Ultima actualizare: azi, 18:14
tnl satu mare
Locale

Robert Laszlo este noul preşedinte al Organizaţiei Municipale de Tineret PNL Satu Mare

tnl satu mareDuminică, 21 aprilie în sala de şedinţe  a Muzeului Judeţean a avut loc conferinţa de alegeri a Organizaţiei Municipale de Tineret a PNL Satu  Mare. La conferinţă au participat: Preşedintele CJ Adrian Ştef, care este şi preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Satu Mare, viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici, preşedinta Organizaţiei Municipale a Femeilor Liberale, dr. Virgil  Enătescu, consilier judeţean,  Adrian Albu, consilier municipal, precum şi vicepreşedintele  naţional TNL, Rareş Ferdean,  Ioan Bîldea, vicepreşedintele PNL Cluj Napoca. Au răspuns invitaţiei tinerilor liberali liderii Organizaţiilor de Tineret sătmărene: Ştefan Ressler- FDG, Valentina Pop- PC, Mihai Huzău- Forţa Civică.

          Lucrările conferinţei au fost conduse de către Consilierul Judeţean Gheorghe Rişcău, preşedintele Organizaţiei Judeţene TNL Satu Mare.

În prezenţa celor peste 100 de participanţi la conferinţă, pentru funcţia de preşedinte al BPM TNL Satu Mare şi-a depus candidatura Robert Laszlo, care a fost ales cu unanimitate de voturi.

          În cuvântul său acesta a apreciat că pe scena politică sătmăreană, PNL Satu Mare este cea mai stabilă forţă politică, aflată într-o continuă ascensiune, iar rolul tinerilor liberali este acela de a consolida victoriile obţinute şi de a pregăti temeinic pe cele viitoare.

          Preşedintele Adrian Ştef a mărturisit că a început cariera politică de la bază, iar succesele care au venit s-au întemeiat pe o muncă asiduă, iar rezultatele au fost pe măsura eforturilor.

          Ioan Bîldea, de la Cluj a lăudat organizaţia de tineret sătmăreană şi a spus că iniţial l-a cunoscut pe Robert Laszlo în calitate de politician, ca să descopere apoi că el este un poet de prima linie în România, dar şi un om iubit în sânul comunităţii de unde provine.

          În urma votului s-a stabilit componenţa noului biroul municipal al TNL Satu Mare, astfel: preşedinte: Robert Laszlo, vicepreşedinţi: Sergiu Rişcău, Viorel Caiţa, Crina Ciceu, Tudor Gătina, membri:  Bogdan Checicheş, Ovidiu Fazekaş, Sebastian Majer Buzilă, Lisena Crâşmar, Sergiu Boldan, Adrian Pop, Ovidiu Răfan, Călin Salai, Bogdan  Oancea, Raluca Stan, supleanţi: Vasile Nechi, Simon Attila, Brezac Mihai.

Sursa: PNL Satu Mare

6 comentarii

 1. Ionel Mesaroș Răspunde

  Felicitări, Robert Laszlo! Mult succes noului Birou Politic Municipal al TNL Satu Mare!

 2. Arnold Răspunde

  Felicitari! Mult succes tuturor!

 3. Ilie Răspunde

  Felicitari domnule Laszlo! Am auzit lucruri frumoase de dumitale, faptul ca sinteti un scriitor promitator, un discipol al carturarului Felician Pop. Totusi, inclin sa cred ca locul dumitale ar fi trebuit sa fie in fruntea organizatiei judetene a TNL Satu Mare, in locul roscovanului, Gigi-soferul, un individ arogant, uns cu toate alifiile, dupa vorba si port,nescolit, iar dupa fata, in asteptarea inteligentei ce a gresit adresa. Nu stiu cita vreme PNL va promova indivizi de mina a doua, ca si Riscau. Daca asta are stofa de consilier judetean, de consilier parlamentar, de consilier Apaserv, pentru zona de nord-vest, membru in consiliul de administratie la Apaserv si Transurban inseamna ca acest partid este un promotor al non-valorilor!

 4. Gogu Răspunde

  Bravo TNL! Sunteti o echipa frumoasa!Blonda e chiar superba!

 5. gigi Răspunde

  Felicitari domnul Stef.Bravo Felician. Robert face progrese, mici, dar face. La citit. Cu scrisu te ocupi tu, ai un stil inconfundabil. La mai mare.Poporul va marita!!!!

 6. Corina Ioana Pop Răspunde

  Felicitari !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Bătrân grav rănit după ce s-a răsturnat cu ATV-ul

Vineri, în jurul orei 16,30, pe strada Grui din comuna Cămârzana, în dreptul imobilului cu nr. 218, Gergely F., de...

Închide