Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Expo „Fabricat în Satu Mare” va avea loc în perioada 17-19 mai

Fabricat-in-Satu-Mare-Asociația Economică Româno-Germană Satu Mare și Camera Meșteșugarilor Satu Mare organizează evenimentul EXPO – 2013 „Fabricat în Satu Mare” ediția a IV-a. Evenimentul va avea loc în perioada 17-19 mai 2013, la Hala Piața Rex, din municipiul Satu Mare.

Scopul acestui eveniment este de a prezenta și promova firmele,  produsele și serviciile membrilor celor doua asociații, a potențialului economic al județului Satu Mare precum si prezentarea șanselor oferite tinerei generații în realizarea unei cariere profesionale de succes.

Vor fi invitați ambasadorii în România ai Germaniei, Austriei și Elveției precum și Consulul Germaniei din Timișoara, membri ai Parlamentului  și Guvernului Germaniei, respectiv ai României. La eveniment vor participa reprezentanți ai celorlalte 7 cluburi economice germane din România, Camera de Comerț Germană din București (AHK Rumänien) precum și invitați din Germania, Austria și Ungaria.

Sursa: DRW Satu Mare

Un comentariu

  1. Carmen Edita Răspunde

    deja am o ideee ……..ar trebui sa profitam ca si ong si sa incheiem acorduri de parteneriate cu firmele din Satu Mare si sa ne sustinem reciproc…practic exista o corelatie intre bunastarea lor si comunitatea in care traim 🙂 asa ca noi vom fi acolo cu multe acorduri! "Let s make it Satu Mare" Impreuna totul e mai usor;) …a si nu uitati http://www.ocrotitoriicopiilor.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.