Ultima actualizare: azi, 18:14
tnl satu mare
Locale

TNL a stabilit la Satu Mare ultimele detalii înaintea alegerilor

tnl satu mareMai mulţi tineri liberali din toată ţara s-au adunat în acest week-end la Satu Mare pentru a participa la ultima delegaţie permanentă a TNL de dinaintea alegerilor, punând la punct ultimele detalii pentru conferinţa naţională.

Preşedintele TNL, Florin Alexe, vicepreşedintele Bogdan Ţîmpău şi preşedintele filialei municipale a PNL Satu Mare, Adrian Ştef, au prezentat astăzi într-o conferinţă de presă concluziile întâlnirii.

Florin Alexe a afirmat că în cele două zile de dezbateri şi şedinţe s-au stabilit unele detalii precum introducerea unui vot total computerizat la alegerile pentru noua conducere.

S-a mai stabilit că în 11 şi 12 mai vor fi alegeri preliminarii în toate filialele urmând să fie votaţi şi 3.200 de delegaţi la congresul naţional programat pe 18 mai la Romexpo.

Delegaţia permanentă ne-a acordat votul de încredere pentru a utiliza numărarea voturilor. În urmă cu doi ani, la Conferinţa naţională, au fost 9.000 de tineri. Atunci am reuşit şi să folosim un soft din resurse interne, practic am scanat buletinele de vot şi s-a eliminat eroarea umană din acest proces. Acum facem un nou pas, cu o firmă de afară, din Spania. Practic este un parteneriat, dânşii se vor promova prin faptul că folosesc acest nou sistem de numărare şi validare a acestor rezultate a unui congres, şi noi  ne vom bucura de faptul că ajungem cel puţin în anul 2013 cu sistemul de vot„, a declarat Alexe.

Rezultatul va fi aflat imediat după finalizarea acestuia, iar candidaţii vor avea prezentările pe site.

În cadrul conferinţei vor fi patru runde de alegeri, se va alege preşedintele naţional şi vicepreşedinţii, vor fi alegeri la TNL Mediul Rural, organizaţia oamenilor de afaceri şi la comisiile de specialitate, pe 20 de domenii.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
CACIB 2013 Satu Mare, Expozitie caini
Cel mai frumos câine de la CACIB 2013 Satu Mare – un bobtail (Galerie FOTO)

Expoziția internațională de câini CACIB 2013 Satu Mare s-a încheiat în această după-amiază, fiind desemnat și cel mai frumos patruped...

Închide