Ultima actualizare: ieri, 22:06
Locale

Pensionarii au sărbătorit în avans Ziua Femeii

chef pensionariPrefectul Eugeniu Avram, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef și viceprimarul Marcela Papici au participat azi la petrecerea organizată de Asociaţia Pensionarilor cu ocazia Zilei de 8 Martie, alături de peste 300 de pensionari.

Preşedintele Adrian Ştef le-a urat tuturor femeilor din judeţul Satu Mare multă fericire şi sănătate şi promis că şi în continuare va fi alături de pensionarii din judeţul Satu Mare.

„Pentru că aveţi mereu forţa şi răbdarea de a ne însenina zilele, pentru că zâmbetul vostru ne mângâie ca razele de primăvară, timpul se opreşte puţin în loc să vă aducă un omagiu. Cele mai calde urări de 8 Martie tuturor doamnelor şi domnişoarelor ! Să purtaţi mereu primăvara în suflet !”,a spus Adrian Ştef.

Un comentariu

  1. Angela Răspunde

    TREBUIE RECTIFICAT,aceasta petrecere a fost organizata LA Restaurantul Paloma DE CATRE domnul Lup Vasile PENTRU Asociatia Pensionarilor la care a fost invitat domnul Adrian Stef. ESTE O DIFERENTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Tinerii de la Forța Civică Satu Mare au depus o petiție la Prefectură pe tema Schengen

Organizația de Tineret Forța Civică Satu Mare a depus astăzi la Instituția Prefectului Satu Mare petiția “VIITOR EUROPEAN PENTRU ROMÂNIA”,...

Închide