Ultima actualizare: azi, 11:32
OTFC Satu Mare
Locale

Membrii Organizației de Tineret Forța Civică Satu Mare susţin laptele românesc

OTFC Satu MareOrganizația de Tineret Forța Civică Satu Mare a decis astăzi să ia atitudine în ceea ce privește scandalul iscat de presupusa aflatoxină aflată în laptele românesc și de proasta comunicare a Ministerului Agriculturii în ceea ce privește tratarea acestui subiect.

Maniera în care actuala putere a tratat această presupusă problemă a dus la proteste extreme, cum ar fi aruncarea laptelui pe câmp și scăderea încrederii cumpărătorilor în produsele românești.

Președintele Forța Civică, Mihai-Răzvan Ungureanu a fost prezent ieri într-unul din supermarketele bucureștene, de unde a cumpărat lapte românesc și a încurajat la rândul său cumpărarea atât a laptelui, cât și a produselor românești.

Produsele româneşti trebuie să fie promovate şi cumpărate, românii trebuie să aibă încredere în producţia autohtonă de produse lactate şi este un avertisment foarte sever la adresa guvernanţilor: nu mai stârniţi scandaluri publice înainte de a avea grijă care sunt efectele lor. Fiecare picătură de lapte vine în urma muncii şi de muncă nu trebuie să ne batem joc.”  a declarat ieri Mihai-Răzvan Ungureanu pentru presă.

Potrivit unui articol din presa locală, și fermierii din județul nostru sunt nemulțumiți, pentru că, spun ei, “acest scandal a fost stârnit în mod intenţionat pentru a le face crescătorilor de vaci viaţa şi mai amară şi de a distruge zootehnia”.

„În consecință, noi, tinerii din Forța Civică Satu Mare am considerat că trebuie să participăm la deblocarea acestui colaps creat. Am fost astăzi la automatul de lapte  din cartierul Carpați 2, de unde am cumpărat lapte proaspăt adus de la ferma de vaci din Decebal. Noi avem încredere în produsele românești și consumăm lapte românesc!”, se arată în comunicatul emis de Organizaţia de Tineret Forţa Civică Satu Mare.

9 comentarii

 1. mucus Răspunde

  da ce-i si cu ciudatii astia? se baga in seama ca supozitoarele si presa din lipsa de subiecte ii sustine? trist… pe cuvant ca deja sunt enervanti dei imi place ungureanu si fc…

 2. Daniel Răspunde

  Da ala din dreapta nu e copilul lui Suta de la PDL? Consilierul local si candidat la primaria Satu Mare? Daca nu e, seamana foarte mult.

 3. kiriak Răspunde

  cred ca membrele sustin mai tare laptele…

 4. George Răspunde

  ce conteaza a cui îs feciorii și fata , politica adevarata , suta jr. + nepoata lui govor + olimpia travel

 5. sogor Răspunde

  Trebuie tinut bine laptele pana nu se face branza :))

 6. Critic Răspunde

  Bravo tinerilor, e minunat ca in timp ce alți tineri de vârsta voastră se ocupa doar cu prostii, voi va ocupati cu lucruri serioase ce privesc bunul mers al natiunii.Sper ca vocea voastră sa se facă auzita acolo unde trebuie adică in constiinta noastră a tuturor.

 7. alex Răspunde

  suta ai lasat alcoalele si ai dat pe laptic=)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
politist rutier, mita, DGA, Satu Mare
Agent de la Poliţia Rutieră Satu Mare prins cu mită

La data de 20.03.2013, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Satu Mare, sub coordonarea procurorului desemnat...

Închide