Ultima actualizare: ieri, 22:23
Locale

Tinerii liberali au oferit alimente unor copii defavorizați

tineri cslClubul Studențesc Liberal Satu Mare (CSL) a organizat astăzi acțiunea caritabilă  “Din suflet pentru copiii nevoiași”, eveniment ce s-a desfășurat la un centru pentru asistența copiilor defavorizați.

La această acțiune a participat și noul președinte al organizației municipale TNL, Robert Laszlo, președintele  CSL, George Negrea, alături de câțiva membri ai biroului: Bianca Horotan, Cociș Cezara, Perpec Norbert, Crăciun  Mihai, Fanea Vlad, Sima Alin și Beltechi Daiana.

În cadrul acțiunii, studenții liberali au împărțit pungi cu alimente celor 12 copii aflați în grija centrului, produsele fiind achiziționate din fondurile CSL Satu Mare.

Președintele CSL, George Negrea a declarat că prin această acțiune organizația își propune să le aducă acestor copii greu încercați de soartă un zâmbet pe fețe,  acum, în apropierea sărbătorii Învierii Domnului.

Sursa: CSL 

2 comentarii

  1. Irinuca Răspunde

    Ati daruit bucurie pt 12 copii – foarte frumos ! Laudabila initiativa! Bravo !!!

    – De la care Centru sunt copiii si, mai ales, UNDE SUNT COPIII …?!…Voi sunteti frumos, tineri liberali, dar unde sunt copiii ?!…

  2. Ghita Răspunde

    @Irinuca, in asemenea centre, care se ocupa cu asistenta copiilor defavorizati, nu au voie sa se dezvaluie locatia si sa aiba poze cu acei copii, fiind minori si cu problemele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Andreea Paul propune un grup de lucru pentru Satu Mare

Deputatul PDL Andreea Paul şi preşedintele organizaţiei judeţene de tineret a partidului, Adrian Cozma, au susţinut astăzi o conferinţă de...

Închide