Ultima actualizare: azi, 13:44
Locale

Preşedinta femeilor din Forţa Civică, la Satu Mare

fcPreședinta Organizației de Femei Forța Civică, Amelia Boroș, a făcut, joi, o vizită la sediul partidului Forța Civică Satu Mare, Organizației de Femei. Aceasta a fost însoțită de Gabriela Rădoiu, secretar regional Forța Civică.

În incursiunea începută prin țară, președinta Amelia Boroș, a dorit să-și cunoască colegele din Satu Mare și activitatea acestora.

Cele două femei au fost întâmpinate de președinta Organizației de Femei Forța Civică Satu Mare, Ramona Chivari. În discuțiile purtate la sediul partidului, s-a adus în dezbatere atât necesitatea unei acțiuni în preajma Sărbătorile Pascale, cât și implicarea cât mai multor femei în dezvoltarea filialei Forța Civică Satu Mare.

Discuțiile purtate în această întâlnire a dat ocazia celor care sunt membre OF FC Satu Mare, să-și expună ideile în fața celei care le reprezintă la București și totodată să facă un schimb important de informații.

 

Sursa: Biroul de Presă Forța Civică, Filiala Satu Mare

2 comentarii

  1. fc olimpia sm Răspunde

    In fundal se vede capul “luminat” al lui Ziman ???

  2. anca Răspunde

    Comunicat de presa plin de greseli. Cam analfabet biroul asta de presa al Fortei Civice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Samuel Ţânţaş a demisionat din conducerea PDL Satu Mare

Prim-vicepreşedintele PDL Satu Mare, Samuel Ţânţaş, a demisionat din conducerea organizaţiei judeţene, el fiind nemulţumit de „direcţia în care se...

Închide