Ultima actualizare: azi, 21:39

Locale

Primăria Satu Mare pune în siguranţă clădirea de pe str. Micu Klein

micu klein 1În 26 martie, primăria Satu Mare a început lucrările de punere în siguranţă la acoperişul clădirii situate pe str. Micu Klein nr.4 din municipiul.

Clădirea are nevoie de reparaţii la structura de rezistenţă a acoperişului. Se va trece în primă fază la eliminarea dejecţiilor produse de porumbei, operaţiune care se face cu echipament special de protecţie si personal specializat. Primăria Satu Mare a achiziţionat două echipamente pentru această operaţiune.

Lucrările vor fi finalizate în cursul lunii aprilie şi sunt executate de S.C. Alpintec S.R.L.

Se vor executa lucrări de punere în siguranţă a acoperişului clădirii pentru evitarea posibilelor accidente dar reparaţia totală intră în responsabilitatea directă a proprietarilor.

Primăria municipiului doreşte renovarea şi reabilitarea tuturor clădirilor istorice din oraş dar acestea fiind private nu se poate interveni legal în acest sens.

Pe această cale, primăria Satu Mare solicita proprietarilor de clădiri istorice să treacă la punerea în siguranţă a structurilor de rezistenţă şi la renovarea construcţiilor.

 

3 comentarii

  1. Daniel Răspunde

    Faceti-o k-lumea, ca poate poate pune mana si pe asta Mitica Pacuraru, ca pe casa aia verde de pe str. Micu Klein a cumparat-o deja.

  2. Marius Răspunde

    Daca e privata si asta ca e revendicata, atunci primaria poate interveni si casa cu scanduri de pe Randunelelor, ca e vai de ea de amar de vreme.

  3. satmarean Răspunde

    Casa cu scanduri gura targului zicea ca partial e si in proprietatea primariei. Dar valoarea lucrarilor de reparatie efectuate de primarie la imobile proprietate privata nu ar fi corect sa fie adaugata la impozitul pe proprietate datorat de catre proprietari? Cu un precedent nefast se poate ajunge la situatii absurde in care nimeni nu isi mai intretine proprietatile ca oricum vine primaria si face treaba in locil lor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.