Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

CSM Satu Mare pierde primul meci cu ICIM Arad

csm satu mare alexandria (6)Jucătoarele CSM Satu Mare au debutat cu stângul în semifinalele Ligii Naţionale de baschet feminin, după ce au cedat categoric în faţa rivalelor de la ICIM Arad, scor final 72-57 (24-9, 14-17, 15-10, 19-21).

Primul meci din semifinale, disputat în sala Victoria, din Arad, a început dezastruos pentru sătmărence. Dan Fleşeriu, antrenorul CSM, începe partida în formula Annemarie Părău, Andreea Orosz, Hajnalka Szlimak, Shanika Freeman şi Khadijah Whittington.

Jucătoarele CSM încep crispate meciul, în schimb adversarele au un debut foarte bun, reuşind să se distanţeze rapid pe fondul numeroaselor greşeli şi ratări ale sătmărencelor. Elevele lui Fleşeriu înscriu primele puncte abia în minutul doi, prin Hajnalka Szlimak, scor 7-2.

Arădencele iau un avans consistent încă din primul sfert, cu un minut înainte de încheierea acestuia conduceau cu 24-6, totuşi, Freeman reuşeşte să marcheze de la distanţă, în ultima secundă, scor 24-9.

Jucătoarele CSM nu îşi găsesc ritmul, fac un joc lent, iar defensiva arădeană e de nepătruns, singura şansă fiind aruncările de dincolo de linia de semicerc, însă se ratează foarte mult. Nici pauza mare nu aduce prea mult suflu jocului prestat de sătmărence, care sunt ieşite din formă, văzându-se învinse categoric de ICIM Arad, care obţin un avantaj important în lupta pentru un loc în finală.

Următoarea partidă va avea loc duminică la Satu Mare, de la ora 18.00, jucătoarele antrenate de Dan Fleşeriu fiind nevoite să învingă pentru a duce lupta pentru finală, în meciul decisiv, care se va juca la Arad pe 24 aprilie, în cazul unei noi victorii a adversarelor, ICIM se califică în ultima fază.

Pentru CSM au înscris: Annemarie Părău 17p, Shanika Freeman 13p, khadijah Whittington 11p, Hajnalka Szlimak 7p, Florentina Ardeleanu 4p, Rada Giurgiu 3p şi Monica Ivan 2p.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.