Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Primarul Dorel Coica le-a oferit flori vicecampioanelor de la CSM Satu Mare

CSM Satu Mare

CSM Satu Mare

Primarul Dorel Coica a ţinut să le felicite cu ocazia zilei de 8 Martie pe jucătoarele de la CSM Satu Mare.

În ciuda programului foarte încărcat pe care-l are în aceste zile, primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel şi-a făcut timp azi la prânz să felicite şi să ofere flori vicecampioanelor de la CSM Satu Mare.

”Sunt alături de aceste fete minunate care aduc performanţe pentru municipiul Satu Mare. Le doresc tot binele din lume să aibă parte de multă sănătate, fericire şi putere de muncă să ne aducă şi-n acest sezon un rezultat deosebit pentru baschetul şi sportul sătmărean.

La mulţi ani de ziua lor, de 8 Martie, le asigur că voi rămâne alături de echipă şi pe viitor pentru a continua seria de rezultate deosebite obţinute” a spus primarul Dorel Coica.

Acesta a profitat de ocazie şi a oferit separat un buchet de flori jucătoarei Annemarie Părău care în data de 8 martie îşi sărbătoreşte ziua de naştere.

” Un dublu La mulţi ani pentru Anne ” a transmis primarul care a promis că va fi alături de echipă la derby-ul care se va juca pe data de 19 martie cu CSM Târgoviște.

Sursa: Primăria Satu Mare

3 comentarii

  1. Fan Răspunde

    BANI ARUNCATI PE FEREASTRA!

  2. Daniel Răspunde

    Cum draqu, auzi la ei… in ciuda programului incarcat din aceste zile”. Pai Coica a fost plecat din oras cateva zile, si va dati seama ca daca nu a spus presei unde pleaca, inseamna ca el a mers in timpul saptamanii in scop personal, cand speram ca el poate a pklecat sa aduca ceva investitori in orasul asta. Coica baiate, pune-te pe treaba, ca maine poimaine ai un an de primarie. Iar Papici sa ne spuna de unde a venit miercuri la ora 5, ora la care nu cred ca lucra, a venit dinspre Baritiu cu masina primariei condusa de soferul primariei, cu care discuta si radea ca…, in interes de serviciu ati fost la ora aia doamna vice? Iar seful sinddicatlui de la primarie, florin maier, cu amicul coleg dansator, merg in timpul serviciului mancator de meniul zilei la Moara cu Noroc si se plimba cu masina de vreo 15.000 euro, din salar de bugetar ce sa zic. Si asta nu e tot, la Consiliul Judetean, opelul SM 20 JUD soferul si-a dus baiatul la plimbare marti seara pe la 6. Asta e, ce bine or mai juca la Romantic functionarii din primarie maine.

  3. rudi Răspunde

    domnule primar nu doar la un meci trebuie venit odata pe an cu dragii politicieni-veniti la meciul cu tgv sa sustineti echipa locala sau cea natala???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.