Ultima actualizare: ieri, 21:59
Locale

Copii în vizită la Primăria Satu Mare

vizita Primaria Satu Mare 0(1)După ce, în cursul zilei de ieri, primarul dr. Dorel Coica a intrat în lumea poveştilor alături de cei mici, în Sala de lectură a Bibliotecii Judeţene, astăzi a venit rândul copiilor să intre în lumea celor mari, să fie pentru câteva minute fiecare pe rând ,,primar al municipiului Satu Mare”, vizitând Primăria Satu Mare.

La invitaţia edilului şef, miercuri 3 aprilie, copii de la Şcoala Brâncoveanu şi Grădiniţa cu program prelungit Mondiala au vizitat sediul Primăriei poposind pentru câteva clipe şi în biroul primarului.

Copii s-au aşezat pe rând în scaunul edilului şef bucurându-se de compania acestuia, făcând fotografii şi punând tot felul de întrebări.

Au solicitat ajutorul primarului pentru a li se aproba extinderea curţii şcolii şi pentru înfiinţarea unei săli de sport.

Primarul le-a mulţumit pentru vizită şi a oferit fiecărui copil câte un pliant cu imagini din oraşul vechi şi nou.

Sursa: Primăria Satu Mare

2 comentarii

  1. Nicu Răspunde

    Nu s-o focusat citimanageru Babuti pe o poveste?

  2. satmarean Răspunde

    in sfârşit au sosit oameni competenţi la primărie! unii dintre copii vorbesc mai bine limbi străine ca Doctorul, alţi copii au vocabular mai dezvoltat ca Băbuţ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Producătorii de vin își fac Asociație profesională

Cei mai importanţi producători de vin din judeţ au decis azi înfiinţarea unei asociaţii profesionale care să le reprezinte interesele....

Închide