Ultima actualizare: azi, 13:03
deschidere gelaterie Bianco Milano Satu Mare, trupa Zurli
Locale

Gelateria Bianco Milano s-a deschis în P-ța Libertății

deschidere gelaterie Bianco Milano Satu Mare, trupa ZurliMultă voie bună, distracție și bucurie pentru cei mici în Centrul Vechi al orașului. Copiii, părinții, bunicii au invadat astăzi, 11 mai, Piața Libertății, la scena instalată în fața hotelului Dacia, unde s-a desfășurat spectacolul pentru copii a celebrei trupe Zurli, eveniment dedicat deschiderii primei gelaterii autentice italiene Bianco Milano din Satu Mare.

De astăzi, sătmărenii pot încerca arome de gelato cu tradiție, precum cele de fructe, de ciocolată, fistic sau iaurt, dar și arome surprinzătoare, precum Cioccolato Extranoir, Cookies sau Nuttellosso, acestea fiind doar câteva dintre sortimentele cu care maestrul gelatier Bianco Milano vă va răsfăța.

Cu ocazia deschiderii, gelateria Bianco Milano a adus  la Satu Mare celebra trupă Zurli. Surprize, concursuri, zâmbete, dar mai ales multe porții delicioase de gelato au fost descoperite și savurate. Gașca Zurli a petrecut momente de neuitat alături de cei mai buni prieteni ai săi – copiii. Fetița Zurli, Tanti Prezentatoarea Mirela Retegan, Clopoțel, Zdrăngănel, Zâna Bună și Tura Vura au făcut celor mici o zi plină de zâmbete, jocuri, distracție și gelato, pe scena amplasată în Piața Libertății.

Începând cu ora 10:00 și până la ora 18:00, din oră în oră, personajele cele mai iubite de copii au avut momente speciale la scenă, au organizat concursuri pentru cei mici, animație, precum și întâlniri speciale cu părinții, iar timp de două ore, de la ora 16:00 până la ora 18:00, cea mai mare animație din Satu Mare a încins atmosfera iar porțiile de gelato au fost pregătite pentru răcorire.

Gelato este un desert înghețat, potrivit pe orice vreme și pentru orice vârstă, o bucurie dulce care răsfață și cele mai sofisticate gusturi. Combinarea ingredientelor naturale, proaspete, alese atent din cele mai bune culturi ale lumii – fructe, alune, cafea, fistic sau ciocolată, înnobilate de o bază formată din lapte, smântână dulce şi zahăr, grija și pasiunea unui desăvârșit maestru gelatier italian – iată mixul care transformă orice gelato în mult mai mult decât un desert: o bucurie care se cere savurată cu înghițituri mici, cu oameni dragi alături. Aromele intense ale unui gelato autentic iau naștere firesc, fără să fie nevoie de potențiatori de aromă sau alte adaosuri – procentul scăzut de grăsime nu încarcă inutil textura produsului, astfel că grăsimile hidrogenate, conservanții, antioxidanții sau coloranții artificiali nu își găsesc locul printre ingredientele folosite în crearea unui gelato autentic, iar grija pentru cele mai mici detalii transformă în certitudine, promisiunea pe care o facem cu fiecare linguriță – aceea de a oferi întotdeauna gustul perfect, într-un raport corect calitate – preț, fără vreo urmă de compromis în ceea ce privește sănătatea.

Gelateria Bianco Milano, situată în P-ța Libertății nr. 6, vă așteaptă să încercați diversele și delicioasele arome de gelato.

Un comentariu

  1. Daniela Bura Răspunde

    complimenti bellissimo il negozio!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Peste 200 de locuri de muncă, la târgul pentru absolvenţii şcolilor profesionale şi tehnice

Peste 200 de locuri de muncă au fost oferite astăzi de agenţii economici sătmăreni tinerilor absolvenţi ai şcolilor profesionale şi...

Închide