Ultima actualizare: azi, 13:06

Scoare Bistro Satu Mare, meniu Score Bistro
Publicitate

Score Bistro îţi livrează chiar şi micul dejun!

Scoare Bistro Satu Mare

Scoare Bistro Satu Mare

La Score Bistro, de pe strada Horea 3-5, vă puteţi delecta cu delicioase şi diversificate reţete de pizza, paste, salate, sandwich-uri, dar şi omlete şi deserturile casei.

În cazul în care sunteţi acasă şi aveţi poftă de altceva decât de ceea ce vă oferă propriul frigider, nu staţi pe gânduri şi în orice zi, puteţi comanda acasă delicioasele preparate ale bucătarilor de la Score Bistro, iar comenzile vor fi livrate în aproximativ 45 de minute de la comanda dată.

Meniul Score Bistro este unul diversificat şi cu siguranţă puteţi alege pentru micul dejun o omletă clasică sau una românescă, cu pui sau Denver. La prânz puteţi opta pentru oricare din pizza sau paste, iar pentru o gustare, bucătarii Score Bistro vă recomandă unul din delicioasele sandwich-uri (sandwich Manchester, Club Sandwich, Sandwich cu legume la Grătar, Sandwich Monte Cristo, Sandwich Reuben, Sandwich Sissi). Nu uitaţi că pentru cină puteţi alege şi comanda o salată (Waldorf, Salată cu cartofi, Salată grecească , salată de pui cu curry şi multe alte sortimente). Ca desert Score Bistro vă recomandă Score Cake şi Pancakes cu diverse toppinguri.

Indiferent unde v-aţi afla în oraşul nostru, comandaţi preparatele unice Score Bistro la numărul de telefon 0261.711.111, iar dacă vă aflaţi în prin centrul vechi al Sătmarului, intraţi pe strada Horea, şi păşiţi în Score Bistro pentru a vă delecta cu un capuccino cu scorţişoară sau o cafea adevărată într-o atmosferă familiară. Meniul complet de la Score Bistro şi multe alte promoţii organizate le puteţi  vizualiza din pagina de Facebook a localului: http://www.facebook.com/TheScoreBistro.

Vom reveni şi cu alte evenimente de la Score Bistro!

Score Bistro Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.