Ultima actualizare: ieri, 22:28
furt beciuri
Locale

Tineri reținuți pentru furturi din beciuri

furt beciuriPoliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare au reţinut ieri doi tineri de 21 şi 27 de ani, suspectaţi de comiterea mai multor furturi din dependinţe şi anexe ale unor imobile.

Cei doi suspecţi au fost depistaţi în cadrul unor acţiuni derulate miercuri, tocmai în scopul prevenirii sustragerii de bunuri din beciurile blocurilor, mai mulţi locatari reclamând la Poliţie comiterea unor asemenea fapte. Au fost legitimate în cadrul acestor activităţi aproape 50 de persoane, unele fiind conduse la sediul Poliţiei pentru continuarea cercetărilor. În cazul a doi suspecţi s-a probat comiterea a cinci infracţiuni de furt, luându-se faţă de aceştia şi măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Din ancheta poliţiştilor a rezultat că Miklos F., de 27 de ani şi Attila V., de 21 de ani, amândoi din Satu Mare, au pătruns prin efracţie în trei beciuri ale unor blocuri din municipiu, precum şi în curtea a două imobile în construcţie, de unde au sustras aparatură electrică, unelte şi alte bunuri. Prejudiciul total cauzat de suspecţi depăşeşte suma de  10.000 lei, o parte din bunuri fiind însă găsite şi restituite proprietarilor.

Cei doi suspecţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă, poliţiştii continuând investigaţiile pentru a stabili dacă aceştia nu au mai fost implicaţi şi în comiterea altor furturi.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. griga Răspunde

    criza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Adapost caini Free Life Satu Mare
Elevi din şapte ţări în vizită la adăpostul de câini din Satu Mare

Adăpostul de câini Free Life Satu Mare a primit în vizită, astăzi, elevi din şapte ţări, Polonia, Germania, Italia, Bulgaria,...

Închide