Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Sătmăreanca Natalia Oneț, desemnată Miss Tourism România (Galerie FOTO)

natalia onet (9)Câştigătoarea Miss Tourism România 2013 este sătmăreanca Natalia Oneț, absolventă a Facultăţii de Biologie, cu specializarea Ecologie şi Protecţia mediului, din cadrul Universităţii Bucureşti şi, în prezent, urmează masteratul în turism la aceeaşi instituţie, potrivit Mediafax.

Natalia are 23 de ani, o înălţime de 1,76 metri, dimensiuni 89-60-90, este născută în Satu Mare, dar locuieşte în Bucureşti de mai mulţi ani. Tânăra, care cochetează de câţiva ani cu televiziunea, vorbeşte patru limbi străine – engleză, franceză, spaniolă şi italiană -, acesta fiind considerat un atu într-o competiţie internaţională.

 De la vârsta de 15 ani, după ce a câştigat titlul Miss Boboc la Colegiul Naţional “Doamna Stanca” din Satu Mare, şi până în prezent, Natalia a câştigat locul al treilea la Miss Universe România 2009 şi marele premiu la Miss Hostess România 2011. A fost, de asemenea, imaginea designerilor Clara Rotescu şi Oana Săvescu, a prezentat pentru Cătălin Botezatu, Răzvan Ciobanu, Doina Levintza şi Amato – unul dintre designerii care creează ţinutele pentru Lady Gaga.

La 17 ani a fost personaj principal în videoclipul celei mai în vogă trupe dance de la momentul respectiv – 3rei Sud Est, după câţiva ani urmând să filmeze şi pentru videoclipul celor de la Residence Deejays & Frissco, dar şi pentru rapperul american Flo Rida.

Natalia a practicat scrima, spada şi floreta timp de patru ani, este pasionată de psihologie, schi, echitaţie şi înot, însă cel mai mult iubeşte copiii, fiind una dintre primele voluntare ale organizaţiei Miss World România, implicându-se activ în timpul sau liber în diverse proiecte caritabile şi în susţinerea activităţii umanitare a organizaţiei şi anume ajutorarea copiilor cu probleme din întreagă lume.

Proaspăta deţinătoare a titlului Miss Tourism România 2013 va pleca să reprezinte România în Guineea Ecuatorială, pe continentul african, acolo unde va concura alături de alte aproximativ 60 candidate din tot atâtea ţări din întreaga lume.
Natalia Ioana Oneţ va fi, timp de un an de zile, imaginea Miss Tourism România, având sarcina de a se implica activ împreună cu organizaţia ExclusivEvent în cât mai multe campanii şi acţiuni de promovare a turismului românesc.

Evoluţia Nataţiei Oneţ la concursul Miss Tourism din Guineea Ecuatorială va putea fi urmărită pe pagina oficială de Facebook Miss Tourism Romania, unde românca va putea fi votată de susţinători.

Sursa foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.