Ultima actualizare: azi, 09:24
Petre Muresan, presedinte PDL Satu Mare
Locale

Petre Mureșan despre drumul Odoreu-Medieş-Apa: S-a lucrat fără autorizaţie, fără licitaţie! Acum este praf!

Petre Muresan, presedinte PDL Satu Mare

Petre Muresan, presedinte PDL Satu Mare

Președintele PDL Satu Mare a anunțat astăzi într-o conferinţă de presă că membrii partidului monitorizează administraţia locală şi promisiunile făcute de USL în campania electorală, atrăgând atenţia asupra drumului Odoreu-Medieşu Aurit –Apa, făcut de mântuială în campania electorală, cu scopul de a atrage voturi.

Aşteptăm în continuare să avem şoseaua de centură a oraşului care ne-a fost promisă de foarte multe ori în campania electorală, aşteptăm în continuare să sancţioneze cineva, nu neapărat populaţia, ci autorităţile competente, acel proiect pompieristic, demarat în timpul campaniei, în noiembrie – decembrie, drumul Odoreu-Medieşu Aurit-Apa. După cum ştim, nu s-a mai întâmplat nimic, doar în campanie s-a lucrat pompieristic, fără forme legale, fără autorizaţie de construire, fără licitaţie şi fără soluţia adecvată. Cu alte cuvinte, drumul este praf! N-am văzut ca până astăzi cineva să fie tras la răspundere, să plătească”, a declarat Mureşan.

Acesta a anunţat că, din păcate, promisiunile neonorate făcute de USL în campanie sunt foarte multe.

Noi cei de la PDL Satu Mare monitorizăm administraţia publică locală şi judeţeană şi întocmim o listă cu toate promisiunile făcute în campania electorală şi neonorate. Numai că, din păcate nu ne ajunge o agendă”, a mai spus liderul PDL Satu Mare. 

18 comentarii

 1. Simon Răspunde

  Pa ala nu l-a receptionat Stef, altfel, taia funia,panglica, impreuna cu pretenu Mircica. Halal de conducere! Bine ca stie mintea sa le fete tot felu de prostii, ziua judetului, si ne lasa cu drumurile varza.Nu mai ii votez nicicind!

 2. survivor Răspunde

  asteptai atunci mult si bine,cand mult sunt smecheriile

 3. vecinu Răspunde

  d-nule dumneavoastră ati avut autorizatie când ati stricat strada Gheorghe Bulgăr. A trebuit să repare primăria stricăciunile făcute de dumneavoastră. Aşa că dacă nici dumneavoastră nu aveţi ce comenta, reparaţivă odată greşelile dumneavoastră şi pe urmă comentaţi.

  • Vecinul la vecinu' lu' Petre Muresan Răspunde

   Asa vecine nu te lasa…ca asta la cit de prost e cindeste ca el va iesi la alegerile viitoare…si cind colo lasa oamenii pe drumuri destelenite…ca eu stiu ca nu-i baiet rau dar asa e el cind e apucat de demoni…epigonii astia.

 4. Cozmuta Ovidiu Bogdan Răspunde

  eu locuiesc in babasesti, cei de la cnadnr satu mare sant in cardasie cu cj satu mare si-au batut joc de oamneii de aici, la inceput au zis ca asteapta ca vremea sa se incalzeasca, a fost timp frumos dar n-au facut nimic, cand ploua drumul e plin de gropi cand e cald copii nostri trebuie sa inghita praful de ciment de pe drum, nici macar de copii nostri nu au mila

 5. Cozmuta Ovidiu Bogdan Răspunde

  eu locuiesc in babasesti, cei de la cnadnr satu mare sant in cardasie cu cj satu mare si-au batut joc de oamneii de aici, la inceput au zis ca asteapta ca vremea sa se incalzeasca, a fost timp frumos dar n-au facut nimic, cand ploua drumul e plin de gropi cand e cald copii nostri trebuie sa inghita praful de ciment de pe drum, nici macar de copii nostri nu au mila

 6. usl lasa-ne! Răspunde

  http://www….

 7. Un an cu Govor, Coica, Stef !! Răspunde

  Către Consiliul Local Satu Mare – Cetăţeanului primar Coica Dorel Costel …
  În temeiul art. 6 din Legea privind liberul acces la informaţiile de interes public, vă solicit să-mi comunicaţi următoarele informaţii:

  1. Numărul angajaţilor din Primăria municipiului Satu Mare şi din instituţiile sau societăţile comerciale subordonate acesteia (Direcţia Finanţelor Locale, Administraţia Domeniului Public, SC Apaserv SA, SC Transurban SA, Teatrul de Nord, Casa Municipală de Cultură, Poliţia Locală ş.a.) la data de 1 iulie 2012 şi numărul actual de angajaţi de la aceste instituţii, urmând să precizaţi numărul de posturi nou înfiinţate (de conducere şi de execuţie).
  2. Câţi angajaţi din aparatul primăriei care au afectat managerial, material sau imagistic imaginea acestei instituţii în perioada primarilor Horia Anderco şi Iuliu Ilyes aţi schimbat din funcţie ?
  3. Numărul angajaţilor de la Cabinetul primarului, urmând să-i nominalizaţi şi să precizaţi pregătirea şi experienţa acestora, precum şi salariile nete de care beneficiază
  4. Dacă în aparatul Primăriei municipiului Satu Mare sau în instituţiile ori societăţile comerciale subordonate sunt angajate rude (fraţi, surori, nurori, cumnaţi ş.a.), prieteni sau amante ale primarului sau viceprimarilor, urmând să le precizaţi numele, prenumele, gradul de rudenie, funcţia şi salariul net.
  5. Sumele alocate de Consiliul Local/Primăria municipiului Satu Mare instituţiilor de presă locale (ziare, televiziuni, posturi de radio) din 1 ianuarie 2009 până în prezent , defalcate pe ani şi pe mijloace massmedia.
  6. Sumele alocate de Consiliul Local/Primăria municipiului Satu Mare societăţilor comerciale care au asigurat servicii de protecţie şi pază la sediu şi la instituţiile şi societăţile comerciale subordonate din 1 ianuarie 2009 până în prezent, defalcate pe ani şi pe societăţile executante, împreună cu procesele verbale de licitaţie şi cu contractele încheiate în acest sens.
  7. Societăţile comerciale cu care au fost încheiate contracte de asfaltare şi de deszăpezire din 1 ianuarie 2009 până în prezent, urmând să precizaţi sumele achitate acestora anual şi să anexaţi procesele verbale de licitaţie şi contractele aferente.
  8. Societăţile comerciale cu care au fost efectuate lucrări la instituţiile şi societăţile comerciale subordonate (SC Apaserv SA, SC Transurban SA, Direcţia Finanţelor Locale, Administraţia Domeniului Public, Teatrul de Nord, Casa Municipală de Cultură, Poliţia Locală), împreună cu copiile de pe procesele verbale de licitaţie şi cu contractele aferente.
  9. Copii de pe delegaţiile pentru deplasările în ţară şi în străinătate efectuate de primarul şi viceprimarii municipiului Satu Mare din 1 ianuarie 2009 până în prezent.
  10. Cuantumul cheltuielilor achitate lunar de Consiliul Local/Primăria municipiului Satu Mare pentru utilităţi (gaz metan, energie electrică) şi modul de distribuire al acestora pe birouri/suprafaţă/personal.
  11. Consumul lunar de carburanţi al Consiliului Local/Primăriei municipiului Satu Mare şi dacă este permisă folosirea autoturismelor de serviciu şi după program (după-amiaza sau în zilele libere) în scop personal, familial (pentru deplasări la rude sau pentru cumpărături în piaţă).
  12. Numărul şi salariile nete ale directorilor de la Direcţia Finanţelor Locale, SC Apaserv SA, SC Transurban SA, Administraţia Domeniului Public, Teatrul de Nord, Casa Municipală de Cultură şi Poliţia Locală.
  13. Cu câte posturi aţi completat organigrama SC Apaserv SA până în prezent şi cui au fost atribuite şi dacă preconizaţi să măriţi organigrama cu încă 40 de posturi şi cui vor fi atribuite, cu precizarea salariilor nete aferente.
  14. Pentru ce motive aţi majorat taxele şi impozitele locale şi cum justificaţi tarifele ridicate, printre cele mai mari din ţară, la salubritate, apă şi canalizare.
  15. Ce obiective din oferta dvs. electorală aţi realizat în perioada de 10 luni de la preluarea mandatului de primar? Aveţi dreptul să menţionaţi o cifră de la 0 la 10.
  16. Câţi bani aţi adus pentru municipiul Satu Mare de la preluarea mandatului, având în vedere relaţiile dvs. apropiate (după cum vă lăudaţi) cu premierul Victor Ponta, cu vicepremierul Liviu Dragnea, cu miniştrii Dan Şova şi Rovana Plumb şi cu fostul ministru Ovidiu Silaghi, în urma întâlnirilor avute şi a promisiunilor făcute (cu care, de asemenea, v-aţi lăudat public)? 17.
  Enumeraţi atribuţiile constituţionale şi legale ale primarilor şi ale parlamentarilor. Senator Valer Marian

 8. bledescu Răspunde

  Mai dintos hidos pleaca la munca in parlament caci de aceea te-au votat oamenii,nu sa umbli prin crasme sa bei pana iti uzi pantalonii intre picioare si a doua zi mahmur te legi de toata lumea.Halal senator

 9. senatoru' Răspunde

  Domnule MARIAN VALER cand si pentru ce ati cerut bani de la directorii directiei silvice si ocolului silvic Satu Mare si sa ne comunicati suma
  -cand si pentru ce ati cerut bani de la diversi directori de insttutii deconcentrate si sa ne comunicati suma
  -cand si pentru ce ati cerut bani de la Mihai patronul de la Valea Mariei si sa ne comunicati suma
  -cand si in ce scop ati cerut bani de la patronul lui Tehnic Asist inclusiv cand ati intrat in campania electorala sa ne comunicati sumele(sunt multe)
  -Cand si in ce scop vi s-a dat in Carei o anumita suma de bani(in primavara)

 10. senatoru' Răspunde

  Domnule senator asteptam raspunsurile dumneavoastra pe forum.Daca nu le primim o sa incercam sa vi le dam noi in doua zile,asa ca sa va aduceti aminte.Dupa ce raspundeti la acestea o sa intrebam restul fara delegilor ca sa stie satmarenii cine sunteti si ptr ce atacati pe toata lumea,sa vada marele justitiar al neamului romanesc!!!

 11. la multi ani Satu Mare usl-ist!! Răspunde

  Către Consiliul Judeţean Satu Mare –

  Domnului preşedinte Adrian Ştef

  În temeiul art. 6 din Legea privind liberul acces la informaţiile de interes public, vă solicit să-mi comunicaţi următoarele informaţii:
  1. Numărul angajaţilor din Consiliul Judeţean şi din instituţiile subordonate (Direcţia pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Spitalul Judeţean, Muzeul Judeţean, Biblioteca Judeţeană, Aeroport, ADI – Luna Şes, ADI – Apă) la data de 1 iulie 2012 şi numărul actual de angajaţi din aceste instituţii, urmând să precizaţi numărul de posturi nou înfiinţate (de conducere şi de execuţie).
  2. Dacă în aparatul Consiliului Judeţean sau în instituţiile subordonate sunt angajate rude (fraţi, surori, nurori, cumnaţi ş.a.) sau amante ale preşedintelui sau vicepreşedinţilor Consiliului Judeţean, urmând să le precizaţi numele, prenumele, gradul de rudenie, funcţia şi salariul net.
  3. Sumele alocate de Consiliul Judeţean instituţiilor de presă locale (ziare, televiziuni, posturi de radio) din 1 ianuarie 2009 până în prezent , defalcate pe ani şi pe mijloace massmedia.
  4. Sumele alocate de Consiliul Judeţean societăţilor comerciale care au asigurat servicii de protecţie şi pază la sediu şi la instituţiile subordonate din 1 ianuarie 2009 până în prezent, defalcate pe ani şi pe societăţile executante, împreună cu procesele verbale de licitaţie şi cu contractele încheiate în acest sens.
  5. Societăţile comerciale cu care au fost încheiate contracte de asfaltare şi de deszăpezire din 1 ianuarie 2009 până în prezent, urmând să precizaţi sumele achitate acestora anual şi să anexaţi procesele verbale de licitaţie şi contractele aferente.
  6. Societăţile comerciale cu care au fost efectuate lucrări la instituţiile subordonate (ADI – Luna Şes, ADI – Apă, Spitalul Judeţean, Aeroport, Direcţia pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Muzeul Judeţean, Biblioteca Judeţeană), împreună cu copiile de pe procesele verbale de licitaţie şi cu contractele aferente.
  7. Copii de pe delegaţiile pentru deplasările în ţară şi în străinătate efectuate de preşedintele şi vicepreşedinţii Consiliului Judeţean din 1 ianuarie 2009 până în prezent.
  8. Cuantumul cheltuielilor achitate lunar de Consiliul Judeţean pentru utilităţi (gaz metan, energie electrică) şi modul de distribuire al acestora pe birouri/suprafaţă/personal.
  9. Consumul lunar de carburanţi al Consiliului Judeţean şi dacă este permisă folosirea autoturismelor de serviciu şi după program (după-amiaza sau în zilele libere) în scop personal, familial (pentru deplasări la rude sau pentru cumpărături în piaţă).
  10. Numărul de consilieri ai preşedintelui şi vicepreşedinţilor Consiliului Judeţean, urmând să-i nominalizaţi şi să precizaţi atribuţiile lor de serviciu şi salariul net de care beneficiază.

 12. Nostradamus Răspunde

  Dragi satmareni, acum vedeti si realizati cu adevarat ce serparie e in USL-ul satmarean, cum se scuipa gunoaiele intre ele, cum arunca unii in altii cu rahat, cum si-au batut joc de noi satmarenii, cum isi bat si isi vor bate joc de noi in continuare!!! PANA CAND , OARE?????? Oameni buni , haideti sa scapam de toti USL-istii acestia nemernici!!!! Sa nu ii mai votam NICIODATA!!!!!!!! HUOOOO PSD!! HUO PNL !!!! HUOOOO USL!!!!!!

 13. camarad6797 Răspunde

  …mei draghe daca vrei raspunsuri la entrebari atunci de ke nu spui de spaghea primita de voi de tinut marele mafiot adeverat al judetului komisar sef degarde financiara cel care instrumentat kazurile de alcoo,bocianot palinko is minden..evaziune..santaj..mita si dare de mana..konstituiere de grup infractional in potriva statului.numit SIPOS..omul care a distrus democratia in satu mare…la cat a costat tacerea senatorului si a mafiotului Govor…?

 14. gino Răspunde

  mai oameni buni in satu mare o sa avem liniste ca scapam de aceasta canalie de senator impreuna cu camarazii sai.la gunoi cu ei

 15. curiosul Răspunde

  camarad dute la culcare si iti doresc vise placute cu senatorul tau iubit.esti confuz

 16. alt vecin Răspunde

  Pentru “vecinu” : pana nu de mult nu se putea circula pe Alexandru Pintescu pentru a putea ajunge pe str.Gh. Bulgar numai cu caruta.acum ca drumul e mai bun decat in zone asfaltate,va gasiti sa vorbiti. Va cam roade invidia sau mi se pare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
deputat Andreea Paul, conferinta PDL Satu Mare
Andreea Paul consideră că Satu Mare şi Maramureşul trebuie să fie în aceeaşi regiune

Deputatul PDL Andreea Paul a susţinut astăzi o conferinţă de presă alături de preşedintele filialei judeţene a PDL, Petre Mureşan,...

Închide