Ultima actualizare: ieri, 20:44

Miss Ziua orasului Satu Mare, Roxana Constantin, Alexandra Filimon, Roxana Gavrau
Locale

Miss Ziua Orașului Satu Mare 2013 – Roxana Florentina Constantin (Galerie FOTO)

Miss Ziua orasului Satu Mare, Roxana Constantin, Alexandra Filimon, Roxana Gavrau

Miss Ziua orasului Satu Mare, Roxana Constantin, Alexandra Filimon, Roxana Gavrau

Miss Ziua Orașului Satu Mare s-a desfășurat sâmbătă, pe scena amplasată în P-ța 25 Octombrie. Chiar dacă vremea nu a fost prielnică, în competiție s-au înscris nouă tinere sătmărence cu vârsta cuprinsă între 15-18 ani.

Gazda evenimentului, Victor Constantinovici, le-a prezentat pe tinerele fete juriului, format din: președinte – primarul Dorel Coica, președintele CJ Adrian Ștef, designerul Ioana Călin, medicul stomatolog Călin Culcean, Gabriella Sas de la Gaby`s Models, Peter Richard, Vlad Crasnai, Veronica Hodas, Bianca Timiș și Răzvan Govor.

Frumoasele sătmărence înscrise la concurs pentru titlul de Cea mai frumoasă sătmăreancă a anului 2013 au fost:

  1. Roxana Gavrău – născută în 1998 – zodia Rac – elevă a Colegiului Tehnic Elisa Zamfirescu
  2. Roxana Florentina Constantin – născută în 1998 – zodia Balanță – elevă la Școala nr. 10
  3. Ioana Tofei – născută în 1998 – zodia Capricorn – elevă a Colegiului Economic Gheorghe Dragoș
  4. Alexandra Starovski – născută în 1995 – zodia Balanță – elevă a Colegiului Tehnic Elisa Zamfirescu
  5. Szintia Mailat – născută în 1998 – zodia Berbec – elevă a Colegiului Tehnic Elisa Zamfirescu
  6. Roxana Malanka – născută în 1998 – elevă a Colegiului Economic Gheorghe Dragoș
  7. Alexandra Filimon – născută în 1995 – zodia Vărsător – elevă a Colegiului Național Mihai Eminescu
  8. Mihaela Homa – s-a retras din competiție
  9. Bianca Săveanu – născută în 1995 – zodia Rac – – elevă a Colegiului Național Mihai Eminescu

Prima probă la care au fost supuse fetele de către Victor Constantinovici a fost cea de convingere a juriului să le voteze. Fiecare concurentă și-a ales câte un membru al juriului, încercând apoi să-l convingă că ea este cea mai frumoasă fată din concurs. Fetele, pe rând, au promis membrilor din juriu ieșiri la sucuri, pizza, ciorbă de burtă sau fidelitate.

După prima probă, pe scenă au urcat manechinele de la Gaby`s Models, prezentând ținute alese de la D`Anartis. Momentul artistic a fost asigurat de formația de dans Stil din Satu Mare.

A două probă, mult așteptată de sexul masculin, a fost cea a costumelor de  baie. Fetele au făcut o paradă a sumarelor costume de baie, ”asezonate” de diverse instrumente muzicale (chitări, viori și saxofon). În cadrul acestei probe, concurentele au demonstrat spectatorilor și, în primul rând membrilor din juriu, că știu să-și mânuiască propriul instrument muzical adus pe scenă.

Frumoasele manechine de la Gaby`s Models au făcut a doua prezentare de modă a ținutelor și bijuteriilor de la D`Anartis, piese hand-made realizate de Dana și Ana.

Ultima probă din concurs de fost cea prezentare a ținutei de seară. Această probă a fost una decisivă pentru alegerea celei mai frumoase sătmărence, o probă ce a necesitat o atenție deosebită, o coafură aparte, un make-up ales și o ținută ce poate convinge juriul și spectatorii. Cu zâmbetul pe buze, concurentele au pășit pe scenă, prezentând cu demnitate rochiile de seară în aplauzele spectatorilor.

În perioada în care juriul a deliberat, formația de dans Stil și Tudor Toduț au întreținut atmosfera în P-ța 25 Octombrie.

După momentul artistic, membrii juriului au urcat pe scenă alături de frumoasele concurente, iar Victor Constantinovici împreună cu Maria Moiș au anunțat rezultatul concursului.

Premiul de popularite din partea Satu Mare Online, l-a câștigat concurenta cu nr. 3, Ioana Tofei, concurentă ce a acumulat 940 de voturi online, primind și un voucher în valoare de 500 de lei la salonul de frumusețe Armizette.

Al doilea premiu de popularitate, oferit de SMTV, l-a câștigat Szintia Mailat, concurenta cu nr. 5.

Locul III al concursului de frumusețe, premiat de Peter Walter, a fost câștigat de Roxana Gavrău, concurenta cu nr. 1, iar locul II, premiat de Călin Culcean, a fost câștigat de Alexandra Filimon, concurenta cu nr. 7.

Primarul Dorel Coica și președintele CJ Adrian Ștef, au premiat-o pe Miss Ziua Orașului Satu Mare 2013, titlu câștigat de Roxana Florentina Constantin, concurenta cu nr. 2 din concursul de frumusețe.

 

6 comentarii

  1. Cocojambo Răspunde

    Sune-mi oare cine? Cine te doreste mai mult decit mine? Coica si Stef mai lasati foto si aparitiile in public pe banii contribuabililor si faceti ceva demn de functia pe care o reprezentati. Mutra voastra libidinoasa intr-un juriu de miss …denota doua lucruri ..ori sinteti NF, ori… nu faceti nimic concret in functia pe care o detineti dar sinteti disperati sa pareti omniprezenti in viata publica a SM ca sa pareti ocupati !!!

  2. Satmarean Răspunde

    Parca a fost o selectie pentru a alege o inlocuitoare pentru celebra Brigitte! Le-a masurat din priviri, iar neuronasii stingheri au semnalat persoana potrivita prin ridicarea prohapului.

  3. cocojumbo Răspunde

    victor constantinovics: juriul este format din specialisti. adica feciorul lui govor, stef, coica si una cu titze mari pe care o puso rachitan ca el era beat. vai de pulele voastre!

    • Vecinul lu' Petre Muresan Răspunde

      Care-i baiu…si-or fi spalat si ei privirile….
      Pe semne ca nevestele i-au trimis sa se uite …dara, dara li se vor fi ridicat ceva si vor fi facind spectacol acasa dupa…
      Parca si vad piesa: primarul intransigent si tinara asistenta medicala….
      Declar deschis concurs pentru gasirea unui titlu bun pentru celalalt cuplu prezidential….astept idei

  4. nicu Răspunde

    m-iss bobocele de satmar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.