Ultima actualizare: azi, 16:14
MRU la Satu Mare
Locale

M.R. Ungureanu: Forţa Civică Satu Mare poate fi o organizaţie de top

MRU la Satu MarePreşedintele Forţa Civică (FC) Mihai Răzvan Ungureanu a efectuat astăzi o vizită în judeţul Satu Mare. Senatorul s-a întâlnit cu colegii de partid, a susţinut şi o conferinţă de presă, având programate vizite la expoziţia Fabricat în Satu Mare, o întâlnire cu simpatizanţii şi una cu oamenii de afaceri.

Liderul FC a avut doar cuvinte de laudă la adresa echipei de conducere a filialei sătmărene. Conferinţa de presă a susţinut-o alături de secretarul general al partidului, Ştefan Pirpiliu şi preşedintele filialei judeţene Satu Mare, Cosmin Cortel.

Fostul premier a recunoscut că au existat anumite probleme cu vechea conducere a filialei judeţene, însă până la urmă lucrurile s-au rezolvat iar acum filiala judeţeană poate deveni una de top.

“Organizaţia din Satu Mare a trecut şi prin momente de criză, sunt fireşti, nu este singura organizaţie care a avut la un moment dat o pierdere de energie, şi a cerut o schimbare de conducere. Ce a repus pe picioare organizaţia de Satu Mare, şi spun aceasta bucurându-ne că avem un preşedinte dinamic şi puternic implicat în organizaţie, a fost aportul tineretului, care a susţinut organizaţia pe durata ezitărilor organizatorice”, a declarat liderul FC.

El a lăudat şi organizaţia judeţeană de tineret care l-a sprijinit la alegerile parlamentare în colegiul din Arad unde a candidat pentru Senat, tinerii sătmăreni dovedind că sunt buni.

“Organizaţia de tineret de la Satu Mare are continuitate, s-a format cât se poate de coeziv şi creşte. O spun cu plăcere, au fost în campania pe care am avut-o la Arad şi au fost foarte buni. Nu am niciun motiv să cred că organizaţia de Satu Mare nu poate deveni una dintre organizaţiile de top în rândul celorlalte organizaţii din ţară. Aveţi de ce vă mândri cu organizaţia Forţa Civică Satu Mare”, precizat Ungureanu.

Conform preşedintelui Forţa Civică Satu Mare, Cosmin Cortel, filiala judeţeană are 113 membri din care 50 sunt tineri sub 35 de ani. La nivel de judeţ există un birou permanent judeţean, o organizaţie de tineret şi studenţi şi o organizaţie de femei, în plan fiind crearea de noi structuri.

 

forta civica, cosmin cortel, mihai razvan ungureanu, stefan pirpiliu (2) 

 

În cuvântul său, Mihai Răzvan Ungureanu, şi-a transmis mesajul politic, arătând că militează pentru “federarea forţelor de dreapta”, crearea unei alternative la USL. În opinia sa, este nevoie de o listă comună a forţelor de dreapta la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale, această federare fiind totodată şi un pas spre crearea unui mare partid de centru dreapta.

La nivel naţional, Forţa Civică, relansată în 7 septembrie 2012, are 10.000 de membri dintre care 75% declară că nu au mai făcut politică, ţinta fiind de a ajunge la 18.000 militanţi activi.

10 comentarii

 1. lorena Răspunde

  vedeti ca aveti o greseala: este liderul FC si nu pc cum esta scris in al 2lea alineat

 2. Mark Răspunde

  Extraordinar speech la Poesis. Pare singurul lider al dreptei politice romanesti

 3. Grigu Răspunde

  N-aveti nici o fotografie din sala? Sa vedem cati “oameni de afaceri” a adunat taranul asta nesimtit la Satu Mare

  • felix Răspunde

   10000 membri la nivel national, si doar 113 in SM? si asta e marele succes local? de care MRU e mandru? cam patetic saracul… .

  • Adrian Răspunde

   Eu am fost invitat si pot sa spun ca au fost in jur de 50 de oameni de afaceri satmareni…iar daca si MRU e “taran” inseamna ca 99 % din populatia Romaniei nu e nici balega ce o curata taranii

 4. satmarean Răspunde

  A fost prezenta si vaca kobe in sala?

 5. Cocojumbo Răspunde

  Intrebare…asta-i omul ala care are sotia ceva medic si a bagat-o in ceva contrac/sau functie cu ceva companie petroliera de pe la noi …de are un salariu de pica toti angajatii din sistemul sanitar de invidie?

 6. bikutza Răspunde

  dragul de cocosdejambon: te manca pe undeva invidia ? iar tu satmareanule, daca ai fost in sala, probabil ne putem exprima in sens pozitiv despre intrebarea ta privind vacuta kobe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
O nouă promoţie a absolvit Facultatea de Administraţie Publică, din cadrul UBB Satu Mare

O nouă promoţie a absolvit astăzi Facultatea de Administraţie Publică. În sala mare de şedinţe a Consiliului Judeţean a avut loc...

Închide