Ultima actualizare: ieri, 22:26

amenzi politie
Locale

Peste 300 de amenzi aplicate în două zile

amenzi politieÎn perioada 14 – 15.06.2013, în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 325  sancţiuni contravenţionale în valoare de  23 450 lei.

Printre cei sancţionaţi se numără 12 biciclişti, 2 mopedişti, 4 căruţaşi, 9 pietoni, 95 conducători auto care nu respectat regimul legal de viteză, 4 deoarece au efectuat depăşiri neregulamentare, 2 pentru consum de alcool, 59 care nu au folosit centura de siguranţă, 8 pentru folosirea telefonului mobil în timpul conducerii, 36 care nu aveau documentele asupra lor, 24 care conduceau autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice, 18 pentru opriri sau staționări în locuri interzise.

Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Carei l-au depistat în trafic pe DANIEL L., de 22 ani, care pe Calea Mihai Viteazu din Carei a condus un autovehicul în timp ce avea o concentraţie de 0,49 mg alcool/litru aer expirat. În cauză s-a intocmit dosar penal, conducătorul auto fiind cercetat în stare de libertate.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.