Ultima actualizare: ieri, 21:55
Locale

Conducerea Primăriei vrea sală de popice și bowling, din fonduri europene

conferinta primarieFederația Română de Popice și Bowling, împreună cu Primăria Satu Mare doresc să realizeze o sală de popice și bowling modernă, din fonduri europene. Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul unei conferințe de presă la care au participat viceprimarii Marcela Papici și Radu Roca, președintele Federației, Mariana Popescu, președintele CS UNIO, Gheorghe Istrăuan.

Viceprimarul Marcela Papici a declarat că se are în vedere realizarea unei săli cu opt piste de bowling și opt de popice, în acest sens dorindu-se accesarea unor fonduri europene, după deschiderea sesiunii de finanțare 2014-2020.

Marcela Papici a precizat că realizarea celor opt piste de popice și opt de bowling se ridică la aproximativ 300.000 de euro, însă se dorește și construirea unei noi săli, iar în acest caz valoarea proiectului va fi mai mare.

Viceprimarul Radu Roca a spus că astăzi a fost un prim contact între Primărie și Federație, precizând că autoritatea locală oferă sprijin total pentru realizarea acestui proiect.

Președintele Federației Române, Maria Popescu, a declarat că Satu Mare este primul oraș cu care s-a discutat pentru realizarea unei săli pentru popice și bowling, iar Primăria s-a arătat foarte receptivă la acest proiect. Aceasta a precizat că orașul este un punct strategic, dorind să se facă pregătirea centralizată a sportivilor aici la Satu Mare, după construirea sălii, iar în viitor se pot organiza chiar și campionate europene sau mondiale.

 

5 comentarii

 1. ion romanu Răspunde

  lipseste domuta!

 2. pageup Răspunde

  asta ne mai lipseste ! :)) modernizati sala de la unio.

 3. Horea Răspunde

  Dragi uselisti, cea mai inteleapta solutie pentru dezvoltarea orasului si judetului nostru e sa va luati talpasita si sa lasati locul altora. De cand sunteti la putere va bateti joc de banii publici. Ce investitie este cea in Ziua Judetului, in sali de bowling etc?

 4. satmarean Răspunde

  Da, ca sala polivalenta ca sa poata practica tinerii oleaca de sport nu trebe. Sau un bazin de inot. Vai de capu nostru daca astea is prioritatile sau marile proiecte cu care se iese in conferinte de presa…

 5. Tudor Răspunde

  Popice??? 300.000 de euro??? USL voi pe ce lume traiti? Va mai recomand golf, snooker si curling!

  Bine ca in scoli nu sint geamuri termopan, de la asociația părinților cersesc profesorii bani pentru minge, vouă va trebuie popice! Sunteti total deplasati de la realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Peste 450 de poliţişti şi jandarmi asigură ordinea publică de Zilele Judeţului

În perioada 21-24 iunie 2013, un număr de peste 450 cadre ale Ministerului Afacerilor Interne, respectiv 48 de polițiști locali...

Închide