Ultima actualizare: azi, 10:20
Locale

Mihaela Pop, noul președinte al Partidului Verde Satu Mare

mihaela pop, presedinte partidul verde satu mare

Mihaela Pop, presedinte Partidul Verde Satu Mare

Noul președinte al Partidului Verde Satu Mare este Mihaela Pop, a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă fostul președinte Aurel Ghencian. Au mai participat vicepreședinții Radu Ion și Botârlă Delia, respectiv președintele organizației județene de tineret, Flaviu Ghiriti.

Fostul președinte Aurel Ghencian a declarat că a predat ștafeta generației tinere, Mihaela Pop fiind aleasă președintele partidului la alegerile ce au avut loc în 15 mai. Acesta a precizat că Partidul Verde Satu Mare are în prezent 1500 de membri și aproximativ 2000 de simpatizanți.

Actualul președinte PV Satu Mare, Mihaela Pop, are 29 de ani și a absolvit Facultatea de Relații Internaționale. Aceasta a afirmat că luptă pentru drepturile tuturor oamenilor, indiferent de sex, religie, orientare sexuală, fiecare având dreptul la propriile alegeri în viață.

Pop a afirmat că printre obiectivele propuse se află organizarea unor acțiuni de promovare a drepturilor și libertăților oamenilor, acțiuni de protecție a mediului, în care să fie implicați și copii, dorind să mobilizeze cât mai multe școli, care să participe la acțiuni de ecologizare.

Noua conducere a Partidului Verde Satu Mare speră că ”va face diferența pe plan local”. În urma alegerilor din 2012, PV Satu Mare are un post de viceprimar la Certeze și doi consilieri locali, unul în Vama și unul în Certeze.

Radu Ion, Ghencian Aurel, Mihaela Pop, Botarla Delia, Flaviu Ghiriti (6)

3 comentarii

  1. Fidelia Răspunde

    O pitzipoanca pe care PNL a plasat-o la Aeroportul SM…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Trenuleţul din Grădina Romei, vandalizat

Trenuleţul din Grădina Romei a fost vandalizat, două vagoane fiind răsturnate. Primarul Dorel Coica a făcut un apel la spirit...

Închide