Ultima actualizare: ieri, 21:29
Sabina Elena
Locale

Valer Marian o va premia pe eleva cu bentiță din Covasna

Sabina ElenaSenatorul Valer Marian a anunțat astăzi într-o conferinţă de presă că de Florii se va deplasa în Covasna, împreună cu mai mulţi sătmăreni, pentru a o premia pe fetiţa care s-a prezentat la şcoală cu o bentiţă în culorile tricolorului României, în semn de apreciere faţă de „curajul civic” de care a dat dovadă.

Fostul preşedinte al PSD Satu Mare a precizat că se va deplasa cu mai mulţi consilieri şi cetăţeni din judeţ, atât din zona Codru cât şi din Oaş „pentru a o omagia şi premia pe eleva Sabina Elena, elevă în clasa a VII-a la un liceu, pentru curajul său civic de a se prezenta la şcoală cu bentiţa tricoloră pe frunte”, chiar dacă etnicii maghiari nu au acceptat-o.

Dorim s-o omagiem şi premiem, s-o asigurăm de sprijinul şi protecţia noastră”, a afirmat senatorul Valer Marian.

Acesta a lansat şi un apel către „oamenii de bine” să doneze cărţi, articole de birotică, jucării sau chiar sume de bani, senatorul dând asigurări că toate acestea vor ajunge la destinaţie.

 

Cei interesaţi îl pot contacta pe senator la biroul parlamentar la numărul 0261.710088 sau pe mobilul personal 0734.339.104.

Un comentariu

  1. Cetatean Răspunde

    Este o metoda buna de a castiga bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Primarii din aria protejată a râului Tur, revoltaţi pe Societatea Carpatină Ardeleană

Primarii comunelor din aria protejată a râului Tur s-au lansat într-un atac virulent la adresa organizaţiei care administrează zona, fiind...

Închide