Ultima actualizare: ieri, 18:29
OFL Satu Mare, Dorina Grunfeld, Marcela Papici
Locale

OFL Satu Mare – Sărbători pentru cei fără sărbători

OFL Satu Mare, Dorina Grunfeld, Marcela PapiciCu ocazia Sărbătorilor Pascale Organizația Femeilor Liberale Satu Mare a dorit să-i bucure  pe cei cu care soarta a fost mai puțin darnică. Doamnele și domnișoarele din organizație și-au îndreptat atenția către copiii, tinerii și bătrânii aflați în dificultate. Situația grea în care se găsesc mulţi dintre copii şi vârstnici, precum  şi  poveştile lor impresionante de viaţă au avut puterea de a întări în inimile tuturor celor care

s-au implicat în această campanie sentimentul de dragoste şi responsabilitate faţă de aproapele nostru. Cu convingerea faptului că învierea lui Hristos este sărbătoare pentru toată lumea, indiferent de starea financiară, femeile liberale au pus mână de la mână pentru a aduce un pic de bucurie în sufletele celor greu încercaţi de soartă.

Acţiunile au debutat vineri, 3 mai 2013, când doamnele au dus pachete cu haine, jucării, dulciuri şi produse tradiţionale de Paști copiilor de la Casa Daniel din Borleşti. Sâmbătă, 4 mai 2013, OFL Satu Mare a dus cozonac şi apă minerală celor 160 de beneficiari ai Azilului de bătrâni şi celor 60 de beneficiari ai Adăpostului de Noapte. Şirul acţiunilor s-a încheiat marţi, în a treia zi de Paști, când doamnele liberale au oferit o masă cu bucate tradiţionale beneficiarilor Asociaţiei Stea.

Sărac nu este acela care nu a avut niciodată nimic, cu adevărat sărac este cel care nu a ajutat niciodată pe nimeni

Sursa: OFL Satu Mare

16 comentarii

 1. ELENA Răspunde

  Imi plac mai mult pozele care nu sunt reclama la ceva anume.In ceea ce priveste titlul, este in discordanta cu textul: nu exista oameni fara sarbatori, sarbatorile vin si trec cu oameni sau nu. La toata lumea vine Pastele,numai ca nu toata lumea are o masa unde sa puna oul rosu. Si e dureros!

 2. Fidelia Răspunde

  La ce salarii babane iau de la stat Stef, Orosz Monica si alte pitzipoance din PNL (plasate strategic in posturi la Consiliu, Aeroport etc) si normal sa duci si la cei neajutorati macar de Pasti si de Craciun. RUSINOS!

 3. satmarean Răspunde

  Să facem un calcul: la Aeroport s-au angajat 5 pițipoance de la Gaby’s models.
  Salariul brut să fie 2.000 RON, inseamnă că incarcă bugetul anual al județului cu 120.000RON.

  O porție de mâncare caldă pe zi este pe la 20 de RON. Din 120.000RON poți avea 6.000 de porții, iar dacă le oferi oamenilor săraci doar in fiecare duminică această porție, și atunci iese ca din salariul pițipoancelor poți hrăni 115 oameni in fiecare duminică.

  Dacă așa este la aeroport, ce este la Consiliul Județean, ce este la alte instituții subordonate? Cheltuirea banilor publici pentru a deservi clientela USL. Nimic altceva.

 4. bai satmarean Răspunde

  Bai satmarean, esti prost, dezinformezi lumea.de unde sti tu ca sunt 5 la numar,sau ca sunt de la nu stiu ce agentie de modele???de unde sti tu cat salar se ia la aeroport?lucrezi si tu acolo cumva dar ai oarecare apartenenta politica portocalie sau verde? hai, fii cinstit!

  • Simon Răspunde

   Satmarean are dreptate. La Aeroport s-au facut angajari. Majoritatea celor angajati sint oameni sustinuti politic. Colegi si simpatizanti penelisti sint majoritari. Unuia dintre penelisti, fara studii superioare, i s-a creat special o functie de conducere, sef de birou, responsabil cu curatenia. La fel sa-a intimplatsi la spital. Cui se datoreaza acest val de angajari?! Evident, se poate banui.

   • Fidelia Răspunde

    Cui? Strungarului de la UNIO: Ratiu?
    Alt PNL-ist de la Aeroport este Claudiu Sulea.

    • Simon Răspunde

     Exact,Fidelia!Strungarului,fostul meu coleg din PDL,un gargaragiu de profesie, ce a migrat pentru un post la PNL. Apropos,a ajuns sef de birou,iar Sulea,fost muncitor la Romtelecom, director.Mai sint si alti penelisti pe acolo, pe la birouri.Unii,angajati,la Aeroport si spital, de cind e USL la putere.Interesant,toti propagandisti penelisti.

  • satmarean Răspunde

   Am şi dovezi, păcat că nici un organ de presă nu are curaj să le publice. că atunci nu mai primesc bani de la Ştef. Pardon, de la Centrul de Conservare al Culturii şi Şifonarea Banilor Judeţului.

 5. robin hood Răspunde

  Sunteti rai! Aeroportul Satu Mare avea nevoie stringenta de competenta si expertiza unei foste manechine ,trecuta bine, mare patroana de modele! La multitudinea de curse turistice, comerciale, contracte , clienti, s.a , lipsa infiintarii repejor a unui post de director comercial( pe masura abnegatiei ei) ar fi fost o greseala economica de neiertat, o crima la adresa economiei judetului Satu Mare! Multumim USL ! Aeroportul e pe maini(solduri) bune!

 6. exagerat Răspunde

  nu pot sa cred. chiar asa? i-am votat si ei isi umplu fotomodelele de bani si de posturi… TRIST. unde esti tu tepes… sau macar ziua alegerilor sa le dam peste flit.

  • Vreau o tara ca afara Răspunde

   Mie-mi place foarte tare chestia asta cu ziua alegerilor.Am impresia ca deja a devenit o traditie sa se simta romanul racorit ca pune stampila pentru ca la o luna de la alegeri sa aiba de ce sa se planga ca s-a inselat.Astfel pentru ca romanul vrea cu orice pret sa puna stampila,intru racorire fireste,legitimeaza o clasa ploitica abjecta formata in cea mai mare parte din scursuri,oameni care nu au reusit sa se realizeze profesional,nici macar sa se realizeze moral.As fi deosebit de curios ce legitimitate ar mai avea clasa ploitica daca nu ar vota nimeni,desigur un 3% prezenta la urne se face din membrii de partid ,iar alesii vor striga cat ii tin bojocii ca i-a ales poporul,insa pe plan extern lucrurile ar sta cu totul altfel,ar fi un semnal ca romanul a ajuns la maturitate politica si si-a depasit conditia de platitor dobitoc de taxe impozite si amenzi,astfel poate cozile de topor vor disparea definitiv din peisaj iar romanul va fi privit cu alti ochi.

 7. radu Răspunde

  Cred ca am putea face impreuna un top al nepotismelor si angajarilor amicale, clientelare Usl-iste! Sa luam Palatul administrativ, Chereches raluca, fata surorii lui Govor a fost instalata consilier, un fel de secretara mai cu fite , la vremea respctiva, fosta secretara a prefecturii (probabil de la revolutie incoace, a fost trimisa jos , undeva intr-un birouas langa portar!Deja celebrei,,doamna,,Brigy i-a fost nascut un serviciu,au fost adunati angajati sa aiba unde sa sefuiasca. Daca mai aveti informatii, poate reusim sa aflam cum a fpst umflat din nou aparatul administrativ cu tot felul de nulitati!

 8. vio Răspunde

  Bobut Crina Domut sau cum l-o fi chemand pe asta, ca nici nu mai stiu , el e angajat sau nevasta-sa? o prietena intima a lui Stef, am inteles

 9. Daniel Răspunde

  Atunci intrebarea care se pune (in conditiile in care …e insarcinata in 8 luni) a cui e copilul oare? Si ca o gluma, ca tot e bolnda Crinutza, stiti ce se intreaba o blonda gravida?…O fi al meu…nu o fi al meu?…:))

 10. mitrut Răspunde

  bravo fetelor de la PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Anunțuri lichidări judiciare Comcas LJ 2000

COMCAS LJ 2000 SPRL SATU MARESTR. IOAN SLAVICI NR.13, 440042RSP-0111; CIF RO 20570987;Tel/Fax: 0261/711516            ...

Închide