Ultima actualizare: azi, 14:58
Locale

Inspectorii DSVSA Satu Mare au aplicat amenzi de peste 72.000 de lei

corneliu ceica

Directorul DSVSA Satu Mare, Corneliu Ceică

Inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Satu Mare au aplicat de la începutul acestui an amenzi de peste 72.000 de lei.

Directorul instituţiei, Corneliu Ceică, a prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, bilanţul instituţiei pe primul trimestru al acestui an, dar şi situaţia amenzilor aplicate până în 24 aprilie.

Potrivit acestuia au fost aplicate în total 73 de amenzi în valoare de 72.420 lei şi 15 avertismente. Cele mai multe sancţiuni au fost pentru transportul animalelor fără documente,  dar şi pentru alte nereguli, cum ar fi etichetare necorespunzătoare, vânzare animale fără documente.

Inspectorii DSVSA au verificat şi modul de desfăşurare a programului „Cornul, Laptele şi Merele” în şcoli, constatând că societatea din Baia Mare care livrează fructele nu furnizează produse de calitate. Merele nu corespund din punct de vedere organoleptic, prezentând urme de lovituri şi alterare, cerându-se firmei să livreze produse de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
CSM Satu Mare ratează finala. Se va bate pentru locul III cu CSU Alba Iulia

CSM Satu Mare a pierdut miercuri seara meciul decisiv disputat împotriva rivalelor de la ICIM Arad, ratând astfel calificarea în...

Închide