Ultima actualizare: azi, 13:10
Locale

Primarul Dorel Coica, în delegaţie în Germania

delegatie 6Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a efectuat o vizită oficială în regiunea Darmastadt din Germania, având mai multe întâlniri cu investitori.

Primarul s-a întâlnit cu prefectul regiunii Darmstadt – Dieburg Klaus Peter Schellhaas, ministrul economiei, transporturilor și dezvoltării regionale a landului Hessen – Florian Rentsch, primarul orașului Eppertshausen – Helfmann Carsten, vicepreşedintele Camerei Meşteşugarilor din Frankfurt – Klaus Nennhuber, profesorul Dr.H.c. Ioan Sofron.

Edilul şef a mai avut întâlniri cu conducerea Spitalului Darmstadt – Dieburg şi cu managerul companiei AC- MOTOREN – Klaussmann Jurgen.

Primarul le-a prezentat acestora oportunităţile de investiţie în Satu Mare, posibilităţile de investiţie în Parcul Industrial, sau un schimb de experienţă între cele două spitale.

Germanii s-au arătat interesaţi de propunerile făcute de edilul şef, astfel că în perioada 30 iulie – 2 august o delegaţie din regiunea Darmstadt va veni la Satu Mare.

 

4 comentarii

 1. laura Răspunde

  Si ce limbi străine vorbeşte domnul Primar? Niciuna.
  Si cu asta am spus tot.

 2. ion romanu Răspunde

  cam ce ai vrut sa spui de fapt. ca e greu sa ai translator? sau mai bine sa stalcesti in stil stolo si iliescu? hop si musca

 3. Daniel Răspunde

  La cati ambasadori au venit la noi si cate vizite fac astia prin strainatate, Satmarul trebuia sa fie plin de investitii. Nu o sa se faca nimic, o sa vedeti, doar promisiuni…

 4. george Răspunde

  Pe mine ma intereseaza cine este papusa aia din mijloc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Zona Metropolitană Satu Mare va fi constituită vineri

Ședinţa de constituire a Zonei Metropolitane Satu Mare va avea loc vineri în sala de şedinţe a Primăriei Satu Mare....

Închide