Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Focuri de armă în Satu Mare. Șase interlopi au vrut să cumpere ţigări cu ziare în loc de bani VIDEO

mascatiŞase interlopi din Bihor şi Arad au fost prinşi azi noapte în municipiul Satu Mare în timp ce încercau să cumpere ţigări de contrabandă „plătind” cu ziare tăiate în loc de bani. Poliţiştii au folosit focuri de armă pentru prindere acestora.

Potrivit unui comunicat de presă, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea sub directa supraveghere şi coordonare a procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale al I.P.J. Bihor, S.C.C.O. Satu Mare şi a Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. au desfăşurat o acţiune de amploare pentru prinderea în flagrant a şase persoane suspectate că intenţionează să cumpere ţigarete netimbrate, de contrabandă.

Cele şase persoane suspectate că intenţionează să cumpere 60.000 de pachete de ţigări de contrabandă în valoare de 55.000 Euro însă au vrut să-l înşele pe vânzător folosind metoda „capac”, adică în loc de bani să-i dea teancuri de hârtii decupate din ziare având la capete bancnote.

Au fost prinşi în flagrant bihorenii B.M.O., de 45 ani, D.I.S.V., de 35 de ani, I.S.D., de 31 de ani, L.S., de 38 de ani, F.C.F., de 30 de ani şi arădeanul  R.G., de 44 de ani.

În timpul acţiunii poliţiştii au fost obligaţi să folosească armamentul din dotare şi să tragă mai multe focuri în plan vertical, întrucât suspecţii au opus rezistenţă şi au încercat să fugă.

Cei şase suspecţi au fost prezentaţi procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, fiind cercetaţi pentru tentativă la înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, tâlhărie şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, urmând a fi dispuse măsuri legale în consecinţă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.