Ultima actualizare: azi, 20:38
Zilele orasului Satu Mare, Corina
Locale

Zilele Orașului Satu Mare – sătmărenii au dat start distracţiei (Galerie FOTO)

Zilele orasului Satu Mare, concert CorinaZilele Orașului Satu Mare au început! Profitând de vremea bună, sătmărenii au invadat centrul orașului pentru a sărbători împreună și pentru a fi prezenți la concertele pregătite de Primăria Satu Mare, în prima zi de sărbătoare.

Pe scena amplasată în P-ța 25 Octombrie, Petrică Mureșan a dat startul petrecerii, iar oficialitățile județului Satu Mare au fost alături de primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica și președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, care au declarat deschise manifestările de Zilele Orașului, ajunse în acest an la a XVII-a ediție. Printre oficialităţile prezente s-au numărat vicepreşedintele Mircea Govor, deputaţii Andreea Paul şi Octavian Petric, viceprimarii Marcela Paici şi Radu Roca, consilieri locali Masculic Csaba, Nits Janos, Ioan Pop, preşedintele PDL Satu Mare, Petre Mureşan, alături de secretarul general Sorin Ghilea, şi alţii.

Corul Bisericii Ortodoxe “Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” a interpretat sătmărenilor un imn, dedicat orașului. Primarul Dorel Coica a urat tuturor sătmărenilor ”distracție plăcută”, iar președintele Adrian Ștef le-a reamintit celor prezenți de următoarele manifestări prilejuite de Ziua județului Satu Mare, care vor avea loc în zilele de 22-23 iunie.

Membrii formației Stigma, alături de primar și președintele Consiliului Județean, au cântat binecunoscutul imn al orașului Satu Mare. Concertul Stigma a continuat, Emanuel Mirea și Cornel Sorian interpretând piese muzicale noi dar și pe cele din repertoriul lor mai vechi, piese dragi și cunoscute sătmărenilor.

Prima seara de concerte a continuat cu recitalul lui Suranyi Botond, concurent al show-ului X Factor, Sylvie iar apoi în aplauzele fanilor sătmăreni a fost primită cu drag, artista sătmăreancă la origine, Corina. Interpreta a avut priză foarte mare la public, făcând un spectacol interactiv. Astfel, alături pe Corina, pe scenă au urcat două sătmărence dar și Kiss Karoly, cunoscut în drept “primarul din Berindan”, el crescând la centrul de plasament din această localitate.

Prima zi s-a încheiat cu seara DJ-ilor, DJ Soso, Cătăboy, Leviciusz, Pepe şi Gabi întreținând atmosfera în tot centrul orașului Satu Mare.

17 comentarii

 1. Bogdan Crisan Răspunde

  De ce n-ati chemat un DJ mai renumit?? i-ati invitat pe cei din oras .. anul trecut a fost Dj Konstantin de la Kiss, acum nimeni .. felicitari domnu' primar ..

  • Beata Bogya Răspunde

   daa sau pe Dj Ionica:)))

  • Marga Răspunde

   Daca nu iti convine cine concerteaza stai acasa!! Nimeni nu te obliga sa iesi in oras! Sunt convinsa ca daca ii propuneai primarului ideea ta inainte de a se fi stabilit totul atunci ar fi fost luata in calcul! Acum e usor sa comentezi

  • Ghiulvesi Adrian Răspunde

   "dj vasile" era cel mai tare=)))))

  • @bogdan Răspunde

   bogdan te rog nu dezinforma
   1. care parte n-ai inteles-o din “Ziua Satmerenilor” ?, vineri au fost artistii satmareni, pt ca e bine sa ne promovam talentele locale.
   2.anul acesta a intrat partener la zilele orasului Pro Fm-ul, sau ai uitat cine da la tombola Loganul2 ?, si atunci cum vrei sa-ti aduca ei Dj de la c oncurenta lor?
   3.n-a fost nici un Dj Konstantin anul trecut!
   au fost Dj-ii satmareni, Dj Rynno si Sylvia, Dj Almud si Cristi Mitu, am dovada fotografiile!
   Concluzie finala: ori esti rau intentionat, ori nu stii pe ce lume traiesti!

  • Gabriel Bobon Răspunde

   prietene a fost Almud si Cristi Nitu nu Konstantin 😉

 2. griga Răspunde

  da de ce il certi marga , e parerea omului , defapt si eu sunt cam de aceeasi parere 🙂 in schimb cu banica bravo.

  ….si ca s fie fairplay trebuia si una maghiara sau a chemat

 3. Satmarean Răspunde

  Daca tot e 1 iunie, “felicitari” “copilului” ce a propus ziua judetului! N-ar fi bine sa petrecem non-stop si sa unim ziua orasului cu cea a judetului? E penibil!Risipeste banii publici, ca sicum ar fi banii lui! Se ia credit pentru Spital ,da sint bani pentru Zilele Judetului! Nu mai inteleg nimic!

 4. Dinu Răspunde

  Se poate sa fie o manifestare fara Adrian Stef pe scena?!
  Coica inca nu a invatat nimic,daca, pretutindeni, umbla de minuta cu Stef! Totusi, daca asa se cuvine,ar zice unii, de ce nu l-au invitat si pe reprezentantul Guvernului in teritoriu, pe prefect?

 5. satmarean Răspunde

  Vad ca se koabiteaza si cu vass… e de bine. Ce treaba are aia cu MUNICIPIUL Satu Mare? Sa se duca la EA in Oas

 6. Radu Răspunde

  Dupa coabitarea lui Stef cu Basescu la Sambra Oilor, coabitarea cu Vass e floarela ureche.

 7. Sorin G. Răspunde

  Sub toata critica. Plin de tigani cu pungi de bronz prin multime. Plin de cersetori.

 8. Liberal Răspunde

  teleormanelizarea continua!

 9. Cocojambo Răspunde

  Wow … ecouri negative cit incape …nu prea a tinut figura cu prostirea poporului…

 10. anita Răspunde

  din cate vad din poze, Corina a oferit mai degraba un show erotic decat un concert. precis fanelor ei de 10-12 ani le-a placut. prostul gust a ajuns la cote maxime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.