Ultima actualizare: ieri, 21:42
simion ivan, dorel coica
Locale

Modificări la traseele Transurban

simion ivan, dorel coicaPrimarul Dorel Coica şi şeful Transurban, Simion Ivan, au prezentat astăzi într-o conferinţă de presă primele măsuri luate pentru eficientizarea serviciului public de transport călători, şi anume modificarea unor curse ale autobuzelor pe raza municipiului Satu Mare.

Primarul a declarat că a început deja reabilitarea staţiilor de autobuz, fiind în intenţia administraţiei locale modernizarea tuturor staţiilor de pe raza municipiului. Potrivit acestuia s-a făcut o analiză serioasă din punct de vedere economic, constatându-se că majoritatea curselor fie sunt la limita rentabilităţii, fie sunt în pierdere.

Şeful Transurban a afirmat că societatea operează în momentul de faţă 19 trasee pe raza municipiului şi două în afară, cu 41 de autobuze, capacitatea fiind de 3.500 de călători. Intenţia primarului este să mărească această capacitate având în vedere faptul că se dorește funcționarea Zonei Metropolitane, și înnoirea parcului auto al societății, fiind autobuze chiar și de 40 de ani.

De asemenea, o atenție sporită va fi acordată piraților, dar și șoferilor de autobuz care nu au un comportament civilizat. Primarul Dorel Coica a afirmat că persoanele care nu se comportă respectuos cu cetățenii nu vor mai lucra la Transurban și nici la instituțiile subordonate primăriei.

Totodată, edilul șef a mai anunțat că în curând se va forma o nouă echipă de conducere la Transurban care va face inclusiv o analiză a personalului angajat, fiind informații potrivit cărora societatea ar fi una de familie, cu soți, soții, neamuri, rude.

 

 

MODIFICĂRI la traseele S.C.TRANSURBAN S.A.

 

 

          Începând cu 15 aprilie 2013.

  1.   Linia nr. 1 barat-linia nou înfiinţată.

Traseul: Micro 16 , Drum. Carei , Pod Decebal, Str. 1 Decembie 1918 , Gară şi retur – Gară, Ceas Elecric, Cuza Vodă , Pod Decebal , Drum Carei , Micro 16

Intervalul orar : în zilele lucrătoare între orele 05.50 – 17.00 .

Această linie va înlocui cursele de pe traseul Micro 16 – Piaţă nr.1- Gară cu plecare din Micro 16 la orele 06.30 ; 07.25 ; 08.05.

2.       Linia nr. 2 – modificare traseu

Pe sensul de mers spre cart. 14 Mai , va trece prin Gara de Nord , str. Grigore Ureche ,  cart.14 Mai. Returul pe str.Avram Iancu.

  3.      Linia nr. 3

             Se va prelungi pe str. Gorunului până la Aquaparc, la data punerii în

             funcţiune a acestuia.

  4.       Linia nr. 6

            Se suspendă porţiunea de traseu Micro 16 – Hanul lui Ion.

  5.       Linia nr. 11 – modificare traseu

Pe sensul de mers spre Cart.Solidarităţii , va circula pe Str. Anghel  Saligny cu staţie la magazinul Lidl şi la parc.

  6.       Linia nr. 13 – modificare de traseu

În zilele lucrătoare, se suspendă porţiunea de traseu Micro 16 – Real pentru cursele care au plecare din cart. Micro 16 la orele : 8.40 ; 9.50 ; 11.00 ; 12.10 .      

7.       Linia nr. 15 – modificare traseu

În zilele de sâmbătă şi duminică va avea capăt de linie la cimitir, pe Str. Amaţului. Va circula pe Str.I. Vidu din Cart. Micro 17 , cu staţie la Moară.

 

2 comentarii

  1. Adrian-SM Răspunde

    Domnu Primar, ce analiza veti face? De rudenie? Atunci va rog sa faceți acest lucru si la „noua” conducere Apaserv, unde are post de director si sora domnului Mircea Govor! Acum ati transferat-o pe fosta sefa de cabinet medical al Dvs, doamna Florica Marchis la PIU sa controleze pe celălalt inteligent Cristi Zaha! Despre ce vorbim????

    • Radu Mami Răspunde

      Nepotismul si clientelismul e in floare in PSD, dar mai ales in PNL!!! V-am votat sa administrati cu profesionalism orasul. Nu m-am gandit atunci ca va veti baza pe indivizi fara pregatire in domeniu, pe vanzatorul de carpete si covoare, Babut, si pe alti indivizi pe care daca ii intrebi cum ii cheama iti cer un ragaz sa se uite in buletin! Rusine USL!!!Va bateti joc de noi, de satmareni. La fel face si Stef, propunand in functii publice prietenii,( ardeleni, soferi, tractoristi,penali), insi fara pregatire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Beneficiarii PNDR au atras 90 milioane euro în Satu Mare

Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit și autoritățile locale au dat astăzi startul unei caravane de informare a...

Închide