Ultima actualizare: azi, 21:22
Locale

Minori anchetaţi pentru furt

polAnchetând comiterea unor infracţiuni de furt, poliţiştii Secţiilor de Poliţie Rurale Beltiug şi Tăşnad au depistat că suspecţi în aceste cazuri sunt mai mulţi minori, cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani.

Trei dintre aceştia au sustras în cursul nopţii trecute un cazan de fiert ţuica din distileria ce aparţinea unui localnic din Pir. Poliţiştii Postului de Poliţie din comună i-au depistat pe suspecţi înainte ca aceştia să ajungă să valorifice bunul furat, astfel încât prejudiciul în valoare de 2.000 lei a putut fi recuperat în totalitate.

Un alt minor, în vârstă de 15 ani, a fost atras în activitatea infracţională de un suspect de 35 de ani, din Hrip, aceştia săvârşind împreună mai multe furturi. Poliţiştii Postului de Poliţie Viile Satu Mare, care i-au prins pe suspecţi şi au extins cercetările în acest caz, au stabilit că Iosif S. şi minorul V.R. au pătruns în gospodăriile a trei localnici şi au sustras o bicicletă, alimente şi păsări de curte, bunuri ce au fost recuperate integral.

Pe numele suspecţilor care răspund penal poliţiştii rurali au întocmit dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, verificând dacă aceştia au mai comis şi alte asemenea fapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Amplasarea radarelor în acest week-end

Amplasarea radarelor în perioada 20 - 22 aprilie 2013:   -          DN 19: Satu Mare - Ciuperceni; -         DN 19A:...

Închide