Ultima actualizare: azi, 18:14
Locale

Poveste cu repetiție. Încă un sătmărean a uitat unde și-a parcat mașina

parcareDupă ce ieri un şofer de 45 de ani a fost amendat cu 500 de lei pentru alertarea nejustificată a organelor de Poliţie, uitând unde și-a parcat mașina, azi, unui alt sătmărean i-a fost aplicată aceeaşi sancţiune contravenţională.

Cele două cazuri sunt identice: ambii conducători auto au apelat numărul de urgenţă 112, reclamând că le-au fost furate autoturismele, care de fapt erau parcate la o stradă distanţă. Până şi locaţia în care proprietarii susţineau că şi-au lăsat maşinile este aceeaşi, zona Pieţei nr. 1 din municipiu.

De îndată ce s-a înregistrat apelul de urgenţă,  poliţiştii au demarat şi azi toate procedurile necesare pentru găsirea în cel mai scurt timp a maşinii şi a celor vinovaţi de comiterea infracţiunii. Persoana care sesizase furtul, Janos M., de 71 de ani, a revenit însă asupra reclamaţiei, precizând că şi-a găsit maşina parcată pe o altă stradă.

Reamintim că, potrivit O.U.G. 34/2008, privind organizarea şi funcţionarea Sistemului Naţional Unic pentru apeluri de urgenţă, apelarea abuzivă a numărului de urgenţă 112 şi alertarea organelor specializate de intervenţie constituie contravenţii şi se sancţionează cu amendă.

Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. Sabrina Berende Răspunde

    Saracul batranel… i s-a dus jumatate din pensie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Minori anchetaţi pentru furt

Anchetând comiterea unor infracţiuni de furt, poliţiştii Secţiilor de Poliţie Rurale Beltiug şi Tăşnad au depistat că suspecţi în aceste...

Închide