Deputatul PDL Andreea Paul a susţinut astăzi o conferinţă de presă alături de preşedintele filialei judeţene a PDL, Petre Mureşan, arătând că partidul a început o altfel de politică, prezentându-şi propria viziune asupra problemelor.
Aceasta a anunţat că va depune, în numele PDL, în maximum două săptămâni, în Parlament proiectul de lege privind înfiinţarea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Întreprinzătorilor, deoarece astăzi nu există nicio instituţie care să apere mediul economic de abuzuri.
“Am pornit de la gândul că nimeni în ţara asta nu are grijă de întreprinzător. Dacă întreprinzătorului îi merge bine, şi angajatului îi merge bine. Aşadar o primă iniţiativă legislativă pe care am lansat-o în dezbatere publică ţine de crearea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Întreprinzătorilor, care nu-şi propune altceva decât să apere drepturile întreprinzătorilor, să protejeze întreprinzătorii de abuzuri“, a spus Andreea Paul.
Prim-vicepreşedintele PDL a explicat că statul şi-a creat un mecanism exemplar de executare a datornicilor din mediul privat către stat, însă nu acelaşi lucru se întâmplă şi în sens invers.
„Dacă un actor privat, un om de afaceri are de încasat datorii de la stat, nimeni nu răspunde pentru întârzierile nejustificate, nimeni nu răspunde de proasta administrare guvernamentală centrală sau locală. Aceştia trebuia apăraţi de o lege. Când un actor economic dă locuri de muncă şi ştie cât este de greu să plăteşti salariile astăzi şi care în continuare este asaltat de controalele instituţiilor statului obsesiv, în repetate rânduri şi adeseori pe nedrept, se impun nişte reguli de disciplinare a relaţiilor“, a spus deputatul de Ţara Oaşului.
Aceasta consideră inadmisibil faptul că vicepremierul Liviu Dragnea se ocupă de regionalizare, amintind unele aspecte din trecutul acestuia.
“Ce mi se pare inadmisibil este să ai responsabil în reforma administrativ teritorială în guvernul USL pe d-l Dragnea, care de patru mandate conduce judeţul Teleorman şi este cel mai sărac judeţ din ţară, Dragnea care este cel mai bogat baron local, şi Dragnea cel acuzat de furt în absorbţia banilor europeni şi căruia i s-a aplicat cea mai mare corecţie financiară pe un proiect local finanţat din bani europeni. Cum poate Dragnea să răspundă de reforma administraţiei publice? Ce-l recomandă? În niciun caz <performanţele> din judeţul Teleorman“, a punctat deputatul.
Întrebată în ce regiune consideră că trebuie să fie judeţul Satu Mare, aceasta a făcut o descriere a principalelor ţinte urmărite, şi consideră că judeţele Satu Mare şi Maramureş trebuie să facă parte din aceeaşi regiune, chiar dacă vor fi conectate la un pol de creștere urbană.
“Nu văd judeţul Satu Mare altfel decât în zona care ne recomandă, alături de Maramureş, într-o structură mult mai mică ca număr de regiuni, în care decizia să fie depolitizată, dezbrăcată de interesele baronilor locali ai USL şi aşezată pe competenţă. Am spus că le văd alăturat, dar nu vreau să lansez acum ştiri că ar trebui ataşată zonei Crişana sau Bucovina, evident că noi avem o mândrie locală extrem de accentuată, a zonei Sătmarului, a Oaşului, a Maramureşului, dar asta nu trebuie să ne împiedice să gândim o strategie de dezvoltare locală care să ne conecteze la polii de creştere economică din apropiere şi unul dintre ele este Clujul“, a precizat parlamentarul.
În opinia acesteia, tema esenţială a regionalizării este crearea unui serviciu public de calitate, mai apropiat de oameni, și a strategiilor de dezvoltare regională, ținându-se totodată seama de componența etnică, economică, geografică și culturală.
“Primul lucru pe care trebuie să-l avem în vedere este asigurarea unui serviciu public mai puţin costisitor şi mai apropiat de cetăţean. Asta implică descentralizarea atribuţiilor administraţiei de la nivel central spre nivel local în paralel cu responsabilitate financiară. 27% din bugetul central consolidat revine astăzi bugetelor locale. Este inadmisibil să asistăm în continuare la coada primarilor din toată ţara la uşile miniştrilor, indiferent de culoarea lor politică, pentru a se milogi să finanţeze proiectele de dezvoltare locală. Din păcate avem regi şi regine în instituţiile publice centrale la care primarii trebuie să se perinde“, a mai afirmat deputatul.
Andreea Paul crede însă că guvernul USL nu are voinţa şi curajul politic să facă această regionalizare, chiar dacă are majoritate confortabilă de 70 % în Parlament.
Preşedintele PDL Satu Mare, Petre Mureşan, consideră că regionalizarea se face pe genunchi şi ar putea să aibă un impact negativ.
“Dacă ar fi să facem un sondaj, să vedem simplii cetăţeni cum văd reagionalizarea, o să ne spună că aşteaptă proiecte de infrastructură mai mari, mai multe, asfaltul până în bătătură, apă, canal, aşteaptă prosperitate, bunăstare, aşteaptă un trai mai decent“, a spus Mureşan.
Corecta abordare a PDL Satu Mare! Trebuie sa fim cu Maramuresul in aceasi zona.
Da Bobota in care regiune ar trebui sa intre? Prin satul natal nu isi da cu parerea ‘doamna” este?
Dar cine dracu ne-a despartit?Voi nu vedeti ca datorita bunei „vizibilitati” a judetului ,suntem meru trecuti la Maramures pe canalele de stiri?
Tanti?Sa mearga unde a dus mutu iapa!!!
Inca un orgasm intelectual al unei plonde depasite din PDL.
ia sa considere ea la ea acasa si sa ne lase pe noi in necazu nost
Dar in care varianta blonda lu taica Boc a gasit o asemenea abordare.Asta-i ,hai sa ne facem ca suntem porno-calii!Aut,tanti,lasa-ne ca e ziua orasului.
Cum sunt acoperite faptele penale ale lumii interlope din Satu Mare. Cardasia politistilor cu infractorii
8:33, Mai 22, 2013 Autor: Costel Oprea Categoria: Exclusiv | 17 Comentarii
O gasca de “interlopi” care se ocupa cu traficul de masini, cu radacini adanci in Politie si Garda Financiara, controleaza justitia din Satu Mare. Dosare de camatarie, inselatorie, evaziune fiscala sau luare de mita sunt inmormantate in fasa, in timp ce victimele acestor personaje sunt terorizate: amenintari, santaj, controale fiscale, blocarea conturilor bancare, incendieri sau executarea silita a unor case. Timp in care, sefi din IGP Satu Mare, de la Inmatriculari, Garda Financiara sau directori de la Finante, primesc de la interlopi masini drept cadou, ori pe gratis, ori la preturi de nimic.
Danut Vasile Ardelean. Acesta este numele unui escroc din lumea interlopa din Satu Mare. Trafic de masini, evaziune fiscala, amenintari, santaj, inselaciune, incendiere, executare silita a unor case. Dosare penale, pe banda rulanta. Toate, blocate in fisierele Politiei , Parchetului si ale Garzii Financiare. Partener de afaceri cu Andrei Tocaciu, comisar la Garda Financiara, fost director de banca, dar si un apropiat al lui Adrian Bota, comisar la Politia Economica Satu Mare din cadrul IGP Satu Mare, sotul Laurei Bota, vicepresedinte a Organizatiei PDL de Femei.
Dosar de evaziune fiscala
O ancheta a Directiei de Finante Publice scotea la iveala in 2010 un caz grav de evaziune fiscala in care era implicat personajul nostru, Danut Ardelean, in complicitate cu Andrei Tocaciu, pe atunci director de banca. Cei doi au achizitionat mai multe firme private ( SC Electrosam, SC Construct Zele SRL si SC Pop Generali Construct SRL) prin diferiti intermediari ( tigani fara carte), prin care au importat masini din Germania si,in cardasie cu sefii de la Inmatriculari, le introduceau pe piata romaneasca fara sa plateasca TVA. Acest fapt la dus la o evaziune fiscala de peste 1 milion de euro. O parte din autoturismele aduse din Germania, erau facute cadou, unor personaje cheie din Politie, Finante Generale, Garda Financiara si Directia de Inmatriculari, cumparandu-si, astfel protectia din partea autoritatilor. Unul dintre protectorii lui Ardelean este Andrei Bota, comisar la DGA.
Intr-un dosar DNA, care a instrumentat acest caz, se constata faptul ca una dintre masinile importate au ajuns la comisarul Bota, un Mercedes C Class, prin intermediul unei firme detinute de tatal politistului, SC Ghica SRL. Aceasta masina l-a costat pe Bota 16 000 de euro, un pret foarte mic fata de valoarea sa reala.
Masini de import, pentru toti politistii
De asemenea, in ancheta Finantelor se arata ca Danut Ardelean a achizitionat de la firma germana Lozic Automobile, pe 4 societati, numai in anul 2007, aproape 100 de masini, in valoare de 1 milion de euro. O alta masina importata de acelasi interlop, un Audi A4 a ajuns, potrivit lui Ardelean, in proprietatea lui Dan Maier, care indeplinea, la momentul tranzactiei, functia de sef al Corpului de Control al Directiei de Finante Satu Mare.
Procurorii DNA au descoperit ca doua autoturisme de lux( un Mercedes C Class si un Mercedes E Class), importate de firma SC General Construct SRL, controlata de Danut Ardelean, au fost achizitionate, in 2009, de Zamfir Moza, seful Directiei de Inmatriculari Satu Mare. Amintim faptul ca anchetatorii au stabilit ca masinile importate de interlopul satmarean erau inmatriculate fara acte. Binenteles, cu complicitatea celor de la Inmatriculari.
Potrivit propriilor declaratii date in fata procurorilor DNA, Danut Ardelean a avut si alti clienti de seama, care au pus “botul” la preturile de dumping practicate de interlop special pentru personalitatile locale: fostul sef al Politiei municipale, Gheorghe Iacos, a primit doua BMW, achizitionate din Germania, pe firmele SC General Construct si SC Electrosam SRL; seful de compartiment din cadrul Serviciului Permise si Inmatriculari, Ioan Campeanu a cumparat 3 masini ( 2 Ford C Max si un Mercedes C Class); agentul principal Nicolae Malinetescu – un Audi A4; ofiterul principal Sorin Roman – un Mercedes C Class.
“Politistii carora le-am vandut autoturisme mi-au spus ca ma vor ajuta daca voi avea probleme, in limita posibilitatilor”, recunoaste Ardelean, in fata procurorilor DNA.
In acelasi timp, interlopul Danut Ardelean si-a inselat si partenerul de afaceri german, firma Lozic, de la care a achizitionat zece masini in valoare de 85.000 de euro pe care apoi nu le-a mai platit. Firma germane l-a dat in judecata pe Ardelean Danut Vasile pentru a-si recupera prejudiciul.
Si-a inselat intreaga familie
Mizeriile interlopului nu se opresc aici. El a inselat, amenintat si santajat zeci de persoane de la care a imprumutat bani, in special de la rude si prieteni. De exemplu, un var al lui, a garantat cu casa pentru a-l ajuta pe Danut Ardelean Vasile sa ia un imprumut de 60 000 de euro de la o terta persoana. In schimb, varul sau a primit, 5 masini, doar pe hartie (cartile de identitate a autoturismelor respective).In schimb, toate masinile au fost inmatriculate si varul lui a ramas numai cu cartile de identitate.Ardelean nu a mai dat banii inapoi, iar varul sau a fost executat silit, ramanand pe drumuri, fara casa. Intre timp, potrivit unor surse apropiate din jurul familiei lui Danut Vasile Ardelean , acesta a incendiat casa varului sau pentru a-i diminua valoarea.
Interlopul nu a avut mila nici de propria familie. Mama acestuia, pensionara, a luat imprumut 180 de milioane de lei vechi pentru a-si ajuta fiul sa cumpere masini. Nu i-a mai dat banii inapoi, iar batrana a ramas datoare la banca. Fratele lui, Alexadru Ardeleana facut infarct si a murit dupa ce s-a imprumutat cu 6000 de euro pentru a-l ajuta pe interlop, care nu a mai achitat creditul. A luat bani si de la ceilalti membri ai familiei: de la sora lui, Florica Saveanu – 193 milioane lei, de la al doilea frate – Ion Ardelean – 6000 de euro, fostul prieten al fiicei lui – 8300 de euro, amanta lui , Toth Margareta -10 000 de euro. Toti acesti bani au fost luati, de rudele lui Danut Ardelean Vasile prin credit la BCR unde director era asociatul lui, Andrei Tocaciu. Ardelean nu a achitat niciun leu in contul familiei sale, asfel ca toti au ramas datori vanduti. In aceasta situatie sunt si alte zeci de persoane din judet sau din alte judete care si acum il cauta pe Ardelean pentru a-si recupera banii.
Pagubitii au depus o plangere penala pentru inselaciune, insa dosarul, aflat in lucru laDNA Satu Mare, zace in sertare de multi ani. Danut Ardelean si-a cumparat protectia, asa cum declara si in fata procurorilor DNA.
Adrian Bota, comisarul camatar
Unul dintre protectorii lui Danut Ardelean este comisarul de la Politia Economica, Adrian Bota. Acesta a primit din partea interlopului o limuzina Mercedes C Class de culoare neagra, cu numarul de inmatriculare SM 10 HNY, prin intermediul firmei detinute tatal sau, SC Ghica SRL. Potrivit facturii, tranzactia a fost intocmita pe 1 august 2007 pe firma controlata de Ardelean, SC Electrosam SRL. Acest caz face obiectul unui dosar penal la DNA.
De asemenea, comisarul Bota este cercetat penal in alt dosar al DNA Bucuresti, in care este suspect de camatarie, santaj, fals si uz de fals. Dosarul a fost intocmit pe baza unei plangeri inaintate de Leonard Sim. In acest dosar se arata ca Bota l-a imprumutat pe Sim cu suma 13.100 de lei, pe baza unui bilet la ordin. Biletul a fost ulterior falsificat de politist: in loc de lei a trecut euro. Apoi, Adrian Bota a obtinut decizie de executare silitata a lui Sim, pentru ca acesta a intarziat cu plata cateva saptamani. Pentru ca Sim a depus plangere la DNA, comisarul DGA a trimis Garda Financiara si Corpul de Control al Ministerului Finantelor peste firma lui Sim, motivand unele nereguli. Interesant este faptul ca ancheta financiara a fost intocmita de comisarul Adrian Tocaciu, partenerul de afaceri al lui Danut Ardelean ( cei doi ocupandu-se cu traficul de masini, una dintre autoturisme ajungand si in curtea comisarului).
Initial, Adrian Bota a primit NUP din partea DNA, dosarul fiind instrumentat de procurorul Radu Cazacu si ofiterul judiciarist Adrian Nicolae Borcanici.
Procurorul Tulus cere refacerea anchetei
In urma insistentelor lui Sim, dosarul Bota a ajuns pe mana sefului DIICOT, Doru Tulus, care a dispus redeschiderea acestui caz si refacerea investigatiilor. “Cercetarile sunt incomplete, fiind omise incalcarea unor texte legale”, se arata in motivatia intocmita de procurorul Tulus. Acesta considera ca Adrian Bota este suspect de “dare de imprumut cu camata”. “In toate biletele la ordin se vorbeste despre retur avans marfa. Constituie infractiune, potrivit art 12, litera a din legea 78/2000, efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert, incompatibile cu functia detinuta” ( Adrian Bota este comisar la politia economica( in cadrul IPJ Satu Mare), se spune in documentatia intocmita de procurorul Doru Tulus.
De asemenea el cere subalternilor lui sa refaca cercetarea penala “pentru a clarifica situatia in contextul existentei unor societati comerciale controlate de apropiati ai numitului Bota Adrian”. Tulus face referire la faptul ca Bota este suspect si de santaj, in conditiile in care societati comerciale, cum ar fi cea detinuta de Sim ( dator cu bani la Bota), sunt supuse unor controale venite din partea unui apropiati ai acestuia ( vezi controlele efectuate de Adrian Tocaciu, comisar al Garzii Financiare). “Insusi faptul ca o persoana din cadrul organelor de urmarire penala invoca efectuarea unor astfel de controale la firma debitorului sau, pe linia activitatii sale, este de natura a crea o stare de temere”, mai afirma Tulus.
Acesta ajunge la concluzia ca Adrian Bota poate fi pus sub acuzare pentru camata: “Daca actul din dosar ascunde imprumuturi cu dobanda, sunt necesare doua observatii: 1. Astfel de activitati de acordare de imprumuturi cu dobanda au un caracter de operatiuni financiare, cu valoare speculativa si repetativa; 2. Ofiterul de politie este incompatibil in a efectua acest gen de operatiuni”.
Mai mult, in documentatia realizata de Tulus se mai spune ca “in conditiile in care comisarul Adrian Bota este un creditor activ, asa cum rezulta din dosar, aspectele mai sus enuntate urmeaza a fi examinate si din prisma declaratiei de avere si de interese in calitatea sa de politist”.
In concluzie, Doru Tulus sustine ca raportul intocmit de subaternii sai, procurorul Cazacu si ofiterul de politie, Borcanici, “este incomplet”.
Si cu banii luati si ramas fara masina
Un alt caz de camata este semnalat si de un alt om de afaceri din Satu Mare, avand initialele B.V. ( a tinut sa-si pastreze anonimatul) care a achizitionat o masina BMW de la comisarul Adrian Bota ( masina importata de interlopul Danut Ardelean). B.V. i-a platit lui Bota, pe loc, 10 000 de euro, iar pentru 12 000 de euro i-a eliberat, drept garantie, un bilet la ordine, cu formula executorie. Pentru ca intarziat 2 luni, B.V. a fost executat silit de Bota, pierzand 2 terenuri, dar si masina. In final a platit 32 000 de euro, desi datoria nu era decat de 10 000 de euro. Un profit triplu pentru camatarul Adrian Bota. Dupa ce B.V. a depus plangere la DNA, comisarul Bota i-a trimis la firma controale ale Politiei Economice si ale ITM.
Victima perfecta
O alta victima a acestui grupari infractionale este Nicolae Csorsz, care, in urma unui scenariu de trafic de influenta, pus la cale de Danut Ardelean si Andrei Tocaciu ( de care, se pare nu este strain nici comisarul Adrian Bota), a fost condamnat la doi ani cu suspendare. Un proces cusut cu ata alba, bazat pe declaratiile mincinoase ale lui Danut Ardelean, pentru a scapa de dosarul de evaziune fiscala. Mai multe cititi aici: (http://ancheteonline.ro/2013/03/culmea-justitiei-anchetatorii-si-judecatorii-dintr-un-dosar-cu-condamnare-definitiva-cercetati-pentru-trafic-de-influenta-si-luare-de-mita-alte-acuzatii-numiri-ilegale-in-functie/
Posteaza acest articol pe:
17 COMMENTS ON “CUM SUNT ACOPERITE FAPTELE PENALE ALE LUMII INTERLOPE DIN SATU MARE. CARDASIA POLITISTILOR CU INFRACTORII”
cetăteanu on Mai 22, 2013 at 11:34
astai românia adevărată
Reply ↓
VASILE on Mai 22, 2013 at 11:36
asa personaje se mai tin in politie
Reply ↓
cetăteanu on Mai 22, 2013 at 11:40
cu asemenea politisti sa ne consideram in siguranta
Reply ↓
adrian on Mai 22, 2013 at 19:09
Traim in Romania unde pentru furtul unei gaini esti bagat la beci , …. dar totusi avem incredere in justitie vazand ca oameni ca Nastase sau Becali sunt trimisi dupa gratii .
Reply ↓
cetateanu de rand on Mai 22, 2013 at 19:53
andrei tocaciu si asociatul danut ardelean sunt cercetati si pentru frauda bancara inca de pe vremea cand andrei tocaciu era director de banca
Reply ↓
nelutu on Mai 22, 2013 at 19:56
andrei tocaciu se afla in conflict de interese, detinand o firma de transport, firma care a inregistra pe sora sotiei sale
Reply ↓
a spus on Mai 22, 2013 at 20:00
dar inmatricularea acelui ,,GEEP,, ,,SZUKI GRAND VITARA,, cu numar de inmatriculare SM 10 SIE cu acte false al lui andrei tocaciu nu vorbeste nimeni
Reply ↓
Cobra on Mai 23, 2013 at 22:51
Ce ne mai mirăm? O poveste patentată demult de alţii. Nu m-ar mira ca mâine sau poimâine personajele scârboase prezentate să fie “găsite” cu probleme de sănătate fizică sau mentală şi să fie liberi ori avansaţi în funcţii publice.
Reply ↓
Marcos on Mai 23, 2013 at 23:02
Ce amestec are politica in povestea asta? Cine sunt cei ce tin spatele mafiotilor din politie si alte structuri care sunt mana in mana cu hotii? Cum isi va recupera statul banii furati? Ori tot noi prostanii o sa platim hotiile altora?
Reply ↓
anonim on Mai 23, 2013 at 23:42
Infractorul, Evazionistul ,teparul Ardelean Danut Vasile si despre dosarele bagate la naftalina 4851/p/2007 ; 1/p/2008 ; 2176/p/2008 ; 3602/p/2008 ; 533/p/2009 ; 1128/p/2009 . Privind pe evazionistul Ardelean Danut Vasile , gunoiul judetului Satu Mare. Numai ultimul dosar are 10 volume dar celalate dosare cate volume au? Sute de masini inmatriculate pe sustache. Ce politie sau justitie avem? Prinde hotul si impartesc prada si ne mai miram ca tara nu merge bine ca la cel mai mare nivel se fura in halul asta. Un tigan fura o gaina si face puscarie iar gunoaiele…
Reply ↓
cetăteanu on Mai 25, 2013 at 23:18
ar trebui verificati si politisti care au primit masini de la acest interlop din Satu Mare Ardelean Danut, care cu tupeu declara ,,ca stie ca a pierdut in afacerea cu politisti, dar politisti carora i-a dat masini ia-u promis cal vor ajuta in caz de nevoie”: sef de politie si fiul adestuia, care lucreaza tot in cadru politiei; sef de la serviciu de la inmatriculari, permise si pasapoarte; ofiter de la D.G.A. Satu Mare si multi alti.
Reply ↓
satmarean on Mai 25, 2013 at 23:21
acest interlop Ardelea Danut sustinut de politisti, procuror si magistrati si in prezent trage tepe
Reply ↓
satmarean on Mai 26, 2013 at 12:37
FIRMA PE CARE O ADMINISTRAZA TATAL POLITISTULUI BOTA, ESTE CERCETAT PENTRU SPĂLARE DE BANI SI TERORISM, PENTRUCĂ NU A PUTUT PREZENTA PROVENIENTA BANILOR DIN CE A ACHIZITIONAT AUTOTURISMUL MERCEDES, SESIZARE FACUTA DE GARDA FINANCIARA SATU MARE
Reply ↓
AtilaP on Mai 26, 2013 at 13:44
Sunt multi cei pe care Bota s-a razbunat sau santajat sesizand diferite institutii care ulteriorau au demarat controale la societatile acestora
Caracterului lui bota e unul ifect de cea mai joasa speta .
Reply ↓
cetăteanu on Mai 26, 2013 at 23:12
andrei tocaciu si aredelean danut, sunt cercetati pentru frauda bancara, pentru achizitionarea cu acte false a mai multor credite, care ulterior nu au fost platite, dar din pacate si acest dosar se afla la naftalina, cine stie cu cine au impartit bani si dosarul se afla la naftalina pana se prescrie fapta.
Reply ↓
Gelu on Mai 29, 2013 at 19:17
Ce bine, presa scrie despre mafioti, dar atat. Macar atat poate presa. Dar cu cat presa scrie mai mult cu atat ei sunt mai protejati. De cine şi de ce? Indivizii astia dupa cea s-au bagat si familiile la apa mai circula pe bulevard in masini de lux liberi. Cred ca “satmarean” are perfecta dreptate.
Reply ↓
Doru on Mai 30, 2013 at 23:03
Gelu, in cateva zile se va a asterne linistea peste caz. Ce mafioti? ce cardasie politie hoti? tot subiectul o să fie “uitat” si tot pe aceia o sa-i vedem ranjindu-ne in fata. Noi cu munca ei cu furtul, noi amarati ei cu bani si pe deplin liberi. Sa nu-ti vie sa te muti in Congo la asa tara de rusine.
http://www…./
Azi, 20 mai, candidatul USL la Primăria municipiului Satu Mare, Dorel Coica a lansat în cadrul unei conferințe de presă “Contractul social pentru Satu Mare”. Este vorba despre un contract încheiat între candidat și sătmăreni prin care acesta se obligă ca în cazul în care ajunge primar și nu își respectă cele trei promisiuni majore :
■Crearea de locuri de muncă;
■Construcţia unui număr de 1.044 de locuinţe sociale, realizate direct de către Primărie în parteneriat public-privat, la costuri de producţie.
■Termoizolarea blocurilor de locuinţe din municipiul Satu Mare
să își piardă mandatul prin demisie în urma unui referendum local. Toți sătmărenii doritori să semneze acest contract vor putea să facă acest lucru pe parcursul campaniei electorale în cadrul acțiunilor organizate în cartiere de către echipa de campanie a USL Satu Mare. La finalul conferinței Dorel Coica a criticat sloganul contracandidatului său, Iuliu Ilyes, “Fiecare maghiar contează” spunând că pentru el contează fiecare sătmărean indiferent de etnie. Totodată, mâine 21 mai, toți sătmărenii sunt așteptați să participe la concertul susținut de binecunoscutul interpret Aurel Tămaș care va avea loc în piața 25 Octombrie începând cu ora 19:00.
http://nicusuta.blogspot.ro/2012/05/contractul-social-pentru-satu-mare.html
Bravo Andreea Paul! Esti cea mai puternica femeie de la noi
Nu e de la noi. Nu e puternica. E doar consiliera pe probleme economice a lui boc de pe vremea cand ala in calitate de pm a distrus economia tarii…
pretty post nice day to unniversey mey thank