Dorina Grunfeld, realeasă preşedintele OFL Satu Mare

18 mai 2013 | 58 comentarii

Dorina GrunfeldVineri, 17 mai 2013 au avut loc alegeri în cadrul Organizaţiei Judeţene a Femeilor Liberale. Cu această ocazie a fost reconfirmată în funcţia de preşedinte a OFL Satu Mare Marica Dorina Grunfeld.

Au calitatea de vicepreşedinte următoarele liberale: Vulciu Aurelia, Bogan Rus Rodica, Bologa Andrea, Buhai Crina, Burzo Eniko, Dobra Carmen, Pomian Imola, Orosz Monica.

Biroul mai este alcătuit din Roman Mariana, Maruşca Anna Maria, Papici Marcela, Muntean Valerica Doina, Kerekes Rodica, Mocanu Alina Loredana, Chiş Monica, Tiution Mariana Florica Donca, Roatis Adriana Marieta şi ca membre supleante: Potra Anca, Saitos Maria, Iftene Mirela, Szovati Rodica, Varodi Viorica, Bojan Eva.

 

Sursa: OFL Satu Mare

 

alegeri ofl satu mare

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (58)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Horea spune:

  Babut Domuta Dan, penelistul calificat pentru orice post, prin prietenia cu Mr President CJ, a stat doar de decor, ca de obicei, nu si-a putut impune nevasta in conducerea PNL? I s-au aburit ochelarii aia de intelectual extrem de citit, de necaz!

 2. Traian spune:

  PNL Satu Mare, partid de familie. Roman si-a impus sotia in Birou, dar mai ales in fruntea ISJ!

 3. Tamas spune:

  Cite dintre duduile alese si-au facut poze cu Basescu la Simbra?

 4. Leo spune:

  Noroc cu prezenta doctorului Enatescu si a lui Silaghi, altminteri era un prezidiu in totalitate de doi bani!Daca Babut, Roman si Marusca sint reprezentativi pentru PNL Satu Mare, vai si amar de capul celor din PNL Satu Mare! La prima vedere, PNL Satu Mare a devenit un partid de Pile, Neamuri și Lingușitori ai conducerii mult iubite. Stef si-a impus peste tot oamenii lui. Peste noapte, analfabeti, sustinuti de conducerea PNL Satu Mare, au ajuns in fruntea deconcentratelor. Asta e partidul ce promoveaza “valoarea”!

 5. Petre spune:

  Regret ca le-am dat votul in iunie! Ne-au promis marea cu sarea si s-au ocupat doar de clientela lor politica! Rusine PNL Satu Mare! Ne-ati mintit de foarte multe ori!

 6. Liberal spune:

  Mariana Roman cum de are voie sa faca politica? Nu-i ajunge ca barbatu-sau a impus-o, prin deputatul Buda si Sisi, la conducerea ISJ Satu Mare?!

 7. Maria spune:

  Lipseste Crina Domuta Babut din peisaj? Nu i-a facut loc si ei sotiorul sau…?

 8. Nicu spune:

  Pai, dupa comentarii, e clar ca e un partid de familie, PNL Satu Mare!

 9. Satmarean spune:

  Dupa ce au fost angajate la Consiliul Judetean, Aeroport,Spital si deconcentrate, unele chiar pe functii de conducere, e normal sa participe la sedinte, adunari si alte manifestari, doar o fac pe bani publici, pe banii nostri. Cite dintre ele au fost vineri la aceasta conferinta in timpul orelor de program?

 10. Ionel M. spune:

  Felicitari presedintei Dorina Grunfeld! E un om deosebit!E o luptatoare, un om de bun-simt, ce merita pe buna buna dreptate reconfirmarea in functie!

 11. Gogu spune:

  Pacat ca PNL Satu Mare promoveaza nepotismul!

 12. Geza spune:

  Daca va continua asa, punindu-si oameni incompetenti peste tot, PNL va ajunge la fel ca PDL!

 13. Dorina spune:

  pentru satmarean, aceasta conferinta a inceput la ora 17,00 deci nu in timpul programului de munca…….alte rautati mai aveti?

  • George spune:

   Sint constatari, nu rautati.Dupa ce liberalii satmareni l-au contestat pe Basescu, citeva reprezentante de frunte ale PNL si-au facut poze cu cel mai detestat presedinte. Ce sa inteleaga alegatorul USL? Cind au fost cu masca acele doamne cind scandau impotriva lui Basescu ori cind si-au facut poze cu acesta la simbra?

 14. felix spune:

  Sajtos Maria? parasuta aceea? Te doare mintea unde sa ajuns… . Se pare ca, Stef asta plateste bine serviciile:)

  • Doru spune:

   Cine e Saitos Maria? N-am auzit de ea. Cred ca nu face concurenta lui Brigitte!

   • felix spune:

    Acum nu, dar in urma cu un an, sotul preot/frontierist a avut ce pacate sa-i ierte.

    • curiosul spune:

     Detalii!

     • felix spune:

      Ar fi prea picante, cu toate ca ora e numai potrivita:). Pe scurt, e vorba de unele calitati ce i-au determinat pe liderii PNL-isti judeteni sa negocieze cu niste FDG-isti castigatori cum sa tepuiasca un PSD-ist ce avea deja promis fotoliul de vice, conform algoritmului. Si cum n-a iesit schema, tipesa a trebuit consolata altfel… .

  • Dinu spune:

   E de la spital. E Marinela,nu Maria.

  • Dorina spune:

   cu siguranta nu stiti cine este aceasta stimabila doamna, nu este in nici un caz ceea ce afirmati toti in comentarii, asteptam scuzele de rigoare ……..dar defapt de la cine asteptam scuze? de la cei care cauta acul in carul cu fan, va pierdeti timpul, dar daca insistati succes in gasirea acului

   • felix spune:

    Stimabila? :)) te doare mintea …

    • Satmarean spune:

     @felix, Mersi pentru precizare! Tabloul se contureaza cit mai clar! Oricum, PNL SM e un partid de familie. Cit va fi Stef si Silaghi in frunte, asa va ramane!

    • Sorin spune:

     Nu trebuie sa fortati nota! Situatia ramane neschimbata, indiferent ce spune doamna! Partidul asta e tot mai mic in ochii satmarenilor. Toti stiu de clientela angajata pretutindeni, indiferent de competenta.

   • Maria spune:

    N-avem voie sa facem supozitii?

   • Maria spune:

    Nu a fost nimic jignitor,doamna.Stimabila poate fi orice, poate ocupa orice functie, conteaza , indeobste, calitatea umana.

 15. Satmarean spune:

  Nu sint rautati, doamna! De regula, angajatele de la stat, in speta, cele de la PNL si PSD, obisnuiesc sa participe in timpul orelor de program la activitatile partidului ce le-au propulsatin functie.

  • Dorina spune:

   intalneam si eu pana mai anul trecut prin oras angajati ai primariei si ai CJ indiferent ce culoare politica aveau, dar sa stiti ca de cand este presedinte al CJ domnul Stef plimbarile au incetat, a fost una dintre primele reguli impuse

   • Zamfir spune:

    Doamne, ce presedinte intrasigent are Consiliul Judetean! Domnul Stef e extraordinar, la taiat de panglici si la alergatul cu presa dupa Excelenta Sa!

   • Florin spune:

    Degeaba, il laudati,doamna. Stiu ce hram poarta distinsul presedinte. Nu trebuie sa fiti avocatul lui. Satmarenii, la fel, stiu cine e Mister President, dupa angajarile clientelei politice si dupa alte fapte de vitejie. Cine e Babut de il sustine cu atita inversunare?!

   • felix spune:

    Probabil, nu va mai plimbati Dvs prin centru, pe la Inedit, Somesul etc. Ce-i drept, in zona Ostrovului, de ex, nu i-am vazut nici eu in ultimul an, …de cand cu afisele si pancartele.

 16. Alex spune:

  Ce cauta Babutzi in prezidiu? Ce hram poarta? Sau si-a facut schimbare de organ si activeaza si la OFL?

  • felix spune:

   Babutz? e sotul cui trebuie, cine altcineva. Asteptam o reactie si de la distinsa doamna de pe Argesului, ca deja prea multe trebuie sa treaca atatea cu vederea. Nu-i asa, distinsa doamna presedinta?

 17. Zamfir spune:

  Nici Roman-ica , cel ce nu emite nimic, a fost sa-si sustina nevasta? Daca-l auzi vorbind,te-apuca somnu. Asta a fost sef de cabinetla Sisi?

 18. felix spune:

  Domnite? De Sisi am mai auzit, dar si academicianul?

 19. Liberal spune:

  Cumnatii au ajuns ca soarele cu luna: nu prea mai apar impreuna. Fiecare cu sfera lui de influenta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest