Ultima actualizare: azi, 12:09
Locale

Depuneri de coroane la monumentul Ostașului Român (Galerie FOTO)

depuneri coroane ostasul roman (46)La monumentul Ostașului Român au avut loc astăzi depuneri de coroane cu ocazia Zilei Independenței de Stat a României, Zilei Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al II-lea Război Mondial şi Zilei Uniunii Europene.

Au participat prefectul Eugeniu Avram, subprefectul Cristian Sasu, președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, vicepreședinții Rudolf Riedl și Mircea Govor,  primarul Dorel Coica, parlamentarii Valer Marian, Pataki Csaba, Kereskenyi Gabor, Octavian Petric, șefii structurilor MAI și a instituțiilor publice deconcentrate, etc.

Evenimentul a avut loc în organizarea Instituţiei Prefectului, Consiliului Judeţean, Primăriei municipiului Satu Mare şi Garnizoanei Satu Mare. Acesta a început prin intonarea imnului naţional, urmat de Te Deum. Semnificați zilei de 9 Mai a fost prezentată de muzeograful Diana Iagăr. Reprezentanții instituțiilor publice și a partidelor politice au depus la monumentul Ostașului Român coroane de flori, iar la final a avut loc defilarea gărzii de onoare.

11 comentarii

 1. satmarean Răspunde

  Noroc ca betoniera cu reclama KISS FM a fost mutată înainte ca edilii noștri să apară! Atitudine tipică de Satu Mare, tipică pentru USL: în zilele obișnuite închiriază locația pentru cîțiva parai, iar acum “cinstesc” Eroii nostri!!!

 2. Fidelia Răspunde

  Ti-e greata sa te uiti la poze. Niste farisei (oribili: Mircea Govor, parasutele de la PNL) care is in slujba banilor (daca nu ar avea functii de la partide nu ar fi acolo). USL-isti je..si! Uitati-va ce saracie este in tara…

 3. Sorin Răspunde

  Toata floarea politica a Satmarului a fost prezenta. S-a evidentiat in mod deosebit, Stef cu echipa de penelisti de la Aeroport, spital, AJOFM, DJTS si alte deconcentrate, probabil, toti in timpul programului,lucru “pe deplin justificat”, tinand cont de amploarea evenimentului!

 4. florin Răspunde

  apoi, tat raul spre bine1 Uite-i pe USL-isti numerosi, multi, excrocii dintre ei direct proportionali cu delegatia, pdlistii mai maruntei, excroci mai putini, Da in primul rand, asaor muri cu beny de gat

 5. marin Răspunde

  senatorul melcillor ce cauta intre PSD-isti??? Castor desfigurat, handicapat si bolnav psihic, fa-ti tratamentul ca esti tot rasul!!!

  • Lupul mort de singuratate Răspunde

   Domnul senator se afla in concediu medical si inca este membru PSD SM ,va rugam sa va exprimati cu respect si chiar evlavie cand pomeniti de dansul.Pana zilele trecute a fost in Dabaca natala unde cerul este senin tot timpul astfel elicopterele si dronele spion pot fi usor detectate,acolo in sura natala ,alaturi de cotetul porcilor, a brevetat “cusma de Dabaca” un fel de pleasca gen bereta lui Che Guevara,combinat cu cusma dacica .Apoi a venit urgent la SM sa dea soferii si redactorii GNV afara iar cu o redactie de trei persoane ( toti sefi unul si una,alaturi de femeia de serviciu)+ colaboratori in retragere ne asigura ca GNV o sa fie ce a fost odata .Multa munca in interesul contribuabilului alegator deci.

 6. liviu Răspunde

  Pana la ora actuala domnu senator Valer Marian s-a dovedit a fi singurul politician onest, cinstit cu alegatorii sai! consecvent impotriva coruptiei, acum este un ghimpe in coasta colegilor sai de coalitie:Govor, Coica, Stef, hotii satmarului! Noi suntem alaturi de domnu senator, este ultima noastra speranta, a satmarenilor napastuiti si furati de zeci de ani, din asfaltari paguboase, din contracte de paza frauduloase, din analize fictive si furaciuni de la bolnavi si stat!

  • Lupul rapciugos Răspunde

   Si senatoru asta al tau minune,mare luptator si manga de onest abia acu si-a dat seama de coruptia care il incojura chiar la el in partid.Cat a fost prefect,sef de cabinet si inca patru ani senator avea bereta pe ochi te pomenesti si portavocea pusa pe mute.Scrie la GNV ca au nevoie !

 7. matrozul nauc si mereu chior de beat Răspunde

  Daca va deranjeaja atat cinstirea Zilei independentei,a Europei etc.la Satu Mare,va promitem ca urmatoarea o facem la Budapesta!

 8. gabi Răspunde

  suntem multi cei care il speijinim pe domnu Marian! Prababil acum si-a dat si el seama cine ii sunt asazisii aliati! O gasca pusa pe capatuiala si pe incasat comisioane pentru afacerile personale! Am indurat cu dansul frigul si ploaia prin parcuri, pentru ca luptam pentru dreptate , pana la capat! se vede ca nu titi USL-istii vor dreptate si bunastare pentru toti! Asteptam mai departe adevarul ,pe care numai dansul ii stie ,despre cei care conduc judetul!

 9. Fedorca Aurelia Răspunde

  Toti is niste figuranti, aflati in politica pentru a face bani si pentru a-si ajuta firmele. Mi-e scarba de Govor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Sâmbra Oilor 2013 – programul oficial

Duminică, 12 mai, pe dealul de la Huta Certeze va avea loc tradiţionala sărbătoare câmpenească a sărbătorii Sâmbra Oilor. Redăm...

Închide