Ultima actualizare: azi, 09:24

 

Locale

Elevi surprinşi de poliţişti în timp ce chiuleau de la cursuri

elevi chiul 35 de elevi sătmăreni au fost surprinşi de poliţişti în timp ce absentau de la orele de curs. Poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare au organizat joi acţiuni pe linia prevenirii absenteismului şcolar, verificând 16 localuri din zonele adiacente unităţilor şcolare.

               Cazurile elevilor găsiţi în aceste locaţii au fost aduse la cunoştinţa conducerii şcolilor, poliţiştii trăgând din nou un semnal de alarmă asupra consecinţelor aparent inofensivului „chiul”. Absentând de la ore, tinerii pot intra în cercuri de infractori, pot fi cooptaţi cu uşurinţă în activităţi infracţionale ori pot deveni victime ale unor furturi, tâlhării sau alte fapte cu pericol social ridicat.

               Totodată, angajaţii barurilor controlate au fost sfătuiţi să respecte normele în vigoare ce interzic vânzarea către minori a băuturilor alcoolice ori a tutunului.

               Poliţiştii sătmăreni vor continua aceste acţiuni, îmbunătăţirea climatului de siguranţă în incinta şi în zona adiacentă unităţilor de învăţământ fiind o prioritate la nivelul I.P.J. Satu Mare.

 

Sursa: Poliţia Satu Mare

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.