Weekend Familial în Grădina Romei (FOTO)

8 iunie 2013 | 4 comentarii

Sâmbătă și duminică, în Grădina Romei se desfășoară a 7-a ediție a Weekend-ului Familial, organizat de UDMR Satu Mare.weekend familial udmr (22)

Sătmărenii au ieșit la aer, profitând de vremea favorabilă, pentru a se plimba și viziona programul artistic al Week-end-ului familial.

De dimineață organizatorii au pregătit manifestări pentru copii, demonstrații de lupte medievale, concursuri interactive de îndemânare dar și concursuri culinare, demonstrații de călărie și dresaj canin. Totodată, în acest week-end se pot achiziționa și produse ale meșteșugarilor de la Târgul artizanilor.

Pe scena principală, la orele dimineții, instructorii centrului de sănătate PrimaGym au făcut demonstrații de  aerobic, bodyART, zumba și spinracing. Vizitatorii au avut parte de măsurarea gratuită a tensiunii arteriale și a nivelului de glicemie cu sprijinul Clinicii Korall și Caritas West Medica. Specialiștii au dat sfaturi pentru un mod de viață sănătos, măsurarea procentului de grăsime corporală, sfaturi din partea antrenorilor specializați de la Primagym pentru menținerea formei fizice și pentru o alimentație sănătoasă.

La finalul primei seri în program au fost trecute concertele Soltész Rezső (HU), United (HU) și Frații Bertici.  

Capul de afiş al Weekend-ului Familial va fi trupa Zanzibar din Ungaria, concertul fiind programat mâine, 9 iunie, ce va marca închiderea manifestării.

Programul zilei de duminică, 9 iunie

9.30 – Plecare în marș din fața Teatrului de Nord Satu Mare, până la Grădina Romei, în acompaniamentul Fanfarei din Căpleni

10.00 – 15.00 Evenimentele ediției a XXIV-a pentru Ziua Copilului: teatru de păpuși, spectacole de dans popular, învățarea jocurilor populare pentru copii, scenete prezentate de trupe de teatru pentru elevi, pictura pe față pentru copii, diverse programe distractive pentru copii

15.00 – 16.00 Pauză de masă

16.00 – 19.00 Spectacolul echipelor premiate la Festivalul Trupelor de Teatru pentru Copii din Județul Satu Mare – ediția VII.

19.00 – Concert Straight Up

21.00 – Concert Zanzibár (HU)

Organizatori: UDMR Satu Mare, Societatea Ady Endre, MIK, SZÁMIT , Asociația Culturală Aranykapu

Sponsori: Consiliul Județean Satu Mare, Consiliul Municipiului Satu Mare, UDMR Satu Mare, Fundația Communitas,  Illés Virágkertészet din Csenger

 

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (4)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. matrozul nauc si mereu chior de beat spune:

  @portal:trebuie rectificat:satmarenii maghiari au facut ce zici tu ca au facut.Ceilalti au sarbatorit sfarsitul de saptamana in mod firesc,fara sa se uite in ograda vecinului.
  Sarbatoarea asta n-a fost inca adoptata de parlament,dar cum la noi nimic nu-i imposibil poate la anul de Pastele cailor…

 2. unu spune:

  cine-i curios de parerea ta?

 3. adriansm spune:

  Am fost ieri dupa masa, era mult mai civilizat decat Zilele Orasului: multa lume, majoritatea maghiari dar am auzit si multi cetateni vorbind pe romana, oameni zambind, a fost o atmosfera relaxata, foarte placuta. Si asta nu depinde de organizatori ci de vizitatori. Felicitari!

 4. Daniel spune:

  Ura Ura!!! Asta vrem, vrem chrmeze, bairamuri, chefuri, distractie, mici carnati si bere. Ce investitii, ce realizari, sa cante muzica si sa bagam in burta!!! Asteptam Ziua Judetului! Traiasca Stef&Coica ca ne face viata mai frumoasa. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest