Ultima actualizare: azi, 11:50

Locale

Trenuleţul din Grădina Romei, vandalizat

tren vandalizat gradina romeiTrenuleţul din Grădina Romei a fost vandalizat, două vagoane fiind răsturnate. Primarul Dorel Coica a făcut un apel la spirit civic, astăzi într-o conferinţă de presă.

Edilul şef s-a declarat foarte deranjat de acest act reprobabil, rugându-i pe sătmărenii de bună credinţă să anunţe Poliţia dacă observă astfel de fapte. De asemenea, mai multe bucăţi de marmură au fost distruse în Centrul Nou.

Coica a explicat că pentru repararea acestora este nevoie de bani şi de muncă.

Totodată, primarul a anunţat că proiectul de instalare de camere de monitorizare se află aproape de faza de licitaţie şi vor fi montate 66 de astfel de dispozitive, fiind posibil să se mărească numărul lor dacă astfel de fapte vor continua.

piata 25 octombrie, Satu Mare, vandalizare

9 comentarii

  1. Revai Norbert Răspunde

    Sa I se rupa mainiile la care au facuy acest lucru nesimtitii dracului!!

  2. Alin Răspunde

    Din pacate traim intr-o lume nebuna si inculta!

    Eu ma întreb ce face politia locala?
    Mai demult patrulau pe jos atat in gradina romei cat si prin centru.
    Din pacate in ultima perioada nu i-am mai vazut.

    As propune sa patruleze din nou, dar nu cu masinile ci pe jos!
    Sa se inchida din nou gradina romei pe timpul noptii!

  3. satmarean Răspunde

    Marmura de pe platou se rupe sub greutatea masinilor parcate acolo abuziv si ilegal…

  4. Daniel Răspunde

    Auzi la baiatul asta care a ajuns primar, ca pt repararea lor e nevoie de bani si munca, dar e zici mai baiatule ca pt salariile politistilor locali, da, aia care ar trebui sa vegheze sa nu se intample lucrurile acestea, deci pt salariile lor se cheltuiesc anual miliarde si miliarde, si se pare ca tot degeaba. Insa Dorele, iti reamintesc ce ai spus acum cateva luni, cand ai vizitat gradina romei, ca acolo se va infiinta un post permanent de politie locala, poate daca te tineai de cuvant nu se intamplau vandalismele alea, cat despe marmura din centru, pai pe pasajul pietonal Coposu, lucrurile stau si mai prost cu pietrele lipsa, as aca mergeti si mai incolo si faceti poze.

  5. Cintalan Cristina Răspunde

    ASEMENEA OAMENI SINT FACUTI NUMAI SA DISTRUGA DAR LA RINDUL LOR SI EI SINT DISTRUSI PACAT DE EI

  6. Liberal Răspunde

    Ca sa puna folda camere printre ciori? De aia a fost vandalizat? Deci propun un studiu de oportunitate.

  7. Daniel Răspunde

    In loc sa se planga in conferinte de presa mai bine sa il ia la rost pe Gazdac, ca el conduce politia locala, adica cea care ar trebui sa supravegheze orasul.

  8. rodi Răspunde

    parca era vorba ca pe platou sa numai stea masini,dar domnul govor de ce tine toate masinile dumnealui pe platou si restu ca numai la satu mare pe zona pietonala stau masini-apoi de politia locala sa numai vorbim nici nu stiu de ce exista-ce rost au-in afar ca se plimba ca ursul in padure-in rest zeroo interesant si cu vandalizarea trenului atatia ani nimeni nu a vandalizat dar trebuie folda seruciti ca si la spitale -eu as pune paza si la buda sin centru sa pazeasca folda security

  9. Daniel Răspunde

    Pai primarul spune ca sa scriem pe siteul primariei daca avem reclamatii, unu la mana ca nu merge sectiunea aia ca sa poti scrie pe site, doi la mana, nici sa suni la politia locala nu mai are rost, eu acum o luna am sunat ca in fata blocului T8 din centrul nou este moloz lasat de la lucrari interioare din locuinte, pai si acum tot acolo e. Cat despre biciclistii care strica treptele din fata casei de cultura nu mai are rost sa vorbim, asa ca Dorele, ia la rost politia locala in primul rand dupa aia iesi in public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.