Ultima actualizare: azi, 17:02
Locale

Stomatologul Cosmin Raţiu participă la unul dintre cele mai importate congrese

 cosmin ratiu 3Medicul stomatolog Cosmin Ratiu participa in perioada 6-9 iunie la unul dintre cele mai importante congrese de implantologie si chirurgie bucomaxilofaciala. Acest eveniment are loc la Cannes din Franta, bucurandu-se de o participare de peste 3.000 de participanti si 50 de profesori universitati din peste 64 de tari. Locatia este una pe masura Congresului si anime Palais des Festival, renumit pentru defasurarea Festivalului de film Palm d`Or.

In data de 6 iunie la orele diminetii s-a organizat un tur caritabil de ciclism  banii fiind donati pentru ajutorarea copiilor cu dezabilitati si malformatii faciale. De la ora 12 la ora 18 au avut loc prezentari de cursuri practice (hands-on) sustinuta de lectori internationali ai momentului, profesori universitari. La ora 20 a inceput cocktail-ul de primire a invitatiilor si de bun venit in timpul caruia s-au schimbat intr-un cadru jovial idei si pareri din domeniu cu medicii din toata lumea totul incheindu-se cu un splendid foc de artificii.

În zilele de 7,8 și 9 iunie a fost programata desfasurarea congresului propriu zis prin expunerea a cel putin 30 de prezentari stiintifice inovative la nivel mondial prezentate de unii dintre ce mai importanti medici dentisti ai momentului.

“Scopul acestor conferinte, pe langa rolul informativ au si un rol in a da posibilitatea medicilor de a afla ultimele tendinte si inovatii in domeniul acesta al implantologiei orale si chirurgiei dentare, si posibilitatile de aplicare cu succes in practica de zi cu zi”, a spus dr Cosmin Ratiu.

3 comentarii

 1. florica Răspunde

  Poate sa ne spuna d-l dr. cat l-a costat si de unde a avut bani? Din cate stiu firma nu merge stralucit, iar sponsorul oficial FUSLE nu a obtinut contractele publice scontate…. a murit CASTORUL….degeaba l-au transportat cu limuzine cei de la fusle
  \

 2. razvan Răspunde

  felicitari dr.Ratiu pentru efortul depus in participarea la acest eveniment….este foarte bine ca medicii din orasul nostru sa incerce si ALTCEVA in perfectionare mai ales ca fiind profesie liberala nu a fost usor,cred….tine o tot asa si la mai mare…..

 3. alex Răspunde

  si poate dupa catttttttttttttttt afurat taicasuuuu(mare sef la OlimpiaSM….mai cunoastem unul se numeste GOVOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Gala Olimpicilor Sătmăreni, la prima ediţie

 Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare şi Consiliul Judeţean Satu Mare au organizat astăzi la Casa de Cultură a Sindicatelor „Gala...

Închide