Ultima actualizare: ieri, 23:16
Locale

O nouă promoţie a absolvit Facultatea de Administraţie Publică, din cadrul UBB Satu Mare

festivitate absolvire (32)O nouă promoţie a absolvit astăzi Facultatea de Administraţie Publică. În sala mare de şedinţe a Consiliului Judeţean a avut loc festivitatea de absolvire a celei de-a treisprezecea promoţii a Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, din cadrul Universităţii Babeş Bolyai, extensia Satu Mare.

Sute de părinţi, rude şi prieteni au venit să îi felicite pe proaspeţii absolvenţi. La festivitate au participat şi viceprimarul Radu Roca, directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Octavian Apan, care le-a fost şi profesor absolvenţilor, directorul Serviciului pentru Evidenţa Populaţiei, Ionel Torja, responsabilul de studii pentru extensia Satu Mare, Ştefan Şuta, etc.

80 de persoane au absolvit  Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, din cadrul Universităţii Babeş Bolyai, extensia Satu Mare, specializare în Administraţia Publică, linia română, linia maghiară şi învăţământ la distanţă.

2 comentarii

  1. Herman Răspunde

    Atzi mai taiat motzu la o tura de ratatzi

  2. Cocojumbo Răspunde

    Herman dear nu fi rau… printre ei se gasesc citiva care au spatele necesar ptr fi promulgati in functii publice de conducere. Diferenta cu ce e acuma ? nu o sa mai scrie vasile goldis ci babes pe diploma….care ptr unii mai inseamna ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Accident în Piaţa Libertăţii. Florăreasă acroșată pe trotuar! (FOTO)

Un accident rutier grav a avut loc astăzi în parcul din Piața Libertății din municipiul Satu Mare, fiind doi răniți,...

Închide