Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Primăria Negreşti-Oaş şi RoRec colectează gratuit deşeurile electronice

aurelia fedorca, primar Negresti OasAsociaţia Română pentru Reciclare RoRec şi Primăria Oraşului Negreşti-Oaş organizează în data de 20 aprilie o acţiune de colectare gratuită a deşeurilor electrice şi electronice.

Primarul Aurelia Fedorca îi invită pe negreştenii care deţin deşeuri electrice şi electronice să le aducă la punctele de colectare care vor fi amenajate în următoarele locaţii: în curtea Primăriei oraşului Negreşti-Oaş, în parcarea de lângă staţia de carburanţi Petrom, pe strada 1 Iunie – în parcarea de la stadion, în Cartierul Baltă – lângă fosta centrală termică.

Organizatorii campaniei oferă şi recompensă pentru cei care se debarasează de deşeuri. Astfel, se oferă 4 cupoane valorice x 10 lei pentru combine, vitrine şi lăzi frigorifice, frigidere şi congelatoare, 2 cupoane valorice x 10 lei pentru maşini de spălat rufe şi vase, uscătoare de haine şi aparate de aer condiţionat. Pentru alte aparate electronice se organizează tombolă cu premii: 3 mixere, 3 polizoare unghiulare şi 3 fiare de călcat. Extragerea câştigătorilor tombolei va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00, la sediul Primăriei.

Pentru ridicarea gratuită de la domiciliu a deşeurilor electrice voluminoase, negreştenii pot apela la numărul de telefon 0742.550.071. 

Sursa: Primăria Negreşti Oaş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.