, e varza,e un om rau si afurisit, chiar il antipatizez profund…Dar, daca face lucruri bune- il apreciez! Asa cum fac cu toti! Mi-am impus niste principii , reactionez la actiuni/fapte , bune / rele …Am facut si greseli multe,am fost de destule ori o catea nemernica si m-am luat dupa antimpatii si am fost subiectiva deseori, si tocmai din acest motiv nu ma mai intereseaza persoana , ci faptele sale ! Nu e mai simplu si corect?!

   Si pt ca cineva e foarte suparat pe mine pt locale, am sa fiu acum pe deplin sincera- da,l-am sprijinit pe Babasan pt ca mi-a placut personalitatea lui vulcanica, are stofa de politician veritabil, chiar daca este un om rau,si imi mentin opinia ca este bun, chiar daca este un nemernic mic si nedrept cu mine,imi cer scuze Babasan, asta simt! Iar de voturi, nu au fost cateva voturi “pt ca l-ai ridicat in slavi”-ce n-am facut,CI A FOST DIFERENTA de la cateva sute de voturi,pe care le-ar fi luat doar, si pana la acele 2300, aproximativ! Cei care aveau sondaje saptamanale au putut constata ! Si nu vorbesc prostii ! Nu l-am sustinut sa fie primar, ci sa-l scot din anonimat,sa-l ajut sa-si faca un nume, notorietate…Si nu stiu sigur de la cine a luat voturi,cert e ca amandoi au luat de la dl Ilyes, cu care m-am comportat urat, dar de vina a fost el- nu i-a mai iubit pe satmareni si nu a comunicat cu ei! Si da, m-am confruntat cu el si era capatanos!

   Babasan, sa nu mai dai cu pietre in mine, in decembrie te-ai comportat mizerabil, doar pt ca nu te-am sustinut, dar am zis ca nu o fac, ca o sustin pe d-na UDMR,ma luai la misto in timp ce eu sustineam 2 PDL-isti! A fost urat! Si nu mai deschid acest subiect ! PSD nu mi=a oferit nici o optiune care sa-mi placa, si mai ales, nici o femeie politician,si vad datele statistice, aveti multe femei in partid !…

   Sa faca toti parlametarii lucruri bune, sa demonstreze ca nu au uitat de unde au plecat, de la votul nostru, al satmarenilor, ca nu ne incalzeste cu nimic sa-i vedem cum dau frumos pe la tv, dar in schimb nu vin in teritoriu sa caute sa-si respecte din angajamente…

   Sa-i vedem dupa ce se termina olimpiadele nationale…Sa faca bine sa se implice ! Sa dovedeasca ca le pasa ! Pt ca NU au fost trimisi de tara, ci de Satu Mare ! Si exista un raboj in care se trec toate faptele bune ale tuturor…si nu se uita!

   • satmarean Răspunde

    Deci chiar daca e un om rau tu consideri ca e bun. nici nu mai e nevoie sa te contrazic eu, o faci tu singura in aceeasi fraza. QED… De asta iti recomandam sa te linistesti. 😉

    • satmarean Răspunde

     ca politician e bun,are stofa, nu am gresit cu el, ca OM este mic , rau si afurisit sau are momente…GATA !

 24. KIM JONG-2 Răspunde

  Eu cred ca pleaca in COREEA DE NORD sa-i dea lectii lui KIM JONG-UN, cum se realizeaza unanimitatile

 25. satmarean 55 Răspunde

  sa inteleg ca dintr-un anumit moment, crucial de-a binelea, Babasan a devenit mic, rau si nemernic! Nu mai merita sustinut!
  Cred, d-na comentator, ca ar trebui sa va luati o camera, sa aveti o discutie sincera si sa transati problema cu d-nul Babasan. Nu se poate ca dintr-odata d-nul Babasan sa nu ne mai iubeasca si tot viitorul politic al orasului sa se duca de rapa din cauza …hormonilor??!!!

  • satmarean Răspunde

   :))

  • satmarean Răspunde

   Bine,orice spun deranjeaza! Si ma superi! Daca citeai cu atentie NU am spus ca nu-l voi mai sustine…Am spus ca simpatiile si antipatiile mele nu conteaza, conteaza sa-mi respect acele cateva reguli/principii pt a fi corecta !

   Faptul ca esti nedrept, introduci indiscutie aiureli cu hormoni, este urat satmarean 55, daca deschideai pagina sa oficiala, cea de-a 2-a, ai fi vazut ce familie superba are, ce sotie frumoasa si doi copii superbi, si nu ai mai fi mojic si nedrept !

   Are stofa de politician, are potential, cred sincer ca poate ajunge departe, si chiar faptul ca deschideti subiectul Babasan- inseamna ca doare! S-a comportat nepotivit cu mine , in momente de furie,il inteleg, dar a fost urat…

   Si pt echilibru – am sa va spun de Ciprian Ardelaean ! Singurul lui dusman trebuia sa fie dl,K, de la UDMR, un om…nepotrivit,iar dl.Ciprian era si el innebunit, la fel ca si celalalt politician tanar si in loc sa inteleaga ca-i faceam un serviciu sustinindu-l pe dl Muresan , care lua si el de la dl.K si era in favoarea lui, pt ca avea o sansa DOAR daca acesta nu inchidea colegiul! Era asa de simplu! “Mai, postac nenorocit de IRINA 1 “…am inteles ca nu intelege nimic, iar viata a demonstrat ca avea nevoie doar de o mana de voturi in minus dl.K si nu inchidea colegiul, caz in are Ciprian Ardelean era deputat! Iar dl.Muresan obtinea notorietate,este avocat, trebui sa-l fi ajutat in cariera profesionala, am vrut doar sa fac bine si pt Ciprian Ardelean si pt Muresan Ovidiu… Tocmai i s-a nascut atunci un copil, o fetita, Maya, sa va traiasca si sa fie sanatoasa, domnule Muresan…Pur si simplu, nu mai suportam toate injuraturile …

   Daca ma injurai mai putin erai deputat, Ciprian Ardelean…judeca singur, e drept ca la final am fost un pic sadica, imi pare rau acum, si ti-am spus cat reprezinta nominal acel 0,1 % peste 50 %…

   Nu voi repeta acelasi lucru…Stiu ca am suparat pe multi, daca va simtiti bine sa dati cu pietre dati, nu mai ripostez si nu mai vorbesc despre afurisitele de alegeri!…Daca ati fi corecti ati admite ca am actionat cu onestitate si sinceritate ! Si da, ii voi susutine pe toti despre care voi avea impresia ca pot face ceva de bine pt oameni, ca au ceva de oferit satmarenilor , chiar daca m-au suparat candva…

   • Babasan Sergiu Lucian Răspunde

    Stimte/a Irina/Satmarean va multumesc pentru cuvintele de apreciere si pt critici deopotriva dar va rog sa im comunicati in ce context a fost nepotrivit comportamentul meu.As vrea sa pot sa imi cer scuze dar mai intai sa stiu pt ce?Nu as vrea sa pierd niste sustinatori/opozanti de calibrul si de ineresul vostru!Va rog sa ma lamuriti despre ce vorbiti.Multumesc anticipat.

    P.S. Mi-ar face placere sa avem o intalnire in vederea unei dezbateri politice,cu domniile voastre si cu oricine ar mai fi interesat.Trebuie sa ne cunoasteti pe noi cei ce va cerem votul.Cred cu tarie ca e imperativ necesar sa schimbam odata conceptia despre administratie.Si cred ca puterea sta in mana noastra,a tinerilo, care simtim ca se poate si nu avem atitudini defetiste

 26. nicu Răspunde

  Si cele 65 de organizatii locale care unite in cuget si simtiri si-au declarat spijinul ptr cel mai iubit PSD-ist satmarean la conducerea judeteana a Partidului nu au protestat, nu si-au facut sepukku ca Ponta a trecut peste vointa lor,practic peste tot poporul pesedist satmarean.Cata lipsa de recunostinta din partea Partidului,a lui Ponta insusi fata de un erou al luptei antibasiste.Toate se platesc in viata ,mai devreme sau mai tarziu,durerea fiind mai mare ca i-au facut-o ai lui.

  • Marean caine de circ Răspunde

   Corect! Nici nu s-a creat rumoare in sala ,pana si Govoride ,tovarasul de lupta si de Gura Targului era deosebit de voios.Un singur amendament,durerile abia acum incep,iar “ai lui” o sa i-o mai traga mama,mama.Oricum e misto,pana acum Marean a organizat circu,de acu o sa fie ba clovn ba magar cu pene pe spate,adica unul din personajele din arena.Nu dezvolt asta cu arena,ca zilele astea e cam labil si din Che Guevara poate o sa se trezeasca Gadiator.

 27. psd-ist nauc Răspunde

  Mai…psd-isti satmareni!!! Ne-am luat o mare .. cu totii sustinandu-l pe Valer Marian!!!! Ponta ne-a …pe toti!!! L-a trimis pe dragnea sa ne-o traga!!!!! Am ajuns niste cacaciosi pentru ca nu am protestat !!!! Noi l-am sustinut cu totii pe Valer Marian si totusi ei s-au pisat pe noi!!!! Nu avem sange in instalatie sa nu acceptam decizii impuse de la centru!!! Rade tot Satmarul de noi !!!!! Suntem varza!!!! ILIESCU si NASTASE sa vina sa ne ajute!!!! Vrem dreptate!!!!

 28. Liviu D. Răspunde

  Valer Marian a fost demis! Saptamana trecuta, duminica si luni a Govor a fost la Bucuresti sa negocieze o iesire mai blanda a prietenului sau de pe functie, de aceea a fost tot acest scenariu, marian amana anuntarea deciziei, se retrage, in timpul congresului se ia de colegii din partid etc. Urmeaza, in scurt timp, sa fie pus pe linie moarta, iar pe urma sa iasa din partid. Roata se invarte.

 29. Cetatean Răspunde

  Rusine de acest partid care a ajuns sa ne conduca. In SM a avut ca presedunte un poponar marian, prieten de-a lui Bachus, care dupa cateva pahare si-o trage co ohanesian si se apuca de scris mizerii. Dragnea este dun aceeasi localitate cu Coica, asa ca…
  Dupa plecaeea lui Bledea, Marian a ramas cu un dulap de dosare pt santah. Tot material de santaj a adunat si Govor, cand poza si fulma, pe ascuns, clientii din bordelul sau, falimentar si tepar la banci. Daca pe bledea si govor i-a prins blestemul, primul dus, al doilea cu fecior grav bolnav ce are langa el o osanca buna… si pentru altii, pe Valer Marian, pe langa homosexualitatea sa, tiroida si cretinismul, o sa-i vina si altele. Mai alea ca a angajat pe bani un directoras intern laApaserv, adus din Cluj, copilul primarului din Tasnad.

 30. Valer Sterian Răspunde

  Te astept, Valer Marian!!!

 31. Irinel Răspunde

  PSD Satu Mare a fost umilit de Ponta! Satmarenii pesedisti nu au avut capacitatea sa aleaga un om de-al locului in fruntea lor, fapt pentru care l-au acceptat pe Dragnea. Se pare ca eforturile lui Coica de a scapa de unul dintre “pacienti” a dat roade!

 32. Mobutu Răspunde

  Ce oameni fara inima sunteti,sa va luati de un asemenea mare om ca si Senatorul.In cateva zile putea sa scada factura la curent,in alte cateva zile factura la apa,acuma vine pastele si o sa vedeti cat o sa se scumpeasca loboda si ceapa verde si stevia chiar si nimeni nu va face o conferinta de presa sa stopeze aceste scumpiri.Macar africanii sa profite de el .

 33. alex Răspunde

  Vedeti, la PNL e mai simplu, de peste 10 ani conduce o familie si asa nu apar certuri, fac doar schimb de functii in partid…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Jandarmii vor efectua luni exerciţii demonstrative, în P-ţa 25 Octombrie

Luni, 1 aprilie 2013, între orele 11.00 -13.00 pe platoul din Piaţa 25 Octombrie  din municipiul Satu Mare,  Inspectoratul de...

Închide