Ultima actualizare: ieri, 22:11

plantare copaci ardud
Locale

Peste 200 de voluntari au plantat fapte bune la Ardud

plantare copaci ardudSambata, 20 Aprilie, alaturi de echipa Plantăm fapte bune în România, Consiliul Județean Satu Mare, Orasul Ardud si Ocolul Silvic Ardud RA peste 200 de voluntari au participat la activitatile de completare si intretinere a copacilor plantati in primavara anului 2012 in Orasul Ardud.

Pe cele 5.8 hectare plantate in anul 2012, s-au facut lucrari de completare cu 7000 puieti de stejar si frasin precum si lucrari de intretinere a copaceilor pentru ca această suprafață de teren să fie din nou acoperită cu pădure, pentru a beneficia de ceea ce ofera padurea: filtrarea apelor care ajung în panza freatică, păstrarea umidității în sol, ameliorarea condițiilor pentru agricultură.
Este de apreciat implicarea tot mai mare a voluntarilor din judetul Satu Mare in aceasta initiativa.
Invitatiei lansate de catre echipa Plantam Fapte Bune in Romania prin media si canale de socializare au raspuns afirmativ voluntari de la : Inspectoratul de Situatii de Urgenta Somes Satu Mare, Liceul Tehnologic Ardud, Primaria Ardud, Grupul de biciclisti Bike Satu Mare, Ocolul Silvic Ardud, Gotec Rom, Metamob, Societatea Carpatina Ardeleana, Asociatia TOBIS, piticii de la Gradinita Guliver impreuna cu parintii si educatoarele lor si multi voluntari individuali din Satu Mare.
Toti acestia si-au rupt din timp ca sa petreaca o zi in natura, pentru a face ceva pentru judet, pentru comunitate si pentru viitorul nostru.
Actiunea de completare si ingrijire continua si zilele urmatoare cu sprijinul partenerilor initiativei Plantam Fapte Bune in Romania , Liceul Tehnologic Ardud si Ocolul Silvic Ardud.
Plantam Fapte Bune in Romania cu sprijinul Consiliului Judetean si a partenerilor sai intentioneaza sa impadureasca si sa ingrijeasca si alte suprafete din judet pentru a mari suprafata de padure a judetului.
Acțiunea de la Ardud a beneficiat de sprijinul mai multor parteneri: Ocolul Silvic Ardud, Primăria Ardud, Gotec Rom, Liceul Tehnologic Ardud, Clubul Rotary Satu Mare, Metamob, Primaria Satu Mare, Societatea Carpatina Ardeleana, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Somes Satu Mare, canale media Nord-Vest TV, Portal SM, Satu Mare News.

 

2 comentarii

 1. Irinuca , satmarean fericit ! Răspunde

  Echipa “Plantam fapte bune!”Romania – sunteti grozavi! Dar si mai grozavi sunt satmarenii, imi cer scuze, dar asta e !Recunoasteti si voi cat sunt de grozavi, i-ati vazut in numar atat de mare intr-o zi de sambata superba! S-au dus si s-au alaturat Faptelor bune, cu mic cu mare !

  Daca pana si prichindeii de la Gradinita Gulliver, CU PARINTI CU TOT, CU EDUCATOARE au participat, cuvintele sunt de prisos ! Fantastic! Emotionant de frumos ! Felicitari, sunteti grozavi doamnelor educatoare si dragi parinti ai micilor ursuleti, ce frumos exemplu de viata ne dati tuturor !!!..

  Superb !-Grupul de biciclisti de la Bike nu ma mira sa fie acolo unde se intampla lucruri frumoase, legate de incurajarea gesturilor eco- Green Revolution ! Felicitari pt implicare ! Ciclismul urban e de mare viitor,e nevoie de voi sa-l promovati si sa luptati pt siguranta ciclistilor satmareni!

  De pompierii voluntari din Satu Mare nu ma mir ca sunt prezenti; sunt mereu un exemplu frumos – sunt eroi in toate imprejurarile, tot respectul si pt voi! Nu ma mira prezenta liceenilor de la Tehnologic Ardud,cei de la TOBIS sau Ardeleana, de Primaria Ardud nu mai vorbesc, e firesc sa fie acolo cu totii ! Oamenii frumosi si buni fac Fapte Bune pt un maine mai bun! Felicitari si tot respectul pt implicarea voastra plina de suflet!

  Dar stiti ce mai este extraordinar? Faptul ca au participat si multi voluntari individuali din Satu Mare care au inteles actiunea de voluntariat ca pe un mesaj de solidaritate pentru refacerea mediului in care dorim sa traim frumos si sanatos! Sunt anonimi, sufletisti si frumosi in gandire! Un exemplu de omenie-FELICITARI, satmareni frumosi!

  Felicitari tuturor voluntarilor , de la mic la mare…Si nu uitati, e doar inceputul unei frumoase povesti de FAPTE BUNE…Oameni buni si faptele lor bune…Satu Mare -un orasel din Romania, binecuvantat tocmai prin oamenii sai buni si speciali !!!…

  Echipa “Plantam Fapte Bune” Romania- sa nu uitati sa laudati si sa dati exemplu oamenii din Satu Mare, tuturor! Sunteti un exemplu de organizatie, demna de toata admiratia ! Felicitari “Plantam fapte bune!” si tuturor institutiilor oficiale participante si conducatorilor lor! Si nu uitati, ca si orasul Satu Mare are nevoie de Green Revolution…

  P.S. Unde sunt pozele ,PortalSM?! Trebuie sa dati multe, multe poze ! Unde sunt prichindeii?! Sunt poze facute din avion !Cum sprijiniti faptele bune fara sa surprindeti bucuria de pe chipurile celor prezenti ?!…Fara sa se vada in ziar?!…Pacat! Daca puteti remedia,faceti-o,va rog frumos! Poze, multe, multe poze…la fiecare actiune de voluntariat!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.