Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

CSM Satu Mare ratează finala. Se va bate pentru locul III cu CSU Alba Iulia

csm satu mare, csbt alexandria (9)CSM Satu Mare a pierdut miercuri seara meciul decisiv disputat împotriva rivalelor de la ICIM Arad, ratând astfel calificarea în finala Ligii Naționale de baschet feminin, scor final  66 – 51(24 – 12, 15 – 8, 13 – 15, 14 – 16).

Jucătoarele antrenate de Dan Fleșeriu au început prost partida, permițând gazdelor să se distanțeze și să încheie primul sfert la 12 puncte diferență. În sfertul secund se înscrie mai puțin, dar ICIM Arad își majorează avantajul până la pauza mare, scor 39-20.

În a doua parte a meciului, jucătoarele CSM reușesc să micșoreze din avantaj, adjudecându-și ultimele două sferturi, însă le este imposibil să remonteze diferența, ICIM Arad câștigând clar meciul decisiv pentru un loc în finală.

În cealaltă semifinală, CSM Târgoviște câștigă fără drept de apel disputa cu CSU Alba Iulia, scor 69-48. Finala se va juca între ICIM Arad și CSM Târgoviște, în timp ce CSM Satu Mare se va lupta pentru locul III cu adversarele de la CSU Alba Iulia.

Pentru CSM au înscris: Khadijah Whittington 13p, Shanika Freeman 11p, Florentina Ardeleanu 9p, Utahya Drye 7p, Annemarie Părău 5p, Hajanlka Szlimak 4p, Andreea Orosz 2p.

Meciurile din finala mică se vor juca pe 30 aprilie, la Satu Mare, în 3 mai în deplasare, la Alba Iulia şi pe  7 mai la Satu Mare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.