Ultima actualizare: azi, 23:13
olimpiade scolare
Locale

Graficul de desfăşurare a olimpiadelor școlare

olimpiade scolareSâmbătă, 9.03.2013, se vor desfășura următoarele olimpiade școlare:

–          Olimpiada de Istorie – faza judeţeană, la Colegiul Tehnic „Ion I.C.Brătianu” Satu Mare. Sunt înscrişi 80 de elevi din clasele VIII- XII. În organizarea olimpiadei sunt implicaţi 30 profesori traducători, asistenţi şi evaluatori.

–          Olimpiada de Matematică – faza județeană și Concursul de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici”, la:

Şcoala Gimnazială „Grigore Moisil” – elevii claselor a V-a şi a VI-a, participanţi la Olimpiada de Matematică-etapa judeţeană. Elevii au la dispoziție 2 ore pentru a redacta rezolvările.

Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” – elevii claselor a VII-a – a XII-a, participanţi la Olimpiada de Matematică-etapa judeţeană. Elevii au la dispoziție 4 ore pentru a redacta rezolvările.

Liceul Teologic Romano-Catolic „Ham Janos” – elevii participanţi la Concursul de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici”.  Elevii au la dispoziție 4 ore pentru a redacta rezolvările.

–          Olimpiada de limbi romanice (franceză, italiană şi spaniolă) la Colegiul Naţional ”Ioan Slavici” Satu Mare

–          Olimpiada de limba engleză – proba de baraj la Colegiul Naţional ”Ioan Slavici” Satu Mare

–          Olimpiada Interdisciplinară ”Stiinţele Pamântului” – faza județeană, la Colegiul Naţional ”Mihai Eminescu” Satu Mare. Sunt înscrişi 17 elevi.Olimpiada Interdisciplinară ,,Stiinţele Pamântului,, se adresează elevilor din învăţământul liceal.

Probele vor începe la ora 10.

Un comentariu

  1. IRINA 1 Răspunde

    BAFTA, copii destepti si bine pregatiti ! Cei mai buni 18 elevi vor fi recompensati cu cate 500 de lei de domnul senator Valer Marian si domnul deputat Petric ,iar cel care obtine un premiu intai la Nationale duce acasa si 1000 de euro ! Mobilizati-va si cei mai buni sa castige! Ma intreb, ce se intampla – Da, Doamne-Doamne sa se intample!- daca mai multi olimpici judeteni obtin mai multe premii intai la Nationale…Ei bine, sunt convinsa ca atunci , din bun-simt si patriotism local si dragoste de oameni mari,elevii olimpici nationali , SI CEILALTI PARLAMENTARI SATMARENI se vor scarpina prin buzunarele proprii si vor pune la bataie, macar toti impreuna, cate 1000 de euro pentru fiecare olimpic de loc 1 la Nationale ! Asta, daca mai au de gand sa mai candideze vreodata pe ceva liste , daca nu, atunci isi pot permite sa intoarca spatele acestei actiuni…
    P.S.Oamenii politici locali, in functie, pot intoarce binele primit prin investirea lor prin vot popular, onorand dascalii acestor copii minunati( gasiti domniile-voastre mijloacele sa va inclinati in fata lor !), sigur, daca mai au de gand sa mai candideze vreodata pe niscaiva liste, altfel pot face pe indiferentii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.