Ultima actualizare: ieri, 22:28
Locale

Peste 450 de poliţişti şi jandarmi asigură ordinea publică de Zilele Judeţului

jandarmiÎn perioada 21-24 iunie 2013, un număr de peste 450 cadre ale Ministerului Afacerilor Interne, respectiv 48 de polițiști locali vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la manifestările cultural-artistice organizate de Zilele Județului Satu Mare.

Cei peste 220 polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare vor acționa pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică și apărarea patrimoniului public și privat.

Totodată, aproape 200 de  jandarmi se vor afla la datorie şi vor asigura ordinea publică şi siguranţa participanţilor la manifestările  organizate cu prilejul  „Zilelor Judeţului Satu Mare”.

Zonele turistice ale judeţului Satu Mare – Tăşnad, Beltiug, Acâş, Mihăieni, Apa, Mujdeni – vor fi monitorizate de asemenea de către structurile de jandarmi, care vor veghea la menţinerea ordinii publice, vor participa la prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional şi contravenţional.

Jandarmii sătmăreni vor desfăşura individual, dar şi în cooperare  cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare, o serie de misiuni specifice  pentru prevenirea infracţionalităţii şi stabillirea unui climat de ordine şi siguranţă publică în municipiul Satu Mare, dar şi în oraşele Carei, Negreşti şi Tăşnad cu zona de competenţă aferentă.

Pentru ca aceste evenimente să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, patrulele Jandarmeriei vor fi prezente în mijlocul cetăţenilor 24 de ore din 24, prin misiunile executate urmărindu-se soluţionarea în mod operativ a sesizărilor primite.

Echipajele de jandarmi vor acţiona cu preponderenţă pentru prevenirea apariţiei unor incidente sau stări tensionate, dar şi pentru depistarea persoanelor care săvârşesc fapte contravenţionale sau penale.

 

Sursa: IPJ, IJJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Coco Răspunde

    Principalul scop al activităților jandarmilor si al polițiștilor este ca nu cumva sa fie distribuita revista “Gazeta de Satu Mare” care conține articole interesante despre președintele si vicepreședintele consiliului județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Bănci pentru staţiile de autobuz, realizate de elevii de la Unio

Staţiile acoperite ale Transurban de pe raza municipiului Satu Mare au început să fie dotate cu bănci, acestea fiind realizate...

Închide