Ultima actualizare: azi, 11:07

droguri Satu Mare
Locale

Traficanți de droguri de mare risc, prinși de polițiștii sătmăreni UPDATE

droguri Satu Mare

UPDATE, ora 16,30 – Încă doi suspecţi au fost ridicaţi. Poliţiştii Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, continuând cercetările în cauza privind destructurarea unei grupări infracţionale cu preocupări pe linia traficului de droguri de risc şi mare risc, au mai depistat alţi doi membri ai grupării şi au confiscat droguri.

 

          În jurul orei 11.00, poliţiştii au descins într-un hotel din municipiul Satu Mare, cei doi suspecţi fiind găsiţi în compania a două tinere, dintre care una minoră. Din camera de hotel au fost ridicate, în urma percheziţiilor, diferite cantităţi de droguri, o parte fiind consumate de aceştia, aspect evidenţiat de rezultatul analizelor efectuate în cadrul laboratorului de specialitate.

 

 

 

 ORA 14:30 – În urma a 5 percheziţii efectuate în municipiul Satu Mare de poliţiştii specializaţi  în combaterea criminalităţii organizate, a fost destructurată o grupare  infracţională cu preocupări pe linia traficului de droguri de mare risc.

În această dimineaţă poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat 5 percheziţii domiciliare şi au pus în aplicare alte 5 mandate de aducere, pentru destructurarea unei grupări infracţionale cu preocupări pe linia traficului de droguri de mare risc.

În urma percheziţiilor s-au ridicat 62 grame cannabis, un pistol, un cântar electronic utilizat la cântărirea drogurilor, două pipe pentru consum de droguri şi 7 telefoane.

droguri Satu Mare

După terminarea percheziţiilor domiciliare, cei cinci membri ai grupării infracţionale – S.D.G., 23 de ani, S.V., 26 de ani, G.L., 24 de ani, C.A.L., 20 de ani şi M.R.P., 23 de ani –  au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare pentru a fi audiaţi de către procurori şi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

droguri Satu Mare

Acţiunile au fost derulate cu sprijinul  poliţiştilor  Serviciului de Acţiuni Speciale  şi al criminaliştilor din cadrul I.P.J Satu Mare, precum şi al D.O.S. – I.G.P.R.

Sursa: IPJ Satu Mare

6 comentarii

  1. Dudi Dudas Ioan Răspunde

    uuuuaaauuu ce captura si anca si santeti mandri de voi muuiee gabori

  2. Dudi Dudas Ioan Răspunde

    uuuuaaauuu ce captura si anca si santeti mandri de voi muuiee gabori

  3. Bodo Bogdan Răspunde

    da is curios si eu, unde-s drogurile? nu asa se face? daca tot pui poza.. faceti poze la cele 62 de gr. dobitocilor ! arestati pentru droguri de mare risc si pozati doua filtre de kent 8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.