Ultima actualizare: ieri, 21:43
Locale

Sătmărencele au făcut “Schimb de haine”, la restaurantul Paloma

schimb haine (13)Acțiune inedită inițiată de actrița Carmen Frățilă și realizatoarea TV, Raluca Jofi, care au organizat astăzi pentru prima dată în Satu Mare ”Schimb de haine”, la restaurantul Paloma.

Evenimentul s-a bucurat de succes, sătmărencele arătându-se interesate de această idee, nouă în Satu Mare, însă populară în Statele Unite ale Americii și în țările din Europa Occidentală și care a început să prindă foarte bine și în marile orașe din România.

Participanții au fost așteptați cu câte cinci piese vestimentare, pe care nu le mai poartă și pe care doresc să le schimbe cu alte persoane. Este o metodă inedită pentru reînnoirea garderobei. De asemenea, a fost o bună ocazie pentru a socializa.

Cele două organizatoare au declarat că vor continua să realizeze astfel de acţiuni, aşteptând cât mai multe sătmărence să participe.

La final s-a organizat o tombolă iar câştigătoarele au mers acasă cu o ţinută specială oferită de Filomena Finta, fostă Miss România (câştigătoare Galea Ioana), trei rochite superbe de la Pe Tocuri Store (Mihoc Brigitta, Dorina Ardelean, Pop Corina Violeta) şi un voucher în valoare de 150 ron oferit de Brands Outlet (Codrean Codruţa).

 

Un comentariu

  1. Bobby Lup Zoz Răspunde

    hanie de luxx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Primăria Satu Mare a instalat cinci cișmele

Primăria Satu Mare a amplasat cinci cișmele permanente în centrul orașului. Măsura a fost luată și ca urmare a temperaturilor...

Închide