Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Accident în Piaţa Libertăţii. Florăreasă acroșată pe trotuar! (FOTO)

accident centru satu mare piata libertatii (3) Un accident rutier grav a avut loc astăzi în parcul din Piața Libertății din municipiul Satu Mare, fiind doi răniți, o mașină avariată și un copac rupt.

Poliţiştii Biroului Rutier, ce au intervenit de îndată la locul accidentului, produs în jurul orei 10.00, în Piaţa Libertăţii, au stabilit că un şofer de 47 de ani, ce conducea o mașină cu numere de Austria, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un copac din parcul central. Copacul s-a răsturnat peste maşina condusă de Vasile F, acesta ajungând la spital pentru investigaţii medicale.

Maşina scăpată de sub control a acroşat şi o persoană care vindea flori în zonă, o femeie de 38 de ani, transportată, de asemenea, cu ambulanţa la spital.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu etilotestul, rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a urca la volan. Conform procedurii, bărbatului i-au fost recoltate şi probe biologice pentru stabilirea unei eventuale alcoolemii.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările comiterii accidentului din Piața Libertății.

Sursa: Poliția Satu Mare 

8 comentarii

  1. leon Răspunde

    osan prost poate fii numai.

  2. levi Răspunde

    daca nu era copacul situatia era cu mult mai grava
    plantati copaci 🙂

  3. ghinion iliescu Răspunde

    n-o fi de vina rahatul imprastiat de florisal?

  4. sa comentam.. Răspunde

    Nu cred ca era de vina “rahatul” imprastiat, mai degraba era de vina semaforul IN SENS GIRATORIU care probabil ii mai face situatii neprevazute conducatorilor auto, respectiv de vina smecheria/viteaza/neatentia de la volan cu numar din occident..

  5. sa comentam.. Răspunde

    ar fi bine sa decidem, cel putin trebuia sa decidem: ori SENS GIRATORIU ori INTERSECTIE DIRIJATA PRIN SEMAFOARE

  6. sa comentam.. Răspunde

    cand soferul care doreste sa ia la stanga in sens dupa florari si observa la semafor ca trebuie sa schimba banda caci mai incolo s-ar lovi de niste stalpi, la viteza de 40-50 trage de volan la stanga si ajunge inca un pic de neatentie si deja se trezeste printre vanzatorii de flori! mai ales cand alti participanti mai ies cu spatele dinspre Target respectiv altii stationeaza ca sa parcheze! asta-i rezultatul schimbarilor inteligente facute in circulatia din oras..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.