Ultima actualizare: azi, 17:10
Locale

PSD Satu Mare a marcat Ziua Muncii

psd 1 mai3Organizația Județeană a Partidului Social Democrat Satu Mare a marcat Ziua Internațională a Muncii prin organizarea de acțiuni de promovare a acesteia care s-au desfășurat pe parcursul a două zile. Astfel în ziua de 1 mai, muncitorii principalelor unități de producție din municipiul Satu Mare li s-au înmânat, la ieșirea de la servici, pliante conținând explicații legate de semnificația Zilei Internaționale a Muncii și principalele drepturi pe care ei le au conform Codului Muncii.

În data de 2 mai președintele organizației municipale PSD Satu Mare, primarul Dorel Coica, împreună cu viceprimarul Radu Roca, consilierii județeni Ciprian Ardelean și Bran Ioana și consilierul local Adrian Micle au vizitat casa de copii Diana unde le-au povestit copiilor despre istoria și importanța zilei de 1 mai.

Sursa: PSD Satu Mare

 

2 comentarii

  1. remus Răspunde

    Felicitari primarului Coica si echipei mun PSD Satu Mare pentru actiunea organizata si locul de munca acordat( sper sa fie si bursa acordata).

  2. un martor ocular Răspunde

    felicitari pentru discretia cu care ati oferit pachetele de pasti inclusiv fructe si cozonac, respectiv nu
    ati mediatizat prin presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Tinerii liberali au oferit alimente unor copii defavorizați

Clubul Studențesc Liberal Satu Mare (CSL) a organizat astăzi acțiunea caritabilă  “Din suflet pentru copiii nevoiași”, eveniment ce s-a desfășurat...

Închide