Ultima actualizare: azi, 20:25
Locale

Dorina Grunfeld, realeasă preşedintele OFL Satu Mare

Dorina GrunfeldVineri, 17 mai 2013 au avut loc alegeri în cadrul Organizaţiei Judeţene a Femeilor Liberale. Cu această ocazie a fost reconfirmată în funcţia de preşedinte a OFL Satu Mare Marica Dorina Grunfeld.

Au calitatea de vicepreşedinte următoarele liberale: Vulciu Aurelia, Bogan Rus Rodica, Bologa Andrea, Buhai Crina, Burzo Eniko, Dobra Carmen, Pomian Imola, Orosz Monica.

Biroul mai este alcătuit din Roman Mariana, Maruşca Anna Maria, Papici Marcela, Muntean Valerica Doina, Kerekes Rodica, Mocanu Alina Loredana, Chiş Monica, Tiution Mariana Florica Donca, Roatis Adriana Marieta şi ca membre supleante: Potra Anca, Saitos Maria, Iftene Mirela, Szovati Rodica, Varodi Viorica, Bojan Eva.

 

Sursa: OFL Satu Mare

 

alegeri ofl satu mare

58 comentarii

 1. Horea Răspunde

  Babut Domuta Dan, penelistul calificat pentru orice post, prin prietenia cu Mr President CJ, a stat doar de decor, ca de obicei, nu si-a putut impune nevasta in conducerea PNL? I s-au aburit ochelarii aia de intelectual extrem de citit, de necaz!

 2. Traian Răspunde

  PNL Satu Mare, partid de familie. Roman si-a impus sotia in Birou, dar mai ales in fruntea ISJ!

 3. Tamas Răspunde

  Cite dintre duduile alese si-au facut poze cu Basescu la Simbra?

 4. Leo Răspunde

  Noroc cu prezenta doctorului Enatescu si a lui Silaghi, altminteri era un prezidiu in totalitate de doi bani!Daca Babut, Roman si Marusca sint reprezentativi pentru PNL Satu Mare, vai si amar de capul celor din PNL Satu Mare! La prima vedere, PNL Satu Mare a devenit un partid de Pile, Neamuri și Lingușitori ai conducerii mult iubite. Stef si-a impus peste tot oamenii lui. Peste noapte, analfabeti, sustinuti de conducerea PNL Satu Mare, au ajuns in fruntea deconcentratelor. Asta e partidul ce promoveaza “valoarea”!

 5. Petre Răspunde

  Regret ca le-am dat votul in iunie! Ne-au promis marea cu sarea si s-au ocupat doar de clientela lor politica! Rusine PNL Satu Mare! Ne-ati mintit de foarte multe ori!

 6. Liberal Răspunde

  Mariana Roman cum de are voie sa faca politica? Nu-i ajunge ca barbatu-sau a impus-o, prin deputatul Buda si Sisi, la conducerea ISJ Satu Mare?!

 7. Maria Răspunde

  Lipseste Crina Domuta Babut din peisaj? Nu i-a facut loc si ei sotiorul sau…?

 8. Nicu Răspunde

  Pai, dupa comentarii, e clar ca e un partid de familie, PNL Satu Mare!

 9. Satmarean Răspunde

  Dupa ce au fost angajate la Consiliul Judetean, Aeroport,Spital si deconcentrate, unele chiar pe functii de conducere, e normal sa participe la sedinte, adunari si alte manifestari, doar o fac pe bani publici, pe banii nostri. Cite dintre ele au fost vineri la aceasta conferinta in timpul orelor de program?

 10. Ionel M. Răspunde

  Felicitari presedintei Dorina Grunfeld! E un om deosebit!E o luptatoare, un om de bun-simt, ce merita pe buna buna dreptate reconfirmarea in functie!

 11. Gogu Răspunde

  Pacat ca PNL Satu Mare promoveaza nepotismul!

 12. Geza Răspunde

  Daca va continua asa, punindu-si oameni incompetenti peste tot, PNL va ajunge la fel ca PDL!

 13. Dorina Răspunde

  pentru satmarean, aceasta conferinta a inceput la ora 17,00 deci nu in timpul programului de munca…….alte rautati mai aveti?

  • George Răspunde

   Sint constatari, nu rautati.Dupa ce liberalii satmareni l-au contestat pe Basescu, citeva reprezentante de frunte ale PNL si-au facut poze cu cel mai detestat presedinte. Ce sa inteleaga alegatorul USL? Cind au fost cu masca acele doamne cind scandau impotriva lui Basescu ori cind si-au facut poze cu acesta la simbra?

 14. felix Răspunde

  Sajtos Maria? parasuta aceea? Te doare mintea unde sa ajuns… . Se pare ca, Stef asta plateste bine serviciile:)

  • Doru Răspunde

   Cine e Saitos Maria? N-am auzit de ea. Cred ca nu face concurenta lui Brigitte!

   • felix Răspunde

    Acum nu, dar in urma cu un an, sotul preot/frontierist a avut ce pacate sa-i ierte.

    • curiosul Răspunde

     Detalii!

     • felix

      Ar fi prea picante, cu toate ca ora e numai potrivita:). Pe scurt, e vorba de unele calitati ce i-au determinat pe liderii PNL-isti judeteni sa negocieze cu niste FDG-isti castigatori cum sa tepuiasca un PSD-ist ce avea deja promis fotoliul de vice, conform algoritmului. Si cum n-a iesit schema, tipesa a trebuit consolata altfel… .

  • Dinu Răspunde

   E de la spital. E Marinela,nu Maria.

   • Maria Răspunde

    Ceva director?

    • Dinu Răspunde

     No. E asistenta.

     • felix

      Nu, e directoare de scoala generala, intr-o comuna. de altfel, apetisanta tipesa…

     • felix

      Umbla vorba ca e un fel de Sorin Rosca Stanescu local:). Ea a provocat prima criza din USL-ul satmarean, cand se voia musai viceprimarita.

     • felix

      Imi scuzati sinceritatea, d-na Dorina

  • Dorina Răspunde

   cu siguranta nu stiti cine este aceasta stimabila doamna, nu este in nici un caz ceea ce afirmati toti in comentarii, asteptam scuzele de rigoare ……..dar defapt de la cine asteptam scuze? de la cei care cauta acul in carul cu fan, va pierdeti timpul, dar daca insistati succes in gasirea acului

   • felix Răspunde

    Stimabila? :)) te doare mintea …

    • Satmarean Răspunde

     @felix, Mersi pentru precizare! Tabloul se contureaza cit mai clar! Oricum, PNL SM e un partid de familie. Cit va fi Stef si Silaghi in frunte, asa va ramane!

    • Sorin Răspunde

     Nu trebuie sa fortati nota! Situatia ramane neschimbata, indiferent ce spune doamna! Partidul asta e tot mai mic in ochii satmarenilor. Toti stiu de clientela angajata pretutindeni, indiferent de competenta.

   • Maria Răspunde

    N-avem voie sa facem supozitii?

   • Maria Răspunde

    Nu a fost nimic jignitor,doamna.Stimabila poate fi orice, poate ocupa orice functie, conteaza , indeobste, calitatea umana.

 15. Satmarean Răspunde

  Nu sint rautati, doamna! De regula, angajatele de la stat, in speta, cele de la PNL si PSD, obisnuiesc sa participe in timpul orelor de program la activitatile partidului ce le-au propulsatin functie.

  • Dorina Răspunde

   intalneam si eu pana mai anul trecut prin oras angajati ai primariei si ai CJ indiferent ce culoare politica aveau, dar sa stiti ca de cand este presedinte al CJ domnul Stef plimbarile au incetat, a fost una dintre primele reguli impuse

   • Zamfir Răspunde

    Doamne, ce presedinte intrasigent are Consiliul Judetean! Domnul Stef e extraordinar, la taiat de panglici si la alergatul cu presa dupa Excelenta Sa!

   • Florin Răspunde

    Degeaba, il laudati,doamna. Stiu ce hram poarta distinsul presedinte. Nu trebuie sa fiti avocatul lui. Satmarenii, la fel, stiu cine e Mister President, dupa angajarile clientelei politice si dupa alte fapte de vitejie. Cine e Babut de il sustine cu atita inversunare?!

   • felix Răspunde

    Probabil, nu va mai plimbati Dvs prin centru, pe la Inedit, Somesul etc. Ce-i drept, in zona Ostrovului, de ex, nu i-am vazut nici eu in ultimul an, …de cand cu afisele si pancartele.

 16. Alex Răspunde

  Ce cauta Babutzi in prezidiu? Ce hram poarta? Sau si-a facut schimbare de organ si activeaza si la OFL?

  • felix Răspunde

   Babutz? e sotul cui trebuie, cine altcineva. Asteptam o reactie si de la distinsa doamna de pe Argesului, ca deja prea multe trebuie sa treaca atatea cu vederea. Nu-i asa, distinsa doamna presedinta?

   • Sorin Răspunde

    Exact! Cine se aseamana, se aduna!

    • felix Răspunde

     Nu exagera Sorine, nu toate distinsele din PNL sunt la fel. Cica…

     • Sorin

      Evident, sint si exceptii! Ca exemplu, de doamna presedinta am auzit doar lucruri bune. Pacat ca linga dinsa s-au asezat citeva domnite ce umbla doar dupa functii!

     • felix

      Domnite? De Sisi am mai auzit, dar si academicianul?

 17. Zamfir Răspunde

  Nici Roman-ica , cel ce nu emite nimic, a fost sa-si sustina nevasta? Daca-l auzi vorbind,te-apuca somnu. Asta a fost sef de cabinetla Sisi?

 18. felix Răspunde

  Domnite? De Sisi am mai auzit, dar si academicianul?

  • Sorin Răspunde

   Academicianul e un penelist onorabil, ce face cinste partidului. Pacat ca e in virsta! Era cel mai potrivit sa conduca organizatia liberala satmareana!

  • Lia Răspunde

   Sisi va fi europarlamentar

   • Liberal Răspunde

    Si cine ii va lua locul de deputat? Babut ori Roman?

    • Lia Răspunde

     Se organizeaza alegeri.

     • Vasile S.

      Tot un protejat de-a familiei conducatoare va ajunge candidat.

     • felix

      Speram sa fie asa. Poate chiar nevasta presului, care macar asa ar fi departe de ochii lumii (si de ai Brighittei),iar prin miscarea asta Stef i-ar compensa statutul familial cu cel social.

   • Romantic shark Răspunde

    wow….!

 19. Liberal Răspunde

  Cumnatii au ajuns ca soarele cu luna: nu prea mai apar impreuna. Fiecare cu sfera lui de influenta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.